אז תגידו, מי באמת חסרה פה?...

Yuvalenko

New member
אז תגידו, מי באמת חסרה פה?...

שלנג!! איפה זאתי נעלמה... יעל? יעלי?
וגם מתי בקושי כותבת כאן רבע הודעה בחודש, אבל לזה כבר התרגלתי אני חושב.. וגם שלי מתחילה ללכת בעקבותם!
אפילו "פיצה האט" (שני) נעלמה לה! מה קורה בפורום הזה... רק גל גרינאיי משקיעה עדיין? וכמובן רוית המלכה שאין עליה בעולם...

greeneye

New member
אם אני כזאת משקיעה,

מדוע אתה לא טורח להגיב לדברים שאני עושה?

Yuvalenko

New member
למה? אני מגיב ועוד איך!..../images/Emo26.gif

אבל את משתדלת לרדת עלי בכל הזדמנות, אז לרוב אני מעדיף לשתוק ולהנות לבד. (לא נשמע טוב..)

שלנג

New member
היי היי אין צורך לדאוג...:)

אני כאן ואני בלאגן! :) חח סתם האמת שבאמת אני לא מספיקה לנשום עכשיו... יש לי מחר בגרות וביום שני מתכונת ומבחן, משהו מזעזע... אבל עוד בערך שבועיים אני מפסיקה לבוא לביצפר אז לפחות זה..:) אז זה בסדר אפשר להירגע ואני מבטיחה לחזור כשהדופק שלי יחזור לקדמותו...:) בינתיים מה איתכם? :) שבוע טוב! יעלושי

Yuvalenko

New member
ה-ל-לו-יה! (סטייל ארבל..)

אני רואה שכולם מוצפים במבחנים לאחרונה.. החיים קשים! אגב, אם יש לך בעיה בדופק, יש לך את גל, את רוית, מי שאת רוצה.

פIלי

New member
הלו

מתכננת תוכניות עם כל העולם אני רואה אה?! חשבתי שאני זה שאמור לבוא להולנד! הבטחת לי גראס וקפה בבוקר!

Yuvalenko

New member
מהצד?! מהצד?!?!

ככה???? רגע.. מאיזה צד?.. לא, כי אם אני מצד ימין זה בסדר, נראה לי.. אמסטרדם, היא ווי קאם! (ווי מאדאם, נו מאדאם..)

Yuvalenko

New member
בית ספר לסקס!?!? ../images/Emo22.gif

איזה כיף לך..
ואי, השעות האלה לא טובות לי.. אני הולך לישון.

Yuvalenko

New member
אממ.. תודה. אבל אני לא יודע אם שמת

לב - מאז ששלחתי ת'הודעה הספקתי לקום וללכת לישון עוד איזה 12 פעם... אבל נחמד שהתיחסת אלי בסופו של דבר!
איפה את בכלל, נעלמת מעל פני האדמה..

פIלי

New member
../images/Emo2.gif נוסטלגיה

בטח שהיית חסר\ה. רק אולי תוכל לפתור לנו איזה חידת חמיצר קטנה פה ולגלות מי את\ה באמת?

Testicles

New member
מי זה כבר? נו...

זה פרידמן? כי אם כן, יש לי מלאאא שאלות לשאול. למה בכלל הם לא התארחו פה בפורום אף פעם? קיציס אמנם התארח בוידאו, אבל כאן זה עדיף, בלי תיווך של מראיין. כל אחד יוכל לשאול מה שהוא רוצה. אם אני הולך לפי האינטואיציה הנשית שלי, זה פרידמן. לפי ההיכרות שלי עם האופי שלו (או לפחות ממה שאני חושב שאני מכיר...), מתאים לו להשתעשע עם כינוי כזה ולא להחשף. וחוץ מזה, מי עוד זה כבר יכול להיות? הרי זה בטח לא איזה ילד מהכתה של גל, שהם עובדים עלינו ביחד. וקיציס זה לא יכול להיות, כי פרידמן מכיר את הפורום יותר ממנו. וזה לא נראה לי מישהו מההפקה, או מקורב או משהו בסגנון. והסיבה העיקרית היא שגל לא מגלה מי זה כבר כל כך הרבה זמן. זה בטח לא תלוי בה. בטח טרומפלדור ביקש ממנה לא לגלות והיא מחוייבת. אני מכריז בזאת שזה פרידמן! אולי לא, אני לא בטוח... אוף, אבל למה? זה לא יפה להתעלל ככה במעריכים.

למעלה