אז..

brass monkey

New member
הגעתי למסקנה שאני מפסיק לענות

על שאלות כמו "שיר אהוב" , ו"להקה אהובה", כי זה מאוד תלוי במצב רוח, בסגנון...זה פשוט בלתי אפשרי.

o pie

New member
בלתי אפשרי לבחור

אז אני סתם אתן כמה שירים שאני נורא אוהב Under my umbrella Rogues Are you in Pardon me Pantomime Sick sad little world Pistola Warning לכולם הייתי נותן 10 מתוך 10.

o pie

New member
וגם כמה שירים שקטים מעולים

Aqueous Transmission - שיר גדול Echo Mexico I miss you Drive Dig Here in my room

nofi85

New member
בחירה קשה...אבל...

wish you were here אין עליו.. זה השיר למרות שתאכל'ס...כולם מעולים :)

Rock Bottom

New member
אני מציע דבר כזה

אולי ננסה טופ 20? לדעתי הרבה יותר קל לתת 20 אתם הכי אוהבים מאשר שיר בודד. זה באמת בלתי אפשרי.. Crowded Elevator .20 (שיר אדיר שהם הוציאו בפסקול של צעקה 3 ולא נכנס לשום דיסק רשמי חוץ מה-EP של When Incubus Attack Vol. 1) 19. The Warmth 18. When it Comes (כזה שיר אנדרייטד) 17. Stellar 16. Circles 15. ?Are You in 14. A Kiss to Send Us Off (אבל זה לא עובד בלי Quicksand לפני מבחינתי.. אי אפשר להתחיל לשמוע את קיס סתם ככה) 13. Love Hurts 12. Pardon Me 11. 11am (חח, אירוני) 10. Dig (חפר את מקומו לעשירייה הפותחת, שיר כל כך טוב) 9. A Certain Shade of Green 8. Mexico 7. Nice to Know You (ד"ש מאורי גלר) 6. Talk Shows on Mute (שיר שהפתיחה שלו עושה לי חשק לשמוע אותו תמיד מבלי להעביר אם אני נתקל בו בטעות.. גאונות מוסיקלית, עוד אחד מהאנדרייטד הענקיים של הלהקה) החמישיה הפותחת של רוק בוטום!!! |תופים!~!%^!#^%$!| 5. Just a Phase (השיר של קילמור. הוא עושה פה הכל. אין משהו יותר מדהים מבחינה אלקטרונית שאינקיובס הצליחו לשחזר עם הזמן מבחינתי) 4. Here in My Room (אין צורך לפרט) 3. Anna Molly 2. Megalomaniac ... 1. Drive (יש לו קומבינות במקום הראשון רק בגלל שהוא השיר שגרם לי לאהוב את אינקיובס טוטאלית..) בולטים בהעדרם (לא בסדר מסויים): Under My Umbrella Rogues SSLW Wish You Were Here Paper Shoes Punchdrunk ובאמת שהיה לי האמא של הקשים לא לדחוף אותם איכשהו ב20.. אבל כנראה שאת הרשימה שלי אני אוהב א ביט א ליט יותר.
וואו.. זה היה קשה.

Rock Bottom

New member
הולי שיט

רק עכשיו שמתי לב שאין שם Warning! אז תעיפו משהו מהעשירייה הפותחת ותכניסו אותו במקום 5-6. אפשר לוותר על Crowded Elevator.

L A D Y B U G 2

New member
אז עדיין ממשיכים עם שיר אחד?

זה בלתי אפשרי!!! התעללות
כרגע בישבילי, אם אני חייבת.... Beware! Criminal וממש ,ממש אחריו... Pardon Me

AurelieG

New member
טוב יאללה ננסה לבחור אחד..

טוב זה ממש קשה אבל בין האהובים שלי : Sick Sad Little World (סתם כי זה אחד האהובים שהתנגן לי עכשיו..)

Incubus Creep

New member
אם כבר

אפשר יותר מאחד או שניים אז הנה כל האהובים עלי מתוך הדיסקים שכבר יש לי ושמעתי רק שירים בודדים ממה שאין לי אז זאת רק רשימה נוכחית;) Pardon Me Make Yourself Out From Under Here in my room Anna Molly A Kiss To Send Us Off Love Hurts Drive Steller The Warmth Pantomime A certain shade of green Idiot Box Sick Sad Little World Mexico Warnning Circles אין לי את aclom ואת morning view ושמעתי רק חלק מהשירים שלהם אז זאת הרשימה ממה ששמעתי. ברור שהרבה שירים טובים לא יכולתי להכניס כי בעצם כל שיר שלהם הוא מדהים.. חוץ מ Are you in שאני הכי פחות אוהבתX: אני לא מבינה כל כך מה ההתלהבות מסביבו אבל על טעם ועל ריח.. למרות שהוא לא רע. אגב, יש תוכנית כזאת בyes stars שמראים נכסי נדל"ן שעולים מליונים ומנסים למכור אותם ואתמול הראו את האחוזה ברחוב morning view במאליבו שבה Incubus הקליטו את האלבום:O וגם אמרו בתוכנית שהמון להקות מפורסמות הקליטו שם כמו Incubus וכו'..

למעלה