אז...

Macphista

New member
כן, אני יודעת שלא קראת אותו

ואני מנסה לרמוז לך מדי פעם לקרוא אותו כבר!
ולעדכן מה מעניין שם!

אין לי ממש זמן...

יש לי סמסטר לחוץ והמון שיעורים... גם יש לי ספרים מהספריה שאני צריכה לקרוא לפני שאני צריכה להחזיר אותם...

Shiri from the block

Active member
אז על איזה מגזין את מדברת? יש לך תמונה?
כי אם אין לי אותו אני צריכה לגרום לכך שיהיה לי אותו

Shiri from the block

Active member
יש אחד עם שאר של צ'רמינג וסנואו אבל זה אותו מגזין רק עטיפה שונה...

או שלא הבנתי פה משהו

Macphista

New member
יש שניים

הראשון עם עטיפה של רג'ינה ואמה שכתוב עליו magic is here
והשני עם עטיפה של סנואו וצ'רמינג שכתוב עליו true love
השני יצא רק לאחרונה.

Shiri from the block

Active member
אם כבר שמלה של ג'ניפר, אז על זה צריך לדבר חחח מהפרימיירה לסרט Star Trek Into Darkness

האמ האמ.....

Macphista

New member
צר לי

צר לי אבל ההערכה שלי אליה רק יורדת.
אני זוכרת שבעבר היה כאן דיון עם בחור שאמר שהתמונות עירום היו כדי לתפוס חתן, אני עכשיו רואה את זה באור שונה- נראה לי שעם התמונות והבגדים האלה היא פשוט מנסה לצעוק "הי תסתכלו עלי!" כי רמת המשחק שלה ממש לא עושה את זה. אולי היא חושבת שזו הדרך לתפוס תשומת לב, כי בתור שחקנית... היא פשוט לא.

Shiri from the block

Active member
גם לדעתי זה בהחלט צומי.... זה שמלות של-הנה תסתכלו עלי אני פה!!!!!!!
מנסה להיות בספוט לייט...

Macphista

New member
והיא מועמדת לשחקנית הטובה ביותר

בסדרת פנטזיה/מד"ב של הטין צ'ויס אוורד.
משהו כזה.
המועמדת היחידה מכל הסדרה.

Macphista

New member
אני תוהה אם זה קשור לגזענות

חשבתי על זה קצת, אחרי שקראתי איזה ראיון עם לוסי לו שמדברת על הגזענות בחברה האמריקאית ובהוליווד.
שהיא לא מקבלת תפקידים מובילים כמו שאר השחקניות כי היא אסייתית ולכן יכולה להיות רק קרה ואלימה ולחלוטין לא סטייל קומדיות רומנטיות וכאלה.

אז בסדרה הזו, היוצרים הביאו מלא אמריקאים לבנים, לטינית אחת לתפקיד ה"רעה", אסייתית אחת לתפקיד זניח, שחור זניח, שחורה רעה וכמה דוברי אנגלית אחרים (סקוטלנד, אירלנד, אוסטרליה, קנדה).

זה מעלה כמה שאלות של בחירת השחקנים לדמויות- שלושת הטובים המרכזיים בסדרה ("המעגל הראשון"- סנואו, אמה, דיוויד- אמריקאים לבנים. "המעגל השני" של הדמויות הראשיות- לטינית ושחקנים לא אמריקאים, "הדמויות המזדמנות"- שחורים ואחרים.
אם יש משהו בבחירת השחקנים לדמויות אז עולה שאלה נוספת- האם הקהל פשוט מקבל את הבחירה הזו ומתחבר לדמויות שהיוצרים רצו שיתחברו אליהם ("המעגל הראשון") או שהקהל באמת מעדיף דמויות טובות, או שהקהל פשוט אוהב את האמריקאים הלבנים שלו.

ואולי ג'יניפר גודווין היא באמת שחקנית טובה/אהובה.

אגב, ראיתי שאבודים קיבלה הרבה מועמדויות וזכיות באמי. חבל מאוד שהסדרה הזו לא יכולה לספק מועמדויות כאלה לקאסט שלה. לחלק באמת מגיע.

למעלה