אחד השאלונים הכי מגניבים.

InfeCtedShesek

New member
אחד השאלונים הכי מגניבים.

(בהמשכים
) תרשמו פה שלושים אנשים שאתם מכירים. רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- 27- 28- 29- 30- מחר או יותר מאוחר היום, אני אשים שאלות. זה באמת מגניב, תשתפו פעולה.

maya metal

New member
יאללה מסיבה

1. טשי. 2. הגר. 3. יב 4. קובי 5. לירון 6. יעקוב 7. צחי 8. רחל [אילנה] 9. יוגב 8. מור 10. טיטו 11. ליאת. 12. סטיב. 13. לירן מסטל [מה הקשר?!?!] 14. דפי. 15. גנדלמן. 16. מתן. 17. אדם. 18. ונטו. 19. סטס. 20. איגור. 21. גוגי. 22.חן דעבול. 23. מיקי. 24. אופיר. 25. יוליה. 26. אילן מלכה 27. אליעו'ר 28. פצ'קו. 29. אלן מושל מטאל. 30. הדס.

maya metal

New member
מיקי + אילן מלה

כמה זמן אתם מכירים את "5"? בערך שנה.. -האם "7" מכיר את "24"?כן, צחי הוא המחנך של מיקי.. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? הוא בא לאריאל לפני כמה חודשים אז אכלנו פיצה. -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? ידידותית. -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? האמת ממש ממש יפים... -ושל "25" ו "14"? של אופיר ושל אחותי.., אממ, חמוד.. -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? לפני יומיים. -מתי הצחיק אתכם "6"? אחי, כמעט כל הסופ"ש הזה -היית יוצאת עם "28"? פצ'קו.., אני סבפק.. -ועם "14"? עם אחותי... לא נראה לי.. -האם "3" ו "20" מתאימים? וואו!!! ליב ולטיטו יהיו את הילדים הכי שע'ורים בחיים!!!1 -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שאני צריכה לומר לו להחזיר לי את "ראיון עם הערפד". -איזו חיה תקשרו ל "4"?אוגר -איזה צבע תקשרו ל "8"? מור., כחול -איזו עונה תקשרו ל "17"? אליע'ור הוא סתיו. -האם "21" ו "15" מתאימים? ג'ניה וגנדל.., ממש ממש ממש לא!! -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? בכיתה ה' אני וחן היינו חברים שבועיים עד שהוא זרק אותי בספרייה.. -הגדר בשלוש מילים את "18" – אדם חמוד אחושרמוטעע -איזו קריירה מתאימה ל "16"? אופה. -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? זמרת רוק -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר?כן.. אין כמו שיעור ספרות טוב עם מיקי..- האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? אמא שלי, כן... -מתי רבת עם "11"? אף פעם -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? סטיב וסטס..., כבר קרה.. -האם "23" אוהב את "26"? -אני לא חושבת שיש מישהו שאוהב את אילן מלכה.

maya metal

New member
תיקון אחושרמוטעעעעעעעע

"איזו קריירה הכי לא מתאימה ל-2".. אני התעלמתי מה"לא". אז הכי לא מתאים להגר ליהיות מנהלת חשבונות..

DredLox

New member
חחחחח : )

לפחות תנסי להתאים בין המספרים והשמות : ) אין שום קשר : )

DredLox

New member
חחחח, מרתק : )

בסוף זה יהיה מספר 11 זה אהבת האמת שלך, מספר 13 ידרוך לך על הרגל מחר...תעביר למיליון אנשים או שאנחנו מסממים את אמא שלך וקוברים את אבא שלך בעודו חי : ) 1. נינה פורמן 2. משה פורמן 3. לאוניד פורמן 4. מיכאל יובנוביץ' 5. מאיה מושל 6. ליאור פרוינד 7. ענבר טשימוביץ' 8. רועי צור 9. אשד שמרון 10. סטיב פישמן 11. מיכאל גנדלמן 12. דימה ברזינסקי 13. דימה רבינוביץ' 14. הילה נקסון 15. ניב בן אבי 16. אביחי אלימלך 17. לאונרדו אורלנסקי 18. עומרי שלו 19. ענת פסוק 20. הגר נצר 21. דניאל יחביץ' 22. בן סלבין 23. מיכאל ליסר 24. סיוון פרי 25. רן זיסקוביץ' 26. טל זיסקוביץ' 27. זויה לוין 28. דימה סמירנובסקי 29. יצחק מאיר 30 רונן הוך : )

