אז

*-*SUNSHINE*-*

New member
אז

איך היה הסילבסטר שלכם? חגגתם? נהנתם? התנשקתם? אצלי,כל התשובות נכונות ואפילו יותר
ממש נהנתיי

pain is MY love

New member
כנ"ל!!!!

עדיין באופוריה!!!! חזרתי מאחת המסיבות הגדולות בחיים שלי!!! חגגתי בטירוף שתיתי כאילו אין מחר נהניתי כמו שלא נהניתי כבר הרבה זמן והייתה לי נשיקת חצות חלומית....... הכל לפי הספר

סביר... קצת רגוע מידי

סתם ישבתי לנרגל עם חברים ב"תופים" ביפו, ואחרי זה לפאב הקבוע בבן-יהודה. היה נחמד... לא הייתה נשיקה
לפחות את נהנת

jessy19

New member
סילבסטר

הייתי אמורה לצאת ובסוף לא היה לי מצב רוח והמקום שהחברות יצאו אליו עלה המון כסף אז ויתרתי. חגגתי עם הכרית והמיטה שלי ונישקתי את הסדין ובקיצור נהניתי מלישון

הצילצול

New member
אמריקן פאי החתונה. ../images/Emo13.gif

את הסרט הזה ראיתי בערב הסילבסטר עם חברה שלי וידידים שלנו. היה די נחמד...

HyPeR SoNiC

New member
חחחח הסילבסטר שלי

אז ככה: התכנון היה לצאת כמה אנשים לדאנס באר הסאדומורה בהרצליה פיתוח ולשמוע את חבר שלי מתקלט שם........ אתמול בבית הספר האנשים באו אלי ואמרו לי שהם לא אוהבים מועדונים ושלחלק אין הרבה כסף להוציא...... אז חיפשנו אפשרות אחרת... וגיליתי שבמסעדה העונה לשם מרגריטה (איזור תעשיה ישן של ראשון, על הגבול של ראשון-חולון, מול נאפיס) עושה מסיבונת לכבוד השנה החדשה.... כניסה 20 שקל, ומינימום 40 שקל לבן אדם (שווה, לא?) אבל האנשים היו ממש קצרים בכסף, אז הצעתי נאפיס, שזה ממש ממול ואין שם מינימום או משהו, אבל ההורים שלנו לא ממש אהבו שאנחנו מתרחקים מהבית בגלל ההתרעות...... אז נסענו בסוף למילאנו (פארק המדע, רחובות), והיה שם מפוצץ, אז המשכנו להסתובב בפארק המדע ברחובות בחיפושים אחרי בית קפה אחר (10 דקות לפני הספירה לאחור!!!).... ונתקלנו באפרופו... לא היה מקום אחר באופק ולא היה שם כל כך מלא (פחחח מעניין למה!), אז נכנסנו...... בקיצור, לא הייתה שם ספירה לאחור, אבל כשיצאנו משם, אני והדסי שלי נתנו לאחרים להתקדם והיא הביאה לי נשיקה מדהימה....
אני לא יודע מה עם השאר, אבל אני נהניתי...לא חשובלי המקום או מה שעושים, חשוב לי האנשים שאני איתם.... ואני חגגתי את השנה החדשה עם אנשים שאני אוהב, אז מאוד נהניתי.....

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifןוואו מגניבבבב..

איזה כיף לשמוע שנהנית בסילבסטר
כל הכבוד לך, ואולי לא הייתה ספירה לאחור אבל לפחות הייתה נשיקה

אתה תמיד מספר הכל לפניי!!

אז אין לי מה להוסיף...
וגם אני נהנתי!!! היה נחמד... חבל שהאחרים רצו ללכת מוקדם......

אווווו- לי היה מעולה,

עד 00:00 ישבתי בבית וראיתי סרט, בשעה 00:01 קיבלתי את הטלפונים מכל אלה שהזמינו אותי לצאת איתם: "וואי טוב שלא באת אין מקום לזוז", "איזה בעסה אנחנו עדיין בחוץ" וכד'... בשעה 00:10 החלטתי שאני את הסילווסטר (באיחור של כמה דקות) אחגוג עם אהובי האחד והיחיד, זה שלא יבגוד בי לעולם- JESUS.... אני לוקח מיגונים, מפתחות, יורד למטה, מתיר את השרשראות, המפתח בסוויטש, גירגור של המנוע, לאחר חימום מנוע- רק אני הוא והכביש הפתוח... נסיעה של שעתיים...
מה שלא תגיד- אין על ההרגשה... אחרי 7 חודשים- רכבתי רכיבה של ממש
אין מאושר ממני בעולם

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

לו רק היה לי גם איזה JESUS..........
.........

אחחחחח.....

חבל שלא באת היום... היה המפגש השנתי של פורום אופנועים
רכבתי על אופנועים שאני מאמין שעוד 500 שנה בערך אני אוכל לשלם עלייהם מקדמה...

יפה יפה..........

אם היה לי אופנוע הייתי מגיעה. אין לי מה לעשות שם בלי "גבר" (אופנוע) משלי.....

הגיעו אנשים בלי אופנועים

אני שהבאתי מנגל וחוברות (בייקס), הגעתי עם מכונית, הבשר הגיע עם אחד מהפורום במכונית... אם היית אומרת- הייתי מתארגן במסלול שהייתי לוקח אותך לשם...

../images/Emo10.gif

אוי איזה מבאס........... אבל לא נורא....גם ככה היה שם מישהו שלא רציתי לראות...
.....

למעלה