ניאו יקר,
תרגיש חפשי לגמרי לשאול, להתווכח, לחשוב בקול (על גבי המקלדת) אני כאן ובשמחה של ממש אשתדל כפי יכולתי לחלק אתך מנסיוני וחוויותי בכל תחום שתרצה ובמה שאתה מתעניין כרגע. כל דרך חדשה בה אני נתקלת בחיי, אשר מסקרנת אותי באשר ליכולתה לתרום לי במשהו - אני רוצה לאמץ לי. זה טבעי אצלי ואין לי צורך לעצור אותו. אבל - לפני קבלת החלטה האם לאמץ באמת "ללכת על זה" אני לומדת את הנושא, קוראת איפה שאפשר, מחפשת מידע בכל מקום ורק לאחר שיש לי תמונה מלאה לאן אני רוצה להגיע והאם הדרך מתאימה לי - אני רצה עם זה קדימה. לא הייתי בוחרת במטפל כלשהוא מתוך "דפי זהב" ללא ידע מי האיש, האם הוא אמין ובהחלט איזה נסיון יש לו והמלצות , זו ממש בדיקה יסודית וזהו גם השלב של העלאת ספיקות. בשלב שני, וזהו שלב חשוב, כי פה עוברים ממחשבה למעשה, אז לאחר שאני בטוחה שהמטפל מסוגל לתת מענה לצרכי, הייתי בהחלט מתחילה טפול ברוח של אמונה מלאה ורגשות חיוביים, שתוף פעולה זה לא להתנגד, לשאול שאלות ולנסות להבין את כל התהליך, לחוות אותו לעומק, ולשתף את כל החושים, להקשיב לגוף מה הוא אומר, לחדד תחושות שעולות ולשוחח עם המטפל על כל מה שמציק, ללא בושה.. אי אפשר ליצור קשר חיובי עם מטפל תוך ספיקות חוזרים ונשנים. יש לתת זמן כדי לבחון האם הטפול מתקדם , האם אני מבין יותר טוב את עצמי, אולי גם אני יכול להשלים ולעזור לעצמי בכמה דברים תוך הקשבה. אם נחשוב לרגע כיצד ירגיש מטפל אשר חש בספיקותיו של המטופל? נוכל להבין שזה ממש מפריע בטפול. ועתה תור התוצאות - מאחר ואיננו נביאים ולא נוכל לשער את התוצאות מראש, לא נותר לנו אלא לקבל אותן כפי שהן, בלי להרגיש כשלון והרמת ידיים לעתיד. קצת על קצה המזלג - עד כאן ובאמת - כדאי לתת זמן לדברים להתגבש ולהרגיש אותם מבפנים. אני חושבת שיש בך פוטנציאל אדיר וכנראה שרק עכשיו הבשילו רעיונות לצאת בגדול ממחסומים קודמים, אז לא חבל שזה לא קרה קודם. זה בדיוק הזמן המתאים להתחלות. פינת העצה הקטנה - תמיד אפשר לעמוד מול החלון הפתוח או יותר טוב בנוף הפתוח, בשפת הים, בגינה, בשדה, לנשום עמוק עמוק ולהרגיש אחדות עם העולם. אפשר גם לחבק עץ ולהרגיש צמיחה. אני שולחת לך אור בהיר וברכות.