DredLox

New member
ענבר, יא קולית : )

Flying Snow (12:51 AM) : חחחח...גדול : ) מצחיק הרועי הזה : ) Leonid Furman (12:52 AM) : אחושרמוטה טשי התלהבה שהטע'חת תפסס באוני' גדול : )))

DredLox

New member
וופה : )

-כמה זמן אתם מכירים את "5"? מאיה מושל - המממ...שלוש שנים בערך...פעם ראשונה שראיתי את מאיה הייתה בפארק של הכיכר, שטשי התלהבה מזה שמאיהה עושה איזה צרחה מפגרת...ובהתחלה חשבתי שהיא איזה בחורת בלוגים מאיזה חור טע'חת בצפון או משהו...ואז גיליתי שהיא מאריאל, וטשי התקשרה אלי, ומאיה התנצלה על זה שהיא צעקה : ) -האם "7" מכיר את "24"? ענבר טשימוביץ' וסיוון פרי. בטח : ) אפילו הן נפגשו ביום שישי האחרון לחגוג את ה"לא יומהולדת" של טשי. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? דימה רבינוביץ' - פגשתי אותו לפני חודש בערך בתחנת אוטובוס ליד עזריאלי בדרך הביתה. אני חזרתי מהלימודים והוא מהצבא. דיברנו על זה שהוא היה מדריך פסיכומטרי פעם בזמן הצבא, אבל פיטרו אותו כי הוא זרק ספוג על תלמיד שהפריע : ) -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? משה פורמן - מערכת יחסים חמה ואוהבת בין אב לבנו הבכור. -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? אשד שמרון ורונן הוך. המממ...שניהם בנים אז קשה לשער, אבל שניהם גבוהים...מראה די אירופאי...עור בהיר, שיער בהיר...מבנה גוף בינוני. -ושל "25" ו "14"? מהם הא? מה הקשר של ה"מהם"? רן זיסקוביץ' והילה נקסון...חחחח : ) הממממ...נמוכים, שיער כהה, חום שחור כזה, מעט מלאים, המממ...לא יודע מה עוד : ) -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? נינה פורמן. לפני 3 שבועות בדיוק...הפעם האחרונה שביקרתי בבית : \ -מתי הצחיק אתכם "6"? ליאור פרוינד. המממ...אני זוכר שאני הצחקתי אותו הרבה...לא זכור לי כל כך שהוא הצחיק אותי...בד"כ אני צוחק צחוק נימוסי כזה מהבדיחות שלו : ) -היית יוצאת עם "28"? דימה סמירנובסקי - הייתי עושה לו טובה, אם הייתי בחורה כמובן : ) -ועם "14"? הילה נקסון.
...איך אפשר שלא : ) -האם "3" ו "20" מתאימים? לאוניד פורמן והגר נצר. חחחחחחחחח...לא יודע...המממ...לא נראה לי...אין להם נושאים משותפים כל כך, אני חושב. והגר, לא נראה לי שאת הטיפוס שלו : ) -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? סטיב פישמן. שהוא גבר עולם. -איזו חיה תקשרו ל "4"? מיכאל יובנוביץ'. הממממ, לא ברור. הייתיאומר חתול כזה, עם פסים אפורים : ) -איזה צבע תקשרו ל "8"? רועי צור. חחחח...שע'ור כמו המטאל : ) -איזו עונה תקשרו ל "17"? לאונרדו אורלנסקי. הממממ...סתיו קודר בארגנטינה : ) -האם "21" ו "15" מתאימים? דניאל יחביץ' וניב בן אבי. לא ברור...יש מצב שהם יכולים להיות חברים טובים. נראה לי ניב ימצא את דניאל מצחיק מאוד. -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? בן סלבין. חחחח, אם הייתי בחורה אז הייתי קופץ על ההזדמנות...אבל מה לעשות שאלוהים עשה אותי גבר...אז לא יצא לי. -הגדר בשלוש מילים את "18" – עומרי שלו - בחור פיקח ומצחיק : ) -איזו קריירה מתאימה ל "16"? אביחי אלימלך. מהנדס אווירונאוטיקה? : ) המממ...צייר, פסל, מה לא : ) -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? משה פורמן. חחח, כל מה שקשור לעבודה עם אנשים : ) -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? מיכאל ליסר. למד איתי בטכניון...עד שהוא פרש, כפרה עליו : ) -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? יצחק מאיר. שוב, אם הייתיבחורה, אז בטח...אני מסתובב רק עם חתיכים : ))) -מתי רבת עם "11"? מיכאל גנדלמן. המממממ...פעם כשהייתי בכיתה י, והוא היה בט', הלכנו הביתה, ובדרך צעקתי עליו כי האו הרגיז אותי, אז הוא עיקם לי את היד, והשפיל אותי לי דאח שלי. יום למחרת השלמנו : ) -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? דימה ברזינסקי וענת פסוק. המממ...הייתי הולך על לא. -האם "23" אוהב את "26"? מיכאל ליסר וטל זיסקוביץ'...הם לא מכירים, למיטב ידיעתי...נראה לי פעם שמעתי את מיכאל קורא לטל הומו : ) -האם אתה אוהב את "27"? זויה לוין. הממממ...לא אוהב אוהב, אבל הייתי קופץ לכביש לדחוף אותה מדרכו של אוטובוס נוסע. וזהו : ) חחחח...שכחתי אותך עומר, אני מצטער : )

