איזה שיר של אינקיובס אתם הכי אוהבים? כןכן, אני יודעת שדי קשה לבחור בין כל השירים שלהם,אבל בטח יש משהו ככה מועדף, או אפילו שניים, הא? אז שלי, כמובן.. Pardon Me.
גם עלי אחד האהובים Pardon Me ונראה לי גם Anna Molly כי דרך השיר הזה הכרתי אותם אבל מצד שני גם אני אוהבת את Make Yourself השיר קיצר בחירה ממש קשה.. אצל רוב הלהקות שאני אוהבת אז זה די חד משמעי השיר האהוב עלי שלהם אבל אצל אינקובוס כל שיר הוא יצירת מופת
המעולה לסרט הגרוע ``חמקן``. אחד מתוך 4 שהיו להם באותו פסקול ד``א.. 3 חדשים ואת ``אקוויוס טרנסמישן``. זה השיר שהם הוציאו כסינגל והוא דווקא בין השירים החלשים שלהם אי פעם.
אחד מהשלושה שירים הנוספים שהוקלטו במיוחד לפסקול פרט ל-Aqueous Transmission שנקרא Neither of Us Can See שהם שרים ביחד עם כריסי היינד (סולנית הלהקה האגדית דה פרטנדרס), זה אולי הדבר הכי מדהים שיצא לי לשמוע מפסקול כלשהו. למה לעזאזל הם מבזבזים את השירים הכי מגניבים שלהם על סרטים קקה?!
Neither of Us Can See שיר ממש מעולה וממש חבל שהם לא עשו ממנו הרבה.... אבל אולי הם עוד יפתיעו ויבצעו אותו בהופעות, כמו שבהופעה בשבדיה ב-2004 הם ביצעו את Crowded Elevator (ויש לי את ההופעה הזאת)
זה עתיק מדי, ודואטי מדי בשביל ביצוע בהופעות. עם מי ברנדון ישיר? מייק? נו באמת. אם כבר להחזיר שיר אבוד מאותו פסקול אז את Admiration. שיר מדהים כשלעצמו, כל פזמון שונה. ואכן, ההופעה משוודיה חזקה ביותר.
קובץ ענקי שמכיל בתוכו את כל האלבומים שהלהקה עשתה באולפן, את כל הבוטלגים הרשמיים, שיצאו כאלבומים, ועוד כמה לא רשמיים. יש שם עוד המון בונוסים ושירים נדירים. הורדתי את זה באיזה אתר טורנט לפני לא יותר משבועיים. הייתי צריך את הקובץ הזה אך ורק בגלל 2 הופעות שחסרו לי (ביניהן שוודיה) ובגלל עוד כמה אקסוטים שנחמד לשמוע.
מארז די עצום, 2.3 ג'יגה. נסי לחפש באתרי טורנט למיניהם. פשוט תכניסי incubus בחיפוש. מצטער שאין לי לינק ישיר. זה קצת ישן
אני חושבת שכרגע זה Here in my room. אבל זה יכול לאבד רלוונטיות תוך יומיים, כשאני לפתע אחליט ששיר אחר הוא ה-שיר. אני מעדיפה את שאלת "שיר השבוע". (אז למה אני מתעקשת לכתוב תגובה לשאלה "איזה שיר אתם הכי אוהבים"?) פשוט לא הייתי בבית איזה ארבעה ימים והייתי חייבת לערב את עצמי בפורום הזה איכשהו!! משהגעתי הבייתה, שטף מטורף, לא אפסיק לשמוע Incubus עד אובדן הכרה!!!!!!!! שלום.
אני יכול לאמר שבגדול כולם, באמת כולם... זאת נראה לי להקה ראשונה שאני אומר עליה ש-כל השירים שלהם מעולים... אבל בכל זאת הנה כמה שירים שתמיד אהבתי באותה רמה: A Certain Shade Of Green Nice To Know You (ה-שיר שגרם לי לאהוב אותם) Make Yourself Out From Under A Kiss To Send Us Off יש עוד המון כמובן... פשוט אי אפשר להחליט