אחד בן 88 שנעזר בהליכון אמר שהוא רוצה לירות בראש הממשלה..

Harrington

Well-known member
מנהל

אחד בן 88 שנעזר בהליכון אמר שהוא רוצה לירות בראש הממשלה..​

אנשים איבדו את זה. אם אתה מאמין שקבוצת הגולשים כאן היא תמונת מראה של החברה הישראלית, די להסתכל עליה בשביל לדעת זאת. יש לך כאן קריאות לרצח ראש הממשלה, נכונות (כביכול) של גולשים להשתתף במשימה ועוד. כל זה על מה? על השקפת עולם פוליטית שונה ועל קושי להתמודד באמצעים דמוקרטיים (קרי לשכנע את הציבור בצדקת דרכך ולהוביל לתוצאת בחירות אחרת). ירידה טוטלית מהפסים.

DANIAVNI

Well-known member
אנשים איבדו את זה. אם אתה מאמין שקבוצת הגולשים כאן היא תמונת מראה של החברה הישראלית, די להסתכל עליה בשביל לדעת זאת. יש לך כאן קריאות לרצח ראש הממשלה, נכונות (כביכול) של גולשים להשתתף במשימה ועוד. כל זה על מה? על השקפת עולם פוליטית שונה ועל קושי להתמודד באמצעים דמוקרטיים (קרי לשכנע את הציבור בצדקת דרכך ולהוביל לתוצאת בחירות אחרת). ירידה טוטלית מהפסים.
אף אחד כאן לא קרא לרצח ראש הממשלה .
לדעתי אם מישהו אומר שחבל שלא מת זו לא הסתה לרצח .

איך אומר אייכמן עודה
אנחנו מיגנים כל צורה שיל אלימות .

Harrington

Well-known member
מנהל
לא תקין
אלת הצדק אמורה להיות עיוורת .
עובדתית כאמור זה קיים גם כאן בפורום. לא רוצה להזכיר שמות, אבל זאת פשוט מציאות. הסתה של ממש, קריאות ממשיות לפגיעה באחרים (נבחרי ציבור מהמחנה שמעז לחשוב קצת אחרת), נכונות להשתתף בפגיעה כזאת וכיו"ב. אני לא מחדש מאומה. אבל כאמור, את הנהלת הפורום זה לא מעניין במיוחד, לשון המעטה, יש את קבוצת המתלהבים והתומכים האוטומטיים, ואיש לא פוצה פה ומצפצף.

למעשה, כשכתבתי השבוע קריאה להנהלת הפורום והאתר לטפל בזה, חשבתי שאני מגיב על משהו כזה. בדיעבד ובקריאה מעמיקה יותר, זה לא היה נכון והפוסט שלי לא התאים לשם. לא הייתי כותב אותו שם אילו קראתי טוב מלכתחילה. אבל הבעיה היא בהחלט בעיה והיא לגמרי קיימת כאן. לעתים ברמה שאם המשטרה או היחידה לאבטחת אישים הייתה צופה בה, בוודאי אנשים היו נקראים לחקירה ולבדיקה ברצינות כוונותיהם ורמת מסוכנותם.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא זוכר כזה דבר
אם כן, צריך להגיש תלונה למשטרה.
אז הינה, יש לנו כאן דוגמה לעדות של איש שבכ לשעבר שזקן אחד אמר לו שהוא רוצה לירות בראש בממשלה. הדבר פורסם בתקשורת ועלה ליוטיוב. אז גם אם איש השבכ לא התלונן, המשטרה במקרה כזה מחוייבת להתחיל לחקור את העניין.

DANIAVNI

Well-known member
אז הינה, יש לנו כאן דוגמה לעדות של איש שבכ לשעבר שזקן אחד אמר לו שהוא רוצה לירות בראש בממשלה. הדבר פורסם בתקשורת ועלה ליוטיוב. אז גם אם איש השבכ לא התלונן, המשטרה במקרה כזה מחוייבת להתחיל לחקור את העניין.
נכון, אם זה מה שנאמר יש לעצור את מי שנחשד ולחקור אותו .
אז מה אם זה שוקן ?

למעלה