אתה יכול לנוח.. אני כבר מטפל בלכתוב את השירים לפי המקומות ...
ע עורוס New member 29/6/06 #73 אתה יכול לנוח.. ../images/Emo3.gif../images/Emo97.gif אני כבר מטפל בלכתוב את השירים לפי המקומות ...
I Inbar789 New member 29/6/06 #77 ישששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo103.gif אהוי!!!!! סופסופ משהו טוב במצעד הזה . עכשיו רק צריך שתגידי לי את באמת יהיה מקום ראשון ולא שיר אחר..
ישששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo103.gif אהוי!!!!! סופסופ משהו טוב במצעד הזה . עכשיו רק צריך שתגידי לי את באמת יהיה מקום ראשון ולא שיר אחר..
ע עורוס New member 29/6/06 #78 מסביב לעולם- מקום 12 בדנמרק ../images/Emo97.gif Pet Shop Boys- I'm With Stupid
ע עורוס New member 29/6/06 #80 בינלאומי.. ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo97.gif Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas- Mas Que Nada למה לא מקום ראשון?
בינלאומי.. ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo97.gif Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas- Mas Que Nada למה לא מקום ראשון?
ע עורוס New member 29/6/06 #84 ישראלי ../images/Emo12.gif.. ../images/Emo104.gif../images/Emo97.gif עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה
ישראלי ../images/Emo12.gif.. ../images/Emo104.gif../images/Emo97.gif עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה
M McCriminal New member 29/6/06 #82 מה שלא מותיר ספק לגבי המקום הראשון אייזק של מדונה במקום הראשון, אין שום אופציה אחרת...
I Inbar789 New member 29/6/06 #86 יאייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo103.gif אתם יודעים מה זה אומר, נכון?!?!?! יאיאיאיאיאיאיאיא!!! ברוכה הבאה לשי גבסו למקום הראשון!
יאייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo103.gif אתם יודעים מה זה אומר, נכון?!?!?! יאיאיאיאיאיאיאיא!!! ברוכה הבאה לשי גבסו למקום הראשון!
S ShukyD New member 29/6/06 #88 וואט דהההההה... ../images/Emo2.gif שאקירה שאקירההההההההההההה הו תינוקי כשאת יורדת מקומות את גורמת לגבר לרצות להזיל דמעות אני בכפר סבא הייתי בירושלים היום! יההה היה מעפן.. שונא את ירושלים.. אבל היה חביב!! אז בסיידר שלום
וואט דהההההה... ../images/Emo2.gif שאקירה שאקירההההההההההההה הו תינוקי כשאת יורדת מקומות את גורמת לגבר לרצות להזיל דמעות אני בכפר סבא הייתי בירושלים היום! יההה היה מעפן.. שונא את ירושלים.. אבל היה חביב!! אז בסיידר שלום
ע עורוס New member 29/6/06 #89 ../images/Emo106.gifכתר|הזוג מלכותי ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif מעניין איזה שירים יהיו במקומות הראשונים..
../images/Emo106.gifכתר|הזוג מלכותי ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif מעניין איזה שירים יהיו במקומות הראשונים..