אחד

נו... זה מספר יפה^^

שווה להיות קטנוניים בשביל... 9

יפה?!

מבחינת צורת המספר, עיגול וקו מעוגל קמעה אין כמו אפס, שמונה, אינסוף, בשביל יופי אמיתי
מבחינת המספר, הוא לא ראשוני כאמור, הוא כן חזקה של מספר טבעי. הוא לא טיפולוגי בגימטריה אדם זה 1+4+40=45 >> 4+5=9 שזה כן קצת נותן לו יופי מסויים

avocumber

New member
ומה עם חלוקה בתשע?

איזה יופי זה שמחברים את כל המספרים וה יוצא 9, זה אומר שהמספר מתחלק בתשע... זה תחביב שלי, לבדוק אם מספרים מתחלקים ב-9. לא בדיוק תחביב... מנהג אולי. אני בודקת מספרים סידוריים של שטרות, שבשלב מסוים בהתפתחות כמעט כולם התחלקו בתשע; מספרים של מכוניות נוסעות, אני כבר בודקת ממש מהר. טוב, שנים של אימון... ועוד... אחלה מספר 9. אני יודעת, לבדוק אם מספרים מתחלקים ב-11 זה טיפה יותר אתגר. ניסיתי, זה לא היה כזה להיט. זה גם לוקח יותר זמן, אז תוך כדי הליכה, למשל, זה קשה.

תחשבי את המספר הזה ../images/Emo3.gif

4161021747 הסידור של שטר 50 שלי איך את מפתחת את זה?

avocumber

New member
הוא לא מתחלק ב-9, אז זה אומר

שהוא מההדפסה של 2001, כי בהדפסה של 1998, כל המספרים הסידוריים של השטרