רוב הזמן נח
Well-known member
אפילו שוקן לא כזה מטומטם בשביל לומר דבר כזה. הוא מסית במילים אחרות.נכון, אם זה מה שנאמר יש לעצור את מי שנחשד ולחקור אותו .
אז מה אם זה שוקן ?
אפילו שוקן לא כזה מטומטם בשביל לומר דבר כזה. הוא מסית במילים אחרות.נכון, אם זה מה שנאמר יש לעצור את מי שנחשד ולחקור אותו .
אז מה אם זה שוקן ?
בגיל שכזה הייתי קודם בודק כל את תפקודו המוחי .
תלוי איזה פסיכיאטר ישאלו.בגיל שכזה הייתי קודם בודק כל את תפקודו המוחי .
אם תקין
הייתי מעמיד אותו לדין .
גבר, זה scyopאם למישהו זר כמו קריב הוא ניגש ואמר מה שאמר, מה הוא אומר למשפחתו, חבריו וכל מי שסביבו?
יש חשש שהוא מסית למעשה הזה את סביבתו.
מה זה אומר?גבר, זה scyop
או שזה שקר או שמנפחים משהו.מה זה אומר?
מי שיש לו ידע, יכול לעשות כל מיני דברים. או שיש לו כסף לשכור מחסלים.או שזה שקר או שמנפחים משהו.
למשל אפשר להציג את זה בצורה מצחיקה,אדם שבקושי זז רוצה לירות בראש ממשלה באקדח,
אבל בחרו להציג את זה בצורה הכי דרמטית.
מי יחסל רוה"מ אחרי שמי נמצא אשם ברצח לא משוחרר מהכלא?מי שיש לו ידע, יכול לעשות כל מיני דברים. או שיש לו כסף לשכור מחסלים.
למה שמי שנמצא אשם ברצח ישוחרר מהכלא? זה לא מקומו? אמנם ככל שכוונתך ליגאל עמיר, מעבר לשאלה אם הוא אכן הרוצח, ברור שהחוק שחוקק במיוחד עבורו אינו ראוי במדינת חוק דמוקרטית. אבל לכתחילה היה מוזר אם היה משתחרר מהכלא.מי יחסל רוה"מ אחרי שמי נמצא אשם ברצח לא משוחרר מהכלא?
ככה בערך דודו טופז סיים את הקריירה שלו.מי שיש לו ידע, יכול לעשות כל מיני דברים. או שיש לו כסף לשכור מחסלים.
כי הוא לא התלונן עליו. הקונספציה שלו אומרת שזה לא רציני.או שזה שקר או שמנפחים משהו.
למשל אפשר להציג את זה בצורה מצחיקה,אדם שבקושי זז רוצה לירות בראש ממשלה באקדח,
אבל בחרו להציג את זה בצורה הכי דרמטית.
מה המטרה?
להראות שהשלטון בסכנה - יותר תקציבים לשב"כ
ו... תקרא את הפייסבוק:
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
תחשוב,אם זה היה אמיתי למה לא עצרו אותו?
"במקרה" מדובר באדם מבוגר מאוד עם הליכון אז "מוותרים לו",כמה נוח...
למה?כי הוא לא התלונן עליו. הקונספציה שלו אומרת שזה לא רציני.
אם היית מוזמן לעבודה במקום מסויים ואחד מאלה שמשלמים לך היה אומר לך משהו כזה, היית הולך למשטרה להתלונן עליו?למה?
הוא איש ביטחון לשעבר.
הוא צריך להתלונן ולו בשביל להרתיע אחרים מלהגיד דברים כאלה.
הוא לא המעסיק שלו,אפשר להבין מדבריו שהוא היה חלק מהקהל שבא לשמוע את ההרצאה שלו או משהו בסגנון.אם היית מוזמן לעבודה במקום מסויים ואחד מאלה שמשלמים לך היה אומר לך משהו כזה, היית הולך למשטרה להתלונן עליו?
הוא מקבל כסף מכל אחד שמגיע להרצאה שלו.הוא לא המעסיק שלו,אפשר להבין מדבריו שהוא היה חלק מהקהל שבא לשמוע את ההרצאה שלו או משהו בסגנון.
הוא כבר שילם את הכרטיס אז אפשר להלשין עליו.הוא מקבל כסף מכל אחד שמגיע להרצאה שלו.
אבל זה לקוח. הוא רוצה שיגיע בעתיד לעוד הרצאות שלו. וגם תלונה נגד לקוח אחד, אולי תגרום נזק ואחרים בעתיד יפחדו להגיע להרצאות שלו.הוא כבר שילם את הכרטיס אז אפשר להשלין עליו.
לקוח שרצה לחסל את רוה"מ?אבל זה לקוח. הוא רוצה שיגיע בעתיד לעוד הרצאות שלו. וגם תלונה נגד לקוח אחד, אולי תגרום נזק ואחרים בעתיד יפחדו להגיע להרצאות שלו.
לא בהכרח. אולי גם הם רוצים לירות בכל מיני אנשים. ואז הם יפחדו שהוא יגלה את זה וילשין עליהם גם.לקוח שרצה לחסל את רוה"מ?
נראה לי ששאר הלקוחות הפוטנציאלים יסלחו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.