אז תגידו..

קרקדילה

New member
הגשר הירוק הוא אחד המקומות .....

הגשר הירוק הוא אחד המקומות היפים באזור כל עוד הוא לא מוצף בתיילנדים ועוד הרבה עובדים זרים בימי שישי שבת בלילה במיוחד ...... הכי יפה לעמוד על הגשר כעוברת רכבת מתחתיך זה אדיר מנסיון והשקיעה משם מהממת שווה ללכת לצייר אותה !!!!!! נ.ב אני במגמת עיצוב בהרצוג שווה ללכת מנסיון אני עברתי לשם מק''ש וזה באמת שווה !!!!!!

RevitallicA

New member
חחח...אני חולה על המצודה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

זה מקום רומנטי
למרות שלהיות שם לבד זה קריפי...אני מניחה... ולכל המצודאים של שכבת י"ב... אלה היו הימים...
ואני דיי אוהבת את אזור
חוצמשהיא באמצע שומקום, ליד החירייה... מקום לא רע לחיות בו
מקום לא ממסוחר

Run Dudi Run

New member
לא אוהב את אזור..

אזור זה רחוב קטן ומעצבן שלא יודע לשים שלטים של "אין כניסה" פשוטים בתוך הכבישים שלו... ומה שכן.. כל פעם שאני נכנס לשם הרחוב הזה גדל וגל ומתפשט.. אני מפחד שזה כמו מגיפה.. ויופי שיש שם וילות במחיר של שני חדרים וחצי בשינקין, אבל מה תעשו נניח כשתטצרכו ללכת לספר...? אהה?? לי יש ספר 2 מטר מהבית.. ולכם?? אני קם בשמונה ורבע בבוקר כל יום והולך לבי"ס ומגיע כמעט בזמן.. לעומת זאת אתם קמים בשבע ומנסים אל לפספס אוטובוס מזדרגג.. ובנימה יותר רצינית.. אזור אחלה אני מת עליה רק חבל שלא תכננו שם את הכבישים כמו שצריך.. ואנשים נחמדים גרים באזור.. כל החמודים..:)) חוץ מהקטע של הוילות המוזלות לא הייתי עובר לשם.. אני אוהב ניידות.. אזור מוקפת חומה.. אהה והמצודה... חוויות מספקות ביותר חוויתי שם..:)

ShiN ShiN

New member
דודון!!!!!!

אני ארביץ לך!! אתה מת על אזור!! מת על האנשים שם! אל תשגע אותי! אני אנשך אותך!

Darakan

New member
אין כמו אזור בשביל...

להתקע עם האוטו ב-4 בלילה ביום שישי באמצע הגשם...

Darakan

New member
ובנימה אחרת

ביליתי הרבה מהילדות שלי באזור, ההורים של אמא שלי גרו שם, אבל אחרי שהם נפטרו הבית כמעט וקרס (חנה סנש 7, צמוד לבי"ס יוסטפל). עכשיו במקום בית יש שם סככה של מפעל הפיס

Uv Kruvi

New member
חחח...

dude... זה היה בצחוק... :) (גם לשין וגם לשי...) לזה אני קורא שרשור שין? :)

Uv Kruvi

New member
ש-ת-ב-ח-ת-ם

מה הקטע ב"לרדת על אזור"?! מילא, אזורים יורדים על אזור, בסבבה... אבל אתם מבקרים שם פעם ב....שבוע מקסימום...בערך... :) אני חושב שבכל הפעמים שהייתי בה יצא לי ללמוד עוד...קדמה עם המצודה אחד הטובים... ועובדה ש...הנה, גם יותם למד עוד... קחו תרמיל, קחו מקל ו.... לכו לטייל! :) ובנימה אופטימית זאת אני הולך לעשות מתכונת 5 שעות בביוטכ... וופי... :)

למעלה