אחד-אחד המצעד המלא! 16.9.2006!

b o n c h

New member
*להכין, סליחה אני באמת מצטערת

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה

RJlake

New member
חחחח טוב אני רואה נטשנו את הספירה

וג'יימס דין הזה כזה מושי!
ומושי מושי בכלל מושי!

tkuihehr

New member
אני לא אוהב את מומ של מוש../images/Emo5.gif

אני לא יודע לעשות לבד את הפרצוף הירוק, אוקיי, לזכור: לוחצים 8, אח"כ -מקף ואז {, כמה קשה לזכור איך עושים את הבעעעע הירוק

b o n c h

New member
חן!!!!

נעמה חן באולפן!!!! חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה

b o n c h

New member
לא עוקבים אחרי המקומות ../images/Emo10.gif

הכניסה הגבוהה??? הראל סקעת??? דווקא על השיר הזה אני לא מתה כ"כ....

tkuihehr

New member
אנחנו אף פעם לא עוקבים

אנחנו לא מסודרים, אנחנו סתם נהנים למלא את השרשור השירים מתחילת השעה Call Me When You're Sober - Evanescence 23:13 כל הציפורים - הראל סקעת 23:09 Deja Vu - Beyonce Ft. Jay-Z 23:05 והמקומות שלא כתבנו קודם: ° מקום 10 ו ShukyD ו 13:52 | 14/09/06 מקום 10 (
): ° מיליון כוכבים-עמית פרקש ° פידלטי-רג'ינה ספקטור ° מקום 9: ° משהו ממני-הראל סקעת ° וורלד הולד און-בוב סינקלר ° מקום 8
: ° תגידי לי את-שי גבסו ° סטיל..-ג'ימס דין בראדפילט. [מועתק מהשרשור התקוע והקטן מיום חמישי]

b o n c h

New member
ת'כלס לא צריך לעקוב

אחרי ה-10 הראשונים כי רשמו אותם כבר במצעד שהיה בחמישי... סתם בזבוז. כולם נעלמו....

b o n c h

New member
ברור שרשמו!!!

איך אפשר לשכוח???? יואב פתח את השרשור הזה ורשם המצעד עם "ההוא" וזה היה עם אסף ואני וחן התנפלנו עליו

tkuihehr

New member
אהלן, זה בגלל שאני חדש

ועוד לא הצגתי את עצמי... אני אלון [רשום לי גם בעולם שלי], נעים מאוד...

למעלה