אז

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לא רוצה להכפיש את שמו לכן כדאי שלא אומר............

לאחר סיבוב בפורום אופנועים.....

גילית שהוא לא היה......... אוף למה לא באתי

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifדה נאדה..

טוב נו, בצפר יום אחרי..
באסה אבל חפיף, אני לא כ"כ בקטע

apl

New member
okaaa,אז ככה:

הסילבסטר אתמול היה פיצוצי.. לא תיכננו לצאת למועדון אלא סתם לחגוג בפאב טוב(מנסיון של שנים עברו לצאת למועדון ב-New years eve),אבל לבסוף יצאנו לפארנויה כי היו קומבינות
,היה מפוצץ-אבל שמח ומדהים! אח"כ כולם היו רעבים,וב4 וחצי הוחלט לקפוץ לנאפיס בהרצליה..אני הזמנתי שייק טעים אחרי כמה קוקטיילים במועדון,כשבעצם ויתרתי על ארוחת שחיתות לילית לעומת השאר.
אגב, שעה לפני שיצאנו ובאו לאסוף אותנו מהבית שלי,אז האזעקה של השכנים שלנו ממול התחילה לצפצף,זה היה כמו 20 ניידות משטרה+מכבי אש+אמבולנס שמצוים מחוץ לדלת שלי. היה מגן משטרתי.. קצת נבהלנו כי ההורים שלי יצאו קצת לפניי ולא היה אף אחד בבית שיבדוק מה קורה שם,אבל אחרי חצי שעה בערך של צפצופים בלתי פוסקים החברת אבטחה של השכנים הטמבלים באה,וסידרה את זה..
בסה"כ היה מטורף אתמול..ורק קמתי אחרי האנג אובר מעצבן
אה,ובקשר לנשיקה.......

redlight driver

New member
אז ככה...

יצאתי עם מישי והיינו קודם בבית קפה שתינו משו, ואז לקחתי אותה לים, וכאילו וואו זה היה מדהים הים כלכך יפה בלילה בסביבות חצות, זה היה פשוט מושלם להיות שם לבד ככה מול אור הירח, עם קולות הגלים מתנפצים לא רחוק מאיתנו, היינו כלכך לבד שם, ועם זאת כלכך ביחד....מדהים אין לי מילים.

ilana4ka

New member
new year eve

חח אוקיי. אני ו-5 חברות שלי תכננו ללכת לאדמס בת"א(דאנס בר). בימי שישי תמיד מפוצץ שם והכל אחלה. חח רק כשהגענו אץמול, היו שם 60 פיפל בלחץ(שזה ממש מעט, כי המקום ענק). ככה שלקחנו תרגליים שלנו(חצי שעה לפני הפאקינג ספירה לאחור), וחיפשנו לאן ללכת. היו מיליוני פאבים, דאנס-ברים ובתי קפה בדרך, אבל חברה שלנו התעקשה על איזה דאנס בר אחד בבן יהודה "פולס בר". טוף, אז נכנסו לשם. היה נחמד. הייתה אחלה מוזיקה, שתיתי בסבבה,התחילו איתי איזה 10 בנים, אבל ממש לאר היה בא לי על עף אחד מהם. למרות שהם היו חתיכים. למה לא היה בא לי עליהם?? כי ראיתי שם את האקס שלי. גם שנה שעברה היינו באותו מסיבה(בטעות) בסילבסטר. חח כנראה שזה ירדוף אותי. בכל מקרה, היינו שם עד 3 ככה. משם, לקחנו מונית ל"מועדון התיאטרון&quot
כן, כן, מסיבה של הומואים ולסביות, לא לא, אני לסבית, אבל כל הידידים ההומואים שלי היו שם), בעקרון, לא רצינו לשלם על עוד מועדון, אז ניסינו להתפלח. חברה אחת שלי הצליחה חח. בסוף דיברתי עם כל הידידים שלי בחוץ, היה ממש צחוקים. וגם ראיתי את מי שרציתי לראות(*אהמ* *אהמ* אורן ונועה-אתם כבר תבינו).
מאחר ואתמול לא אכלתי כלום חוץ מסלט, ושתיתי 2 לונג איילנד, 2 כוסות שמםפניה, בירה, וודקה עם רד בול, חח, אני וחברות שלי החלטנו לקנות בורקסים(
) במאפייה שליד, חח. ישבנו, אכלנו, צחקנו, נפרדנו מהגייז שלנו(שכל כך התגעגעתי אליהם!!!!!), וזזנו הביתה. ב-5 הייתי בבית, וצנחתי למיטה לישון. קמתי לפני איזו חצי שעה חח.

אוי

אני שונא את האדאמס... פשוט גועל נפש של מקום. מלא ילדים קטנים שמתפרעים... כולם שם דלוקים כזה :\ הפולס בר זה דווקא נחמד, זה קרוב לפאב הקבוע שאני הולך אליו בימי שישי בבן יהודה.... דרך אגב - וודקה עם רד בול, על הפנים! יש גם ייגרבול שזה בכלל אסון.. אבל אם נהנת אז סבבה

ilana4ka

New member
חחחחח

האמת היא שאדמס זה בכלל לא לידלים קטנים. שישי שעבר הייתי שם ומתחת לגיל 22 לא היה אף בנאדם. כשהגילאים נעים לרוב בין 24-27. מייבי זה קטנים בשבילך:) הפולס בר נחמד. אבל לא בשמיים. אם הייתי יודעת שככה נדפק, כבר מהתחלה הייתי הולכת לתיאטרון עם כל הידידם הכי טובים שלי. כי הפופ רינג זה באמת ה-מסיבה. אם באמת רוצים להנות ולכייף-זה רק שם. וודקה ורד בול זה אחלה. אני תמיד מזמינה. אבל היי, על טעם ועל ריח....

אושר מ

New member
הממ

את ערב השנה החדשה חגגתי במסיבה בקיבוץ סאסא, אליה הגענו מהצבא. שתיתי די הרבה, אם כי לא המון. ולא לא התנשקתי עם אף אחד.. אחרי הכל המבחר של החבר'ה מהיחידה די מצומצם.. אבל היה כיף

ScorpioID

New member
אני ונועה

בית קפה בראשון <אחרי שיטוט ברחבי איזור התעשיה החדש של ראשון..> המון זקנים שיכורים רוקדים מסביב.. ולא ידעתי שיש שיר שקוראים לו "רקבת לילה לקהיר..." ועוד חיטוטים באוזן למינהם.... היה נחמד לאללה... נועה? ביקורת?...

שני עשיתי קאמבק לפורום :)

הסילבסטר? חגגתם? בטירוף(מועדון של 25+) נהנתם? בטירוף(היינו שיכורים והיה מצחיק לגמרי) התנשקתם? לא(אני יצור א-מיני)

Ella175

New member
איפה אני הייתי בסילבסטר...

באמצע מסע סמל רצחני. עם אפוד שכולל חמש מחסניות מלאות ומימיות סביר להניח שעם ג'ריקן על הגב. רצה מזיעה ואולי קצת בוכה. ללא ספק הסיבלבטר הכי טוב שהיה לי :)

Anna Karenina

New member
../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה אני גאה בך, ובטח גם שאר הפורום...
בנות קרביות זה ה-דבר..!!! כל הכבוד....

לי היה טוב ולא טוב כאחד!

היה טוב כי נהנתי, חגגתי, התנשקתי (אומנם אחריי חצות) המשכתי משם וגיליתי שאני יוצאת עם דרוזי

למעלה