*אותך* רואים שאני על חוסר שינה
ע עופר לובזנס New member 29/1/07 #8 זה היה אמור להיות ../images/Emo201.gif *מקלל את ממשק הסמיילים של תפוז*
P pieceofmadness New member 29/1/07 #18 הזכות לקלל שמורה רק למקרים בהם אין שום דרך אחרת להתמודד עם המצב הנתון. כיוון שפתרת את הבעיה בדרך יצירתית ומעוררת הערצה, חבל לקלל. קח פרי ישראלי ותהיה לי בריא.
הזכות לקלל שמורה רק למקרים בהם אין שום דרך אחרת להתמודד עם המצב הנתון. כיוון שפתרת את הבעיה בדרך יצירתית ומעוררת הערצה, חבל לקלל. קח פרי ישראלי ותהיה לי בריא.
M MajorWinters New member 29/1/07 #14 ../images/Emo24.gif וכן, זה חיבוק עם חיוך. ממשיכים להסתכל הלאה תמיד הפחיד אותי מוות של אנשים צעירים מ"מחלות של מבוגרים".
../images/Emo24.gif וכן, זה חיבוק עם חיוך. ממשיכים להסתכל הלאה תמיד הפחיד אותי מוות של אנשים צעירים מ"מחלות של מבוגרים".
S sagima New member 30/1/07 #24 אממ... אני לא יודע מה להגיד במצב כזה, אז רציתי לשתוק ולא להגיד כלום... אבל בסוף הרגשתי צורך להביע סולידריות (למרות שאין לי מושג איך).
אממ... אני לא יודע מה להגיד במצב כזה, אז רציתי לשתוק ולא להגיד כלום... אבל בסוף הרגשתי צורך להביע סולידריות (למרות שאין לי מושג איך).
ש שוקולד מריר שולט New member 30/1/07 #31 ../images/Emo10.gif אוי אני מצטערת לשמוע זה בטח נורא כואב ... היה לי פעם ידיד שנפטר מסרטן.... הוא היה ממש מתוק .... וכל כך היה לי עצוב כשהוא נפטר אבך מצד שני לפחות הוא שם סוף לסבל שלו... תהיי חזקה
../images/Emo10.gif אוי אני מצטערת לשמוע זה בטח נורא כואב ... היה לי פעם ידיד שנפטר מסרטן.... הוא היה ממש מתוק .... וכל כך היה לי עצוב כשהוא נפטר אבך מצד שני לפחות הוא שם סוף לסבל שלו... תהיי חזקה