../images/Emo202.gif

1-עומר 2-אליאור 3-יב 4-צור 5-הגר 6-מאיה 7-ענת 8-מרינה 9-נקסון 10-דגנית 11-סיון 12-דנגור 13-מור 14-יוגב 15-עדי 16-יוליה 17-יורש 18-ניב 19-דימה 20-הדס 21-מרדוש 22-סרגיי 23-איציק 24-מטומטמים 25-עדי צור 26-דודי 27-אילייני 28- פולינה 29- גבי 30-טוצי

../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

-כמה זמן אתם מכירים את "5"?הגר-מכיתה א' אבל התחלנו לדבר ממש מכיתה ז' -האם "7" מכיר את "24"?ענת ומצויינים- היא מכירה את אחותו ואפילו נסענו ביחד לנריניה בסינמה סיטי -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? מור-לפני שבוע ראינו ארמגדון ביחד -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"?אליאור- הייתה יכולה להיות יותר טוב. פעם היא הייתה מצויינת ועכשיו היא מחורבנת -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? חחחחחחח נקסון וטוצי- ילדה עם שיער חום ככה גמדה ומכוערת -ושל "25" ו "14"? יוגב ועדי צור- לא ברור בשיט -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? עומר-לפני 5 דקות -מתי הצחיק אתכם "6"? מאיה-לא זוכרת -היית יוצאת עם "28"? פולינה-לא -ועם "14"? יוגב-וואי לא -האם "3" ו "20" מתאימיםכן!!!!!!!!יב והדס- וואי ממש מתאימים -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? דגנית-שהיא לא מוכנה להשקיע אפילו שקל בחרים שלה -איזו חיה תקשרו ל "4"?צור-אריה וג'ירפה -איזה צבע תקשרו ל "8"? מרינה- ורוד -איזו עונה תקשרו ל "17"? יורש-חורף -האם "21" ו "15" מתאימים? עדי ומרדוש- חחחחחחחחחחחחח בחיים לא!
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? סרגיי-חחח בדיוק!
היינו ביחד חצי שנה
-הגדר בשלוש מילים את "18" – ניב-מגניב אחו שרמוטה -איזו קריירה מתאימה ל "16"? יוליה-אומנית רחוב בפריז -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? אליאור- רקדן בברודווי -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר?איציק-לא
אבל שנה שעברה כן
-האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? גבי-לא -מתי רבת עם "11"? סיון-אף פעם -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"?דנגור ודימה- חחחחחח יכול להתפתח משהו מצחיק
-האם "23" אוהב את "26"? איציק ודודי- הם לא מכירים -האם אתה אוהב את "27"?אילייני- בטח!

מישהי מהכיתה שלי. גם במגמת קולנוע

ובמקרה היא הבמאית שלי ואני הצלמת שלה :) והיא באה לאריאל ביום שבת
והניא גרה באורנית
והיא גם מזל דגים
מה אתה אומר?

למעלה