אחד הדברים הכי מרתיעים

או זה קל

אם אני מתחבר למראה החיצוני שלה , בעיקר לפנים
והיא כן רוצה לעשות סקס אבל לא בדיוק יודעת
כאילו , מחסומים , יותר מידי קווים אדומים , חוסר גיוון , וכו
אתפשר ...
השלמת תיסכולים מיניים אפשר גם לבד
אבל משהו שירגש אותי משאר הבחינות , זה קצת יותר נדיר
אז על סקס אתפשר

אני לא חושב שיש פה שחור ולבן

סקס זה משהו שיכול להשתפר עם הזמן ולא הייתי פוסל קשר על סמך הניסיון המיני הראשון.
&nbsp
כמובן שהוא רכיב חשוב במערכת היחסים ועם אין חיבור מיני ושני הצדדים או אחד מהצדדים אינו נהנה ממנו אז באמת שאין טעם להמשיך של קשר נאהבים.

אני אומר

שהיא לא חייבת והכל תלוי עד כמה היה "נורא".
&nbsp
אם מדובר במשהו שהוא תוצאה של לחץ והתרגשות כמו גמירה מהירה שזה משהו שיכול להשתפר אל מול שנפגשת עם גבר שריח הגוף שלו גורם לך לרצות להקיא אז לא חשוב איך הוא מתפקד את לא תרצי להמשיך את הקשר.

חכמים ממני אמרו

שיש רק הזדמנות אחת לרושם ראשוני... למזלי אני מריח טוב...

ברור שכן, וממש לא קשור קשר אסור או לא

אם זה קשר ידידותי אפלטוני אז השאלה לא רלבנטית בכלל
ממשיכים לנתח יחד את כל כתבי שפינוזה או המשחקים של בארסה והכל סבבה
הרי ברור שהשאלה מתיחסת לקשר שיש לו צד פיזי. מבחינתי זה צד מהותי אם לא ה :). ואם הסקס מבאס, וסקס זה הרבה הרבה יותר מאם הוא מכיר ורוצה לנסות את תנוחת הלוטוס הפורח, אז אני לא רואה עתיד לקשר כזה.
כמו שכתבו די הרבה מעלי, אני לא מתכוונת לצד הטכני, שניתן לעבוד עליו, לשפר וללמוד. מתכוונת לכימיה, התאמה בטמפרמנט המיני, בתשוקה, בפתיחות, בנכונות לתת ולקבל בין הפרטנרים, כאלה.

קורה. את יכולה לקחת את זה כמחמאה, או שלא

זה יכול להיות מהתרגשות ובגלל שהוא חרמן אש עלייך, סוג של מחמאה :) ובסשן הבא כבר שניכם תהיו פחות לחוצים ואפשר יהיה להתחיל לעשות את זה כמו שצריך.
ויכול להיות שהוא סתם שמוק ולא במובן החיובי, ולא מעניין אותו מה איתך.
צריך לראות את כל המסביב, אם הוא דואג לענג אותך, לפצות אותך, וכו' וכו'. הגמירה היא רק חלק מכל הכיף, ולא בהכרח או לא תמיד הכי חשוב.
אבל אם הפגישה הראשונה מתמצה בקוויקי שבו הוא גמר מהר ויאללה ביי, מה יש פה להתלבט, אני עם ורדה, תזרקי אותו.

אליאן 226

New member
תודה מיס

לא חשבתי על הקטע של הלענג אותי שזה ממש לא מובן מאליו.
לא כולם עסוקים בפרטנרית.

מה זה סקס לא תקין ?

אם אחד החוסרים שלך שבגינו יצאת הוא סקס אז ברור לגמרי שחותכים קשר שבו הסקס לא מספק אותך
אין פה שאלה בכלל
&nbsp

השאלה מה הבעיה

ואם זה משהו מהותי
כי לפעמים פעם ראשונה היא לא מדד להמשך
&nbsp

למעלה