וופה : )
-כמה זמן אתם מכירים את "5"? מאיה מושל - המממ...שלוש שנים בערך...פעם ראשונה שראיתי את מאיה הייתה בפארק של הכיכר, שטשי התלהבה מזה שמאיהה עושה איזה צרחה מפגרת...ובהתחלה חשבתי שהיא איזה בחורת בלוגים מאיזה חור טע'חת בצפון או משהו...ואז גיליתי שהיא מאריאל, וטשי התקשרה אלי, ומאיה התנצלה על זה שהיא צעקה : ) -האם "7" מכיר את "24"? ענבר טשימוביץ' וסיוון פרי. בטח : ) אפילו הן נפגשו ביום שישי האחרון לחגוג את ה"לא יומהולדת" של טשי. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? דימה רבינוביץ' - פגשתי אותו לפני חודש בערך בתחנת אוטובוס ליד עזריאלי בדרך הביתה. אני חזרתי מהלימודים והוא מהצבא. דיברנו על זה שהוא היה מדריך פסיכומטרי פעם בזמן הצבא, אבל פיטרו אותו כי הוא זרק ספוג על תלמיד שהפריע : ) -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? משה פורמן - מערכת יחסים חמה ואוהבת בין אב לבנו הבכור. -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? אשד שמרון ורונן הוך. המממ...שניהם בנים אז קשה לשער, אבל שניהם גבוהים...מראה די אירופאי...עור בהיר, שיער בהיר...מבנה גוף בינוני. -ושל "25" ו "14"? מהם הא? מה הקשר של ה"מהם"? רן זיסקוביץ' והילה נקסון...חחחח : ) הממממ...נמוכים, שיער כהה, חום שחור כזה, מעט מלאים, המממ...לא יודע מה עוד : ) -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? נינה פורמן. לפני 3 שבועות בדיוק...הפעם האחרונה שביקרתי בבית : \ -מתי הצחיק אתכם "6"? ליאור פרוינד. המממ...אני זוכר שאני הצחקתי אותו הרבה...לא זכור לי כל כך שהוא הצחיק אותי...בד"כ אני צוחק צחוק נימוסי כזה מהבדיחות שלו : ) -היית יוצאת עם "28"? דימה סמירנובסקי - הייתי עושה לו טובה, אם הייתי בחורה כמובן : ) -ועם "14"? הילה נקסון.
...איך אפשר שלא : ) -האם "3" ו "20" מתאימים? לאוניד פורמן והגר נצר. חחחחחחחחח...לא יודע...המממ...לא נראה לי...אין להם נושאים משותפים כל כך, אני חושב. והגר, לא נראה לי שאת הטיפוס שלו : ) -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? סטיב פישמן. שהוא גבר עולם. -איזו חיה תקשרו ל "4"? מיכאל יובנוביץ'. הממממ, לא ברור. הייתיאומר חתול כזה, עם פסים אפורים : ) -איזה צבע תקשרו ל "8"? רועי צור. חחחח...שע'ור כמו המטאל : ) -איזו עונה תקשרו ל "17"? לאונרדו אורלנסקי. הממממ...סתיו קודר בארגנטינה : ) -האם "21" ו "15" מתאימים? דניאל יחביץ' וניב בן אבי. לא ברור...יש מצב שהם יכולים להיות חברים טובים. נראה לי ניב ימצא את דניאל מצחיק מאוד. -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? בן סלבין. חחחח, אם הייתי בחורה אז הייתי קופץ על ההזדמנות...אבל מה לעשות שאלוהים עשה אותי גבר...אז לא יצא לי. -הגדר בשלוש מילים את "18" – עומרי שלו - בחור פיקח ומצחיק : ) -איזו קריירה מתאימה ל "16"? אביחי אלימלך. מהנדס אווירונאוטיקה? : ) המממ...צייר, פסל, מה לא : ) -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? משה פורמן. חחח, כל מה שקשור לעבודה עם אנשים : ) -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? מיכאל ליסר. למד איתי בטכניון...עד שהוא פרש, כפרה עליו : ) -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? יצחק מאיר. שוב, אם הייתיבחורה, אז בטח...אני מסתובב רק עם חתיכים : ))) -מתי רבת עם "11"? מיכאל גנדלמן. המממממ...פעם כשהייתי בכיתה י, והוא היה בט', הלכנו הביתה, ובדרך צעקתי עליו כי האו הרגיז אותי, אז הוא עיקם לי את היד, והשפיל אותי לי דאח שלי. יום למחרת השלמנו : ) -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? דימה ברזינסקי וענת פסוק. המממ...הייתי הולך על לא. -האם "23" אוהב את "26"? מיכאל ליסר וטל זיסקוביץ'...הם לא מכירים, למיטב ידיעתי...נראה לי פעם שמעתי את מיכאל קורא לטל הומו : ) -האם אתה אוהב את "27"? זויה לוין. הממממ...לא אוהב אוהב, אבל הייתי קופץ לכביש לדחוף אותה מדרכו של אוטובוס נוסע. וזהו : ) חחחח...שכחתי אותך עומר, אני מצטער : )