מוחאחאחאחחא
-כמה זמן אתם מכירים את "5"? שגב-5 חודשים (כפרע עליו אני אוהבת אותך) -האם "7" מכיר את "24"?איליי ובר (פ"ת) לא ואם כן זה היה מעוות... -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?מאשה(נתיבות)- לפני ההופעה של ערפל. -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? איגור-הוא אחד האנשים הכי טובים שהיכרתי והוא בהחלט בטופ ליסט של החברים שלי. -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? מאיה ואמא??? WTF? איוווו מעוותים? נמוכים חצי שחורים חצי לבנים שאוהבים פיצה ולעשות לעצמם הרחבות? -ושל "25" ו "14"? ענבל ואופיר- מממ ענבל לסבית ואופיר פריקית לסביפריקים? -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? אבא- היום בבוקר כשהוא צעק עליי שלא יפה לעשן כשאנשים אוכלים. -מתי הצחיק אתכם "6"? אנטון-לפני איזה חודש כשהוא ניכנס בקיר גבס ושבר אותו, אנטון מסתבר מצא את הקיר כחבר נאות לעשיית פוגו, לכו תבינו... -היית יוצאת עם "28"? ליטאי- מממ הייתי יוצאת איתו? בעבר היה איזה קטע אבל זה היה לפני שנתיים אין לי מושג למה נזכרתי בו ביכלל... -ועם "14"? אופיר- היה תקופה שאבא חשב שהיא החברה הלסבית שלי, וגם היו קטעים (חחחח) בטח שהייתי יוצאת איתה, אני מאוהבת בה מהשנייה שראיתי אותה. -האם "3" ו "20" מתאימים? הגר ואשד- לא ניראה לי, הם שונים מידי... -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? ויניק- אידיוט אני ירצח אותו (בגללו אתמול לא ירדתי בתחנה) -איזו חיה תקשרו ל "4"? סטס- ללא ספק אריה... -איזה צבע תקשרו ל "8"? טשי- סגול חציל. -איזו עונה תקשרו ל "17"? צור-קיץ. -האם "21" ו "15" מתאימים? סטיב ודימה- חחחחח יואווו בהתחשב בעובדה ששתיהם אוהבים להיות פאסיביים אז הם לא, הם יריבו כל הזמן.סתם לא ניראה לי. -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? רניפו- הוא היה בעלי הפלטוני ומשם נצמד לו הכינוי רני פו. -הגדר בשלוש מילים את "18" – צ'וח מטאל, קורנפלקס וכוכבים נופלים. -איזו קריירה מתאימה ל "16"? טל- שיאוווו ערוך דין או מממ סטיר מתוסכל או פדופיל לומרות שזה לא ממש מיקצוע. -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? איגור- ישו. -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? דשה- פעם... -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? דן (בת ים) - אה ממ אולי בעבר, אבל מממ הראסטות אהה הראסטות הייתי מתחתנת איתם. -מתי רבת עם "11"? קובסי- כשעבדנו במטה בחירות של יוסי ואזנה הוא נורא העליב אותי. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? טימור וזויה- לא ניראה לי הוא יותר מידי פריק בשבילה. -האם "23" אוהב את "26"? דשה ועדי- הם לא מכירות. -האם אתה אוהב את "27"? ג'ורי בטח הוא הכי חמוד בעולם בערך אני חולה עליו רק הלוואי שהייתי יודעת איפה דלת הסתרים שלו.