אז תגידו..

GeJuFan

New member
אז תגידו..

יש כאן חברה מקציר? שהיו באשלים? או חברה מהיחידה לקידום נוער? יאללה שמישהו ידבר.

GeJuFan

New member
מי אני

השם שלי הוא מאיה. יותר תזכור אותי כהתלמידה שכולם שנאו והציקו לה באשלים(הייתי בכיתת עירית). בקציר הייתי ב-ז' 2 ונשרתי בסביבות דצמבר של אותה שנה.

סבגבג

New member
א. אני בת (עד כמה שידוע לי...)

ב. לא למדתי באשלים (מה לעזאזל הקטע עם ה' עירית, ג' נרקיס וכל החרא הזה??? לא יותר פשוט א'1, א'2 וכו'...!?) ג. גם בקציר לא למדתי. למה פרשת?

GeJuFan

New member
תשמעי

לביה"ס קוראים אשלים(שזה דרך אגב העץ הרשמי של העיר שלנו). אז החליטו לקרוא לכיתות על שם פרחים או עצים שלפי דעתי דווקא עשה את הבי"ס שלנו למיוחד. פרשתי בגלל שכל התלמידים שהציקו עברו גם לאותו ביה"ס. בכיתה ד' הפסקתי ללכת רגיל לביה"ס חלק מזה נבע שהציקו לי בכיתה. וכשהגיע הזמן לכיתה ז' כבר ממש לא הלכתי והמעבר לביה"ס חדש אם אותם תלמידים ישנים ממש לא עזר, אבל גם כשהעבירו לגולדה זה לא עזר. הנזק לנפשי ועוד כל מיני כבר נעשה.

^NB^

New member
בת כמה את עכשיו?

כאילו באיזה כיתה את אמורה להיות

GeJuFan

New member
אני בת

17 (לפחות אני יהיה בת 17 במאי). אני אמורה להיות בכיתה י"א. אבל בזכות היחידה לקידום נוער אני כבר לומדת חומר של בגרויות. כבר הספקתי לעשות בגרות של אזרחות. ואני עכשיו לומדת להיסטוריה 2 יחידות, אנגלית 5, מתמטיקה 3 וספרות 2. ואני מקווה אחרי שאני אעשה 2 יחידות היסטוריה לעשות את השלושה שנותרו, כאילו לעשות 5 יחידות היסטוריה על פברואר 2004. בקיצר אני הולכת לגמור לעשות 22 נקודות של הגרויות מוקדם יותר מחברי לכיתה ביסודי.

GeJuFan

New member
לא רע

אבל כמו לכל דבר יש לזה את החסרונות. כמו הידיעה שאני לא חוויתי או אחווה את כל מה שחברי לשעבר לספסל הלימודים יחוו. כמו מסיבת סיום, מסיבות פורים ועוד מלא דברים שאני מפסידה רק בגלל שהייתי כל כך פחדנית ביסודי ונתתי לכל הילדים האלה לרמוס לי את השנים שאמורות להיות הכי יפות שלי. וגם את הערכה העצמית שלי והקושי שלי עכשיו להיות ידידה של מישהו ליותר משנה, ועוד מיליון דברים אחרים. אתם חברה יותר ברי מזל ממה שנדמה לכם. איפה שאני לומדת כל ה-15 חברה שם דפוקים לגמרי (כולל אני). למשל אחת הבנות אצלנו נפטרה לפני שבוע ומשהו, הסיבה שאמרו לנו הייתה דום לב, אבל לפי חברה שלה היא הייתה עדיין בקטע של סמים.

סבגבג

New member
את מדברת במקרה על ליאת קראייף...!?

אהבתי ת'רעיון של אשלים חחחחחחחחח אני גרה בקרייה כבר שמונה שנים ורק עכשיו אני מבינה ת'קטע הזה... חחחח
מממ... מתי במאי? (מגניבבב עוד אחת לאוסף
)

GeJuFan

New member
קראו לה ליאת

אבל אני לא יודעת את שם המשפחה. לא היינו כל כך קרובות. נולדתי ב-23 למאי. איפה בקריה? אני ברבינוביץ.

GeJuFan

New member
תשמע/י.

אני לא יודעת אם זה שם המשפחה שלנ. אבל בכל מקרה, לי אמרו דום לב מה הסיבה האמיתית ממש לא חשובה. אנא את תלכלך את שמה. זה ממש לא יפה ופוגע בי בחברים שלה ובמשפחתה.

אני יודעת...

ולא התכוונתי לפגוע בה. ולא לכלכתי. אני מכירה אותה. שתינו מתנדבות במד"א. אין שום כוונה לזלזל.

shalomEko

New member
עץ השקמה

הוא העץ הרשמי של חולון הוא אפילו נמצא על סמל העיריה.. לתשומת לבך..:)

למעלה