אז תגידו, מי באמת חסרה פה?...

Yuvalenko

New member
אם היא יודעת והיא לא מתעלפת לחצי

שנה עכשיו, אז זה בטוח לא טל ולא איל.
כולכם יכולים להירגע... אני מהמר על ליאור.

סולמית האגדית

שהייתה עוד מהותיקות בפורום של "קשת". גם אני חושבת שזו היא, למרות שכבר אני בספק אם היא נכנסת לכאן. אם היא רואה את זה- סולמית, תשמיעי קול. מתגעגעים אלייך.

greeneye

New member
אכן.

*פתאום נזכרתי שבצילומים של העונה הקודמת, ישבת שורה ראשונה, ולא די בזה, היא הביאה לך מים! וע.*

פIלי

New member
חברת פורום לשעבר,

שהייתה עובדת הפקה של החטא ועונשו. והיא הראשונה שנתנה לנו כרטיסים לחטא ועונשו. והיא לקחה אותי פעם טרמפ מהצילומים לירושלים, ונרדמתי לה באוטו.. אוי, ימים טובים.

Yuvalenko

New member
אנשים אלמונים אינם חסרים...

חוץ מזה, ממתי קיבלת תואר "מומחה" בפורום? בלי להשתתף בו בכלל? משו חשוד מאוד פה. הכל פרוטקציות! אותך לכלבוטק! אני אומר, שזה לא במקרה שאתה "האדמת". אני אומר: יש לך יד בדבר.. אם אתה מבין למה אני מתכוון, טרומפלדור... לדעתי אתה עשית "יד אחת" עם מישו מההנהלה... הייתי מוסיף ואומר שכרגע, "ידך על העליונה"... טוב, די.

Yuvalenko

אתה עוד מהוותיקים אני חושב. כבר שכחת אותי מהפעם הראשונה שהתארחתי? לא שמרתם איפשהו את האירוח?

Yuvalenko

New member
ברור שלא שכחתי, אבל משום מה זכרתי

שהיית מושחר ולא מואדם. אנד יו קן קול מי "יובל". או "יהובל" אם תרצה, אבל זה שמי רק בשבת.

Yuvalenko

New member
אני שמעתי את זה! את קראת לי סניל!

שלא תחשבי שלא שמעתי מה לחשת לעצמך אחרי זה... אם, כן, אם זה שאני מתקלח חצי שעה, מתנגב, יוצא, ורק אז שם לב שהייתי בחדר מדרגות, זה נקרא להיות סנילי, אז בואי ותדביקי לי במפר סטיקר "שלום, סניל". אם, זה שבאמצע הלילה אני קם, מכניס ת'יד לכוס שליד המיטה ומתחיל להזיז ת'שיניים התותבות בתנועות של לעיסה כי נזכרתי ששכחתי ללעוס את ארוחת הערב, זה נקרה להיות סנילי, אז בואי ותשימי לי שלט על הדלת "כאן גר בכיף ס.נילי".. אם.... שכחתי.

למעלה