אחד הדברים הכי טובים שעושים תכניות

ניאו30

New member
אחד הדברים הכי טובים שעושים תכניות

היא לעשות עליהם קו,למחוק אותם! אז לפני כמה שבועות עשיתי לי רשימה של ל הדברים שאני צריך לשנות. בטוח שכחתי משהו,אבל לא נורא...בטח יבוא מתישהוא. הרשימה הורכבה מהדברים הכי קטנים ופשוטים(לאחרים כמובן) ועד משימות ארוכות שצריך לשמור אותם תמיד,לדרך חיים. אתמול עשיתי 3 דברים קטנים מהרשימה והחלק הכי טוב היה פשוט להעביר עליהם קו...הם כבר מאחוריי...נכון,זו רק התחלה ומדובר באמת בדברים קטנים שלאחרים אפילו יראו טפשיים לשים אותם ברשימה כזאת,אבל בשבילי אלו היו דברים שדחיתי המון זמן...לדחות דברים הוא שמי האמצעי...חחח... וזה פשוט נתן לי הרגשה טובה,ובכלל אפילו עוד לפני שהתחלתי את ההתעסקות בטאי צ'י אני מרגיש איזה שינוי...אפילו הקריאה על זה וההחלטה שלי שאני הולך בשנה הקרובה להשקיע בה את מה שאני יכול,אפילו זה נתן לי כוחות גדולים ואנרגיות מאוד חיוביות...עכשיו רק צריך לקוות לשני דברים- שאני אכן יתחיל סוףסוף בכך(אם יתאפשר לי אני מקווה להגיע לשיעור התנסות הראשון בשבוע הבא),לעשות!! ולא רק לדבר או לקרוא וכמובן שהאנרגיות האלו ישארו עימי במשך הזמן,כאשר זה יתחיל להיו לי קשה יותר...ואין ספק שזה יגיע...זו רק שאלה של זמן,אבל אני החלטתי לא לתת לזה להרתיע אותי הפעם! אני באמת רוצה לשנות אצלי את הדברים,הן מחשבתית והן בריאותית... זאת המטרה שלי לשנה הבאה עלינו לטובה(??!!)

כל הכבוד לך ניאו, ואתה מכיר

את המשפט - שהצלחה מביאה הצלחה? אני מקווה שה-
שסימנת היום, יביא איתו הצלחות נוספות.

ניאו30

New member
../images/Emo51.gif יעל,גם אני מקוה(ברור לא?...)

יש הרבה מחסומים ומכשולים בדרך,חלק מזה כאלו חיצוניים שאין לי עליהם שליטה וחלק כאלו שאני שם לעצמי.בקשר לראשונים אין לי הרבה מה לעשות חוץ מלדעת לקבלם בצורה יותר מאוזנת.האלו השניים,פה זה התפקיד שלי לעבוד עליהם,לשנות את דפוסי המחשבה שלי שהשתרשו אצלי בזמן האחרון...זה לא קל, אבל מי הבטיח לנו שהחיים יהיו קלים?..."דם,יזע ודמעות..." אמר צ'רצ'יל, ואכן אלו הם החיים...של רבים מאיתנו לפחות... איך יודעים שבן אדם הוא אופטימי מטבעו? כשהוא מפתח ציפיות ותקוות כל פעם מחדש,ולא חשוב מה קרה רגע לפני כן,ולא חשובים רגעי הפסימיות ששולטים אצלי לרוב...ככה אני,למרות המחשבות ולמרות הנפילות שנדמה כאילו הם לעולם לא נגמרות,תמיד כשצצה תקווה חדשה שוב חוזר הניצוץ...ככה אני מרגיש בימים אלה...למרות שאני לא דתי,אני מתפלל שהניצוץ הזה ישאר עימי לעוד הרבה זמן,אולי לתמיד...אני לא יודע אם אפשר להגיד שאני מתפלל לניסים שיקרו לי,כי אולי אין מדובר בניסים אלא במעשים שאתה(!) צריך לגרום להם להגיע,אבל אני זקוק גם להרבה מזל כדי שזה יקרה,כי הייתי מאחור ברכבת החיים המון שנים,וזה לא קל להדביק אותה בחזרה...אבל אני מתחיל,ואני מרגיש בשנה האחרונה שאני בהתחלת התהליך הנכון,בדרך הנכונה,גם אם אולי אלו אשליות...אמרתי כבר שלפעמים אשליות זה הדבר היחיד שנשאר לי להאחז בו בחיים כשאין שום דבר אחר,אז אולי זה משהו שאפשר לבנות עליו גם משהו אמיתי, משהו יותר מציאותי...

א ס י ת

New member
ניאו30 ההתעסקות הפיזית בצורת טאי

צ'י יכולה מאוד להועיל לאיזון האנרגטי של הגוף. כל הכבוד על ההתחלה. ויישר כוח.

ניאו30

New member
../images/Emo51.gif אסית,נאמר מנסיון?...../images/Emo3.gif

אם התנסית בטאי צ'י אפשר לשמוע חוויות? היכן זה עזר לך ? רק אם תרצי לספר...

א ס י ת

New member
האם של איתי האם של איתי התנסתה

בטאי צ'י אני לא מחסידות ההתעמלות המזרחית. אני מעדיפה כושר רגיל.

ניאו30

New member
אז השאלה מיועדת ל"אם של איתי" או

לכל מישהו אחר שהתנסה בזה,ומעוניינים לשתף אותי או לתת לי עצות או טיפים או בכלל לספר איפה למדו? אצל מי? ובאיזה צורה זה תרם לשיפור בריאותם,הן הגופנית והן הנפשית.אם לא רוצים לעשות זאת כאן על גבי דפי הפורום,כי זה אולי לא המקום לעשות את זה,ניתן לכתוב לי מסר בנושא.אני אודה לכל מי שיכול להוסיף לי מידע,להמליץ על מורים וכדומה(אני בעצמי עוד לא התנסיתי בטאי צ'י,או בכלל באומנות לחימה אחרת).

מאחר ונקראתי לדגל - הגעתי ../images/Emo13.gif

אני למדתי טאי צ'י במרכז הטאי צ'י מול אוניברסיטת תל אביב ברמת אביב מדובר בסוג של אמנות לחימה, אני ראיתי בה סוג של התעמלות, או ריקוד. מה שיפה בלימוד במרכז הזה, אבל אני מאמינה שהוא קיים גם במרכזים אחרים, שלבד מהמורה הראשי, שהוא בעצם מלמד את כל התלמידים את התנועה הרחבה, שהיא מיכלול של תנועות קטנות מצטרפות ( קוראים לזה קאטה) זה שיש בחדר הרבה תלמידים בוגרים, שכבר יודעים את אותו מיכלול, שעוזרים לך לבצע אותו הכי טוב שאתה יכול. רוב הזמן אתה לומד את הקאטה וכשהשלמת את הלימוד אתה חוזר ומבצע אותה כדי להגיע לשלמות. אני מודה, שהחוויה הכי גדולה שלי בנושא הטאי צ'י היתה בסין, איך לא. הגעתי כבר עם שלושה רבעים של הקאטה שנלמדה ברמת אביב, ובמקום קסום ששמו יאנג שו, זמתי פעמי עם הזריחה לפני שש בבקר אל הגן הציבורי היו שם המון סינים מדהימים, שעשו טאי צי לפני שהם יוצאים לעבודה, בסוג של טבע, לא מטופח מי יודע מה, זה גן די מוזנח אפילו. הצטרפתי ל"מסדר" היו שם המון אנשים שעקבו אחרי המסטר ותנועותיו. השקט, העצים המוזנחים, והמוני האדם יצרו שלוה של מעין מדיטציה. אני ממש לא יכולה להסביר. בפינה מסוימת של הגן עשה טאי צ'י המסטר של המקום. ידעתי שזה הוא, כי הנער שליווה אותי לטאי צ'י סיפר לי והציג אותנו. להתבונן בו נדמה היה לעיני כהתבוננות בפנתר הגמישות של הגוף שלו היתה כל כך מופלאה, עד כי הוא נראה חסר גוף, רק תנועות מושלמות וזרימה מדהימה של אנרגיה. יש בטאי צי המון תנועות כאילו של לחימה, אבל בעיני זה ריקוד שמביא אותך לגמישות, ליציבה טובה, ולזרימה אנרגתית ברוכה. זהו

ניאו30

New member
תודה לך "האם של איתי"...

זה מצחיק איך אתה כותב משהו,מתחיל שרשור,והוא מתגלגל למשהו אחר לגמרי... לא התכוונתי שזה יהפך לשרשור טאי צ'י אבל הוא קצת הפך לכזה...אני מקווה שזה לא כל כך נורא,כי בגלל שאני חדש בתחום אני רוצה לדעת כמה שיותר עליו ולכן כל פיסת מידע עוזרת...עכשיו באשר למה שאמרת...קראתי גם על המקום בו למדת,והאמת זה המקום השני או השלישי(יחד עם בית ספר שנקרא "יצירה" אם שמעת עליו...) שאמרתי לעצמי שאני אבדוק אם אני לא אשתלב במקום בו אני רוצה להתחיל.המקום שאני רוצה להתחיל נקרא חווא טו,אם את רוצה יותר פרטים על המקום אני אתן לך,אבל מכיוון שזה לא המקום לפרסם דברים כאלו אולי זה לא נאות מצידי שאני אתן כאן בפורום את כתובת האתר של המקום,אבל מי שרוצה קישור בצורה פרטית יכול לשלוח לי מסר בנושא.השילוב הזה בין אומנות הלחימה שמשלבת את הנפש והגוף,יחד עם כל נושא הרפואה הסינית פשוט "עשה" לי את זה,גרם לי להשבות במקום.אם זה "רומנטיזציה" של המקום והמורה או לא אני בטח יווכח במשך הזמן...אבל הלכתי לפי הרגשתי והיא זו שהובילה אותי לשם,ולכן אני אנסה תחילה את המקום הזה... החוויה בסין נשמעת לי ממש משהו שאתה לוקח איתך לכל החיים,כי שם זה הבסיס והמקור לשיטה אז שפר מזלך להגיע לשם,ועל כך את בטח מאוד שמחה. מה שכן,לא הייתי רוצה להגיע לשם "לא מוכן",אם את מבינה את כוונתי,ככה שאולי אחרי כמה שנים טובות כשאני ממש מתחיל להבין את כל הקאטות והמבנים הייתי רוצה גם לסוע לשם ולחוות את מה שחווית או משהו דומה...

א ס י ת

New member
האם של איתי נשמע מקסים וקסום

אהבתי לקרוא. והרגשתי שאני איתך בסין. תודה על התיאור היפיפה.

בבקשה רבה והאמיני לי עוד לא סיפרתי

את כל נפלאות האי צי בפארק. רמז אוכל לתת לך, שטאי צי מרכז פעילות של יוצאיםלפנסיה, בדרך כלל יוצאות. הסיניות נראות מאד מבוגרות, ולכן אני לא יודעת אם הן ישישות ממש או רק פנסיונריות בתחילת התקופה מכל מקום, באחד הבקרים, ישר לאחר המופע הציבורי המפעים הזה, ראיתי שכל המיני גינה זאת מקושטת, המתנתי איזה שעתיים, והתחיל שם מופע ריקודים אה לה טאי צי של נשים מבוגרות. צילמתי איזה 200 תמונות איזו עדינות, איזה חן, פשוט מדהים. אפשר לראות שנשים שעבדו כל כך קשה, והקמטים מגלים את הקושי, נצרו בתוכן את התנועות הכי עדינות מטופפות, נוגעות לא נוגעות שיש, ולבד מריקודי הטאי צי הן חוללו מספר ריקודי מניפות, עם צבעוניות מדהימה, ועדנה שופעת פשוט תענוג

shushu10

New member
טאי צ'י מרגיע ומחזק את הגוף כאחד

טאי צ'י למעשה מאפשר לנו להפגיש כח מול רכות. לקחת את האנרגיה ולהפוך אותה למעין ריקוד של הגוף. אפשר גם לדמות את הטאי צ'י לרקוד והתחברות עם הטבע. יש הרבה מקומות מפגש בהם עושים טאי צ'י בפארק או גינה צבורית, בהנחיית מדריך וללא תשלום. איני יודעת איכן אתה גר אך למשל בפארק הירקון היו בעבר מפגשים קבועים בשבתות וכדאי לך לבדוק את הנושא , עם הזמן. ככל שהגוף רפוי יותר כך תהיה התנועה קלה וטבעית . התנועה במקום פתוח בטבע, בסביבה ירוקה, גם מוסיפה אנרגיה והנשימה קלה ופתוחה יותר. ככל שתעמיק ללמוד את הטאי צ'י תגלה לאיזה רמות של אושר אתה יכול להגיע. הטאי צ'י גם נותן כלים לשמירה על בריאות ואיזון הגוף לקראת התחלפות כל עונה מעונות השנה, שזה כשלעצמו ממש פלאי פלאים של התחברות אדם וטבע. עוד עצה קטנה לסיום, ברשותך - תנסה בזמן השעור להיות קשוב אך ורק למדריך ולגוף שלך. כל אחד עושה את התנועות אחרת, כפי שהוא יכול ומבין וחבל להפריע לקשב הזה ע"י הסתכלות על יתר המשתתפים. מאחלת לך הנאה ותועלת רבה ופתיחה דרך חדשה ואופטימית . שולה

ניאו30

New member
../images/Emo51.gif לך שולה

הכוונה שלי היא לא לעשות את זה בתור חוג או תחביב של סופשבוע בפארק אלא להפוך את זה למשהו יומיומי שאני מתאמן עליו.אני רוצה להשתמש בטאי צ'י בתור דרך חיים שתראה לי איך להתגבר על קשיים ועל פחדים,כשיש לה כמובן את ההשפעות הבריאותיות שלה,של הרפואה הסינית.המורה שאני מתכוון ללמוד אצלו הוא גם רופא במקצועו,בתחום הדיקור הסיני,ודיברתי איתו היום,ניסיתי להסביר לו חלק מהבעיות הרפואיות שלי שלא נמצא להם פתרון עד עכשיו ברפואה המערבית והוא אמר לי שהדיקור יכול לפתור את זה(הוא אמר לי יותר מזה,אבל אני די ספקן לגבי זה לאור הכרותי עם גופי אז אני אומר יכול...). בקשר ללהיות קשוב לעצמך זה דבר מאוד נכון...ומאוד קשה בשבילי לעשות. זה משהו שאני צריך ללמוד לעשות,להקשיב יותר ללב שלי ולא להשוות את עצמי כל הזמן לאחרים.אני מקווה שאני אלמד לעשות את זה במשך הזמן. מכל זה משתמע,שאני כמובן לא מצפה לשינויים מיידיים,אלא אני מתכוון פעם אחת ולתמיד לעשות מאמץ ולהשקיע במשהו שחשוב לי.המשהו הזה הוא החיים שלי אז נראה לי שווה את ההשקעה.זה משהו מובן מאליו,אבל רוב הזמן מאוד קשה לי להשקיע ולהתמיד בדברים האלה,גם כשאני יודע שזה מה שאני צריך לעשות מבחינה הגיונית ורציונלית.

shushu10

New member
ניאו יקר,

הצעתי לך לעשות טאי צ'י בטבע כהשלמה ללמודים מסודרים ויום יומיים, אם תרצה, מאחר ומקום פתוח מחבר אותנו יותר נכון לעולם הרחב ומאפשר לנו הרגשה של "לצאת מתוך העצמי" לתחושה של שייכות ליקום. אולי זה נשמע פילוסופי מדי, אך אלו למעשה הכוחות אותם אני שואבת לתוכי לצורך הרגשת בטחון עצמי. הרגשת האחדות עם הטבע מחזקת ומייצבת. אלו לא סתם מלים יפות - אלו תחושות בטן שלי המאפשרות לי להיות מחוברת לכאן ועכשיו ולא ליפול. לגבי העמקת היכולת שלנו להתרכז במלוא מובן המלה במה שאנו עושים כרגע, אוכל לספר לך כיצד ירד לי האסימון סוף סוף! זה היה בעת בקורי בבורמה, הייתי במנזר בודהיסטי תקופה קצרה ושם שמעתי, בין היתר, 5 מלים חשובות. "הסתכל רק 2 מטר קדימה". לא מיד נקלטה משמעותן. רק למחרת עם שחר כהתיישבתי באולם המדיטציה עם כל ההתכוונות הראויה, שמתי לב כי בכל פעם שנכנסה אחת הבנות, הצצתי לכוון הדלת, גם הצצתי לעתים לישיבתן ללא תזוזה של הנזירות המקומיות, ובקצור - דעתי הוסחה כליל מהמדיטציה, כאשר לפתע שמעתי בתוכי את אותן המלים ואז החלטתי כי שום דבר לא יפריע לי עוד לצורך המדיטציה או לצרכים אחרים שלי. באותו בקר הצלחתי לשבת כשעה ועיני נטועות קדימה - 2 מטר בלבד. הכוונה היתה כמובן לא טכנית אלא במובן העמוק של האמירה - יעני - התעסק רק במה שנוגע לך כשאתה רוצה להתרכז, וכך תוכל להגיע להישגים הטובים ביותר. אולי נתתי לך איזה רעיון קטן? בשמחה., שולה

ניאו30

New member
אני בהחלט מבין למה התכוונת ולא חושב

שזה נשמע פילוסופי מדיי,וגם אם כן,אז מה?....אני אוהב דברים פילוסופיים...את רוצה לשמוע מתי אני החלטתי שאני רוצה לעסוק בטאי צ'י? לא הייתי קורה לזה שירד לי האסימון כי אני עדיין "ירוק" מדיי בכל הנושא הזה,ואני עדיין כמובן מתמודד עם קשיים שעוד לא מצאתי דרך להתגבר עליהם,אבל זה קרה לי כשהתנסיתי לראשונה במדיטציה,ועוד על חוף ימה של תל אביב.זה היה די במקרה ובאתי לשם בגלל סיבה אחרת,אבל כל כך נשביתי בזה שהתחלתי להגיע בחודשיים האחרונים כמה פעמים בשבוע לשם(ואני לא גר בתל אביב או סביבתה הקרובה) ופשוט נוכחתי בעצמי בכוח של המחשבות שלנו,של הנפש,להשפיע על שלוות נפשנו,ועל ההרגשה הטובה או הלא טובה שלנו. ניסיתי כל מיני סוגי מדיטציה,והכי התחברתי למדיטציה בתנועה(קונדליני), שפשוט כאשר עשיתי אותה אותה במשך אותה שעה תמימה הרגשתי כל כך טוב,גם גופנית(כי זה היה מאמץ לא קטן) ובעיקר נפשית,ואז הבנתי שזה מה שאני צריך. הייתי צריך למצוא איזה סוג של פעילות שמשלבת מדיטציה בתנועה עם היבטים בריאותיים ונפשיים.מאז ומתמיד נמשכתי לאומניות לחימה,אבל עד כה לא עשיתי עם כך דבר,והתחלתי לקרוא יותר לעומק על כל הסוגים...הייתי ער לילה שלם(לא דבר נדיר אצלי...) וקראתי וקראתי...עד שהגעתי לאתר אינטרנט מסוים של מורה מסוים ופשוט נשביתי בזה...קשה לי להסביר למה,אבל זה פשוט קרה... זה כנראה אחד מהדברים שאתה פשוט מרגיש בתוכך,בתוך ליבך,שזה הדבר שאתה צריך לעשות ואתה פשוט עושה! אני יודע שיש לפעמים מחשבות שעושים "רומנטיזציה" של כל הנושא הזה... אולי זה נכון,ואולי אני מפתח ציפיות שלא ניתן לעמוד בהם בשלב זה,אבל... אולי לא...אולי מדובר במשהו שחיכיתי לי כל החיים,וכל מה שקרה לי עד עכשיו רק נועד "להכין" אותי לקראתו...חחח...ראיתי יותר מדיי סרטים,בטח תגידו...אז מה?אני הולך אחרי הלב שלי הפעם...נראה לאן הוא יוליך אותי... הרי אלו הם החיים...ניסוי ותהייה(וגם טעייה היא חלק מהם...). מצטער על "ההשפכות" הזאת...יש לי נטייה כזו...אבל זו הרגשה אמיתית,ולכן מאוד יכולתי להתחבר למה שעברת,להתחבר לאנשים שעוברים חוויות רוחניות(למרות שאני לא מגדיר את עצמי כרוחני...סתירה,אה?...),לחוויות שמשנות לאדם את התפיסות הקונבנציונליות שלו,הקבועות שלו...אולי כי גם אני מחכה למשהו כזה שיגיע אליי...למשהו שייתן לי תובנות נוספות על החיים ועליי היכן שהגיון וסוגי מחשבה אחרים שהתרגלתי לחשוב אותם לא עובדים יותר...לא נותנים לי תשובות לשאלות הרבות כל כך שיש לי על העולם,על הגורל,על אנשים,על גוף האדם,על נפשו...וכן,גם עליי,ואיך אני נכנס לכל התמונה הכוללת הזה... בקשר לרעיון הקטן שנתת לי,לא כל כך הבנתי אם התכוונת למשהו ממשי-ספציפי לעשייה(מדיטציה?) או למשהו מחשבתי-רעיוני...או אולי משהו אחר...אז אשמח אם תבהירי את כוונתך או שאולי אני צריך להבין את זה לבד...חחח...

shushu10

New member
אל תהסס ללכת אחרי הלב

כל עוד הוא מוליך ליעדים טובים. המדיטציה מוליכה לטאי צ'י ויתכן מאד שזו לא הדרך הסופית לכל החיים. יתכן שתחול התפתחות נוספת שגם אותה תוכל לקבל בשמחה וזרועות פתוחות - קוראים לזה בשפה פשוטה - התפתחות אישית. בעצם זהו פאזל בו מצטרפים החלקים, השונים למראית עין, לתמונה יפה ומענינת. אני אנסה להבהיר שוב את הנקודה של הרעיון הקטן. אם אני באמת רוצה להצליח במשהו אני אנסה לעשות אותו כפי יכולתי ללא הפרעה מהצד. הפרעה אני קוראת לכל דבר כמו- השוואה עם אנשים אחרים, תוך הסתכלות על התנהגותם או מעשיהם, מחשבות שליליות וכו'. האפשרות הזו של להתחיל לסמוך על עצמנו מתוך כוונה שנשתדל כמיטב יכולתנו להגיע לתוצאות הטובות ביותר ולא משנה באיזה תחום מדובר, בעשייה, בהתנהגות, בהרגשות - תלויה בכך שלא נפחד אם נכשל לעתים, שנוכל תמיד לקחת בחשבון שיהיו מצבים שבהם לא נצליח לבצע בדיוק את המשימה שלקחנו על עצמנו 0 כי זה טבעי ואנושי וככאלה אנו גם מועדים לנפילות. זוהי גם הסיבה שאני קשורה כל כך לטבע על קמילותיו וצמיחותיו מחדש. זוהי המחזוריות של החיים. מאחלת ערב נעים ושבת שלום לכולם. שולה

ניאו30

New member
זה מאוד נכון מה שאמרת../images/Emo45.gif

וזה גם מתחבר לבחירה שלי במורה הספציפי שבחרתי ללמוד אצלו(בשלב זה כמובן,יכול להיות שזה ישתנה כשאני אתחיל לתרגל).הבעיות הרפואיות שלי מאוד מאוד מעיקות עליי,ומאוד מפריעות לי להתפתח מבחינה אישית.היו המון שנים שלא עשיתי עם זה כלום,לא טיפלתי ואפילו הזנחתי את הבריאות שלי.בשנה האחרונה די "התעוררתי" מזה,והתחלתי לנסות למצוא טיפולים או פתרונות לבעיות שיש לי,וזה היה עוד לפני שנחשפתי כל כך לכל מה שקשור לרפואה אלטרנטיבית,אז פניתי בדרך הרגילה,לרפואה המערבית,ומאז אני עושה בדיקה,מחכה חודשיים,עושה בדיקה,מחכה שלוש חודשים וככה זה בטח יהיה הלאה...הם פשוט לא מוצאים את המקור לבעיות שלי ולכן אומרים לי שאין מה לעשות עם זה.אז אנשים אחרים אמרו לי שאולי לרפואה האלטרנטיבית יש פתרונות שאין לזו המערבית,והתחלתי לקרוא על זה,ולקרוא ולקרוא...ושם הגעתי לרפואה הסינית,ולדיקור באופן ספציפי...וכמו במין גורל מתעתע כזה,רק שהפעם לחיוב...,זה היה בדיוק בזמן שהחלטתי שאני הולך ורוצה לעסוק באומנות לחימה רכה(לא אלימה),שתשלב היבטים רפואיים עם נפשיים,וככה הגעתי לטאי צ'י,וככה הגעתי לאותו מורה לטאי צ'י שהוא גם רופא במקצועו ועוסק בדיקור סיני.אז אני אומר לעצמי,שהבריאות שלי היא כרגע הדבר הכי חשוב לי, ולכן אני מעוניין לבחון את הטיפול בדיקור אצלו במקביל לאימונים של הטאי צ'י.עכשיו,בואי נגיד,הוא מטפל בי והבעיות נפתרות.....חחח,רק להגיד את זה עושה לי צמרמורת,אז אני לא כל כך בטוח שבמקרה כזה אני אמשיך ללמוד. כמובן,שיכול להיות גם שאני כן ימשיך,כי נראה לי שאני ימשך אל זה בצורה מאוד חזקה. רק אני אומר את כל זה באופן היפוטתי כמובן כי לא ניתן לחזות את העתיד,ומה יקרה לנו בדרך,כמו שאמרת על האפשרות שלא נצליח לעמוד במשימות שקבענו לעצמנו או כמו שאמרתי קודם,שיש כמה סיבות למשימה הזו, וכאשר מילאנו אחת מהם,פתאום נרצה לשנות כיוון ולקבוע לנו משימות חדשות בחיים,כי זה יכול להיות משהו שהוא מאוד דינמי ומשתנה בהתאם לנסיבות.ככה שאני בהחלט לוקח את כל זה בחשבון. מאחל גם לך שבת שלום,לך ולכולם,סופשבוע רגוע ושליו :+))

למעלה