אבל זה לא יכול להסתדר אני יודע את זה ונכנס לזה למרות הכל... לשמוע את קולה שוב גורם לי לוותר על הכל.
N NEO83 New member 10/4/13 #32 אבל זה לא יכול להסתדר אני יודע את זה ונכנס לזה למרות הכל... לשמוע את קולה שוב גורם לי לוותר על הכל.
פ פרח מפלסטיק New member 9/4/13 #12 זה בדיוק מה שאני חשבתי כשקראתי וגם אני לא כ"כ מוצאת מה לענות אוהבת תה- נראה לי שאנחנו כפילות אופי
נ נוסעת בזמן אחר New member 10/4/13 #31 בגדול אתה רוצה לשפר את הקשר ביניכם? על מה רבים? איך ריב מתחיל? יש מוכנות להתפשרות? להידברות? בשביל ריב תמיד צריך שניים, אלה אם כן זה מונולוג.
בגדול אתה רוצה לשפר את הקשר ביניכם? על מה רבים? איך ריב מתחיל? יש מוכנות להתפשרות? להידברות? בשביל ריב תמיד צריך שניים, אלה אם כן זה מונולוג.
נ נוסעת בזמן אחר New member 10/4/13 #36 אז אני יכולה לנסות לנחש שאתה רוצה לשנות... אותה וז אף פעם לא הולך טוב.
N NEO83 New member 10/4/13 #38 אני לא מנסה ולא יכול לשנות אותה, השינוי של המצב שלה צריך לבוא ממנה בלבד
נ נוסעת בזמן אחר New member 10/4/13 #40 ואתה מקבל אותה כמו שהיא.... ובכלל לא לוחץ לכיוון השינוי שרצוי לך.
N NEO83 New member 10/4/13 #41 אני לא מקבל אותה כמו שהיא או ליתר דיוק את המצב שבו אנחנו נמצאים, לכן זה נחתך כל הזמן. במקרה הספציפי הזה הריב באופן כללי בכלל לא היה קשור למצב.
אני לא מקבל אותה כמו שהיא או ליתר דיוק את המצב שבו אנחנו נמצאים, לכן זה נחתך כל הזמן. במקרה הספציפי הזה הריב באופן כללי בכלל לא היה קשור למצב.