אז.... רק לי יש מצב רוח רע עכשיו?
N NEO83 New member 9/4/13 #7 בהמשך להודעה הזאת http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2339&messageid=168510543 הבן אדם חזר לחיי... שוב, בפעם האלף בערך ורבנו כמו תמיד אחרי יומיים טובים זה מדרדר תמיד לריב. וכנראה שוב חתכנו..
בהמשך להודעה הזאת http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2339&messageid=168510543 הבן אדם חזר לחיי... שוב, בפעם האלף בערך ורבנו כמו תמיד אחרי יומיים טובים זה מדרדר תמיד לריב. וכנראה שוב חתכנו..
פ פרח מפלסטיק New member 9/4/13 #8 בהחלט לא נעים חזר לחייך כדי כנראה להיעלם שוב..עדיף כבר שלא היה חוזר.
N NEO83 New member 9/4/13 #10 יכול להיות זה לא פעם ראשונה שזה קורה, שנינו אשמים בזה, שנינו כמו עש שנמשכים לאש...
פ פרח מפלסטיק New member 9/4/13 #11 יכול להיות שאתם נהנים מזה? מהעליות והירידות, מהמריבות? שזה כאילו מספק לכם אקשן וזוהי מהות הקשר שלכם?
N NEO83 New member 10/4/13 #13 אני לא מזוכיסט אני כן נהנה מהעליה אבל סובל מאוד מהירידה... אני אומנם מחפש אקשן בחיים על מנת שלא יהיה משעמם, אבל זה סוג האקשן שאני מחפש...
אני לא מזוכיסט אני כן נהנה מהעליה אבל סובל מאוד מהירידה... אני אומנם מחפש אקשן בחיים על מנת שלא יהיה משעמם, אבל זה סוג האקשן שאני מחפש...
א אוהבת תה New member 10/4/13 #18 ניאו אפשר לשאול שאלה קצת מוזרה? מדובר פה על חבר כמו ידיד או על בן זוג....?
N NEO83 New member 10/4/13 #19 בן אדם יכול להיות גם אישה מדובר על בחורה שאם המצב לא היה כ"כ סבוך ומסובך היא הייתה יכולה להיות בת זוג.
בן אדם יכול להיות גם אישה מדובר על בחורה שאם המצב לא היה כ"כ סבוך ומסובך היא הייתה יכולה להיות בת זוג.
פ פרח מפלסטיק New member 10/4/13 #23 עכשיו הסיפור מקבל משמעות אחרת לגמרי לי משום מה לא היה נעים לשאול
פ פרח מפלסטיק New member 10/4/13 #20 סבבה גם אני לפעמים מוצאת את עצמי נכנסת למקומות שאני יודעת שלא כדאי להיכנס אליהם..לך תבין
פ פרח מפלסטיק New member 10/4/13 #27 כן עכשיו כשכתבת שמדובר בבחורה, זה קצת (הרבה מאוד) יותר מובן.. כנראה כל פעם מחדש יש לך את התקווה הקטנה הזו שאולי הפעם זה כן יסתדר . אוף, למה זה שוב לא...
כן עכשיו כשכתבת שמדובר בבחורה, זה קצת (הרבה מאוד) יותר מובן.. כנראה כל פעם מחדש יש לך את התקווה הקטנה הזו שאולי הפעם זה כן יסתדר . אוף, למה זה שוב לא...