חחחח הסילבסטר שלי
אז ככה: התכנון היה לצאת כמה אנשים לדאנס באר הסאדומורה בהרצליה פיתוח ולשמוע את חבר שלי מתקלט שם........ אתמול בבית הספר האנשים באו אלי ואמרו לי שהם לא אוהבים מועדונים ושלחלק אין הרבה כסף להוציא...... אז חיפשנו אפשרות אחרת... וגיליתי שבמסעדה העונה לשם מרגריטה (איזור תעשיה ישן של ראשון, על הגבול של ראשון-חולון, מול נאפיס) עושה מסיבונת לכבוד השנה החדשה.... כניסה 20 שקל, ומינימום 40 שקל לבן אדם (שווה, לא?) אבל האנשים היו ממש קצרים בכסף, אז הצעתי נאפיס, שזה ממש ממול ואין שם מינימום או משהו, אבל ההורים שלנו לא ממש אהבו שאנחנו מתרחקים מהבית בגלל ההתרעות...... אז נסענו בסוף למילאנו (פארק המדע, רחובות), והיה שם מפוצץ, אז המשכנו להסתובב בפארק המדע ברחובות בחיפושים אחרי בית קפה אחר (10 דקות לפני הספירה לאחור!!!).... ונתקלנו באפרופו... לא היה מקום אחר באופק ולא היה שם כל כך מלא (פחחח מעניין למה!), אז נכנסנו...... בקיצור, לא הייתה שם ספירה לאחור, אבל כשיצאנו משם, אני והדסי שלי נתנו לאחרים להתקדם והיא הביאה לי נשיקה מדהימה....
אני לא יודע מה עם השאר, אבל אני נהניתי...לא חשובלי המקום או מה שעושים, חשוב לי האנשים שאני איתם.... ואני חגגתי את השנה החדשה עם אנשים שאני אוהב, אז מאוד נהניתי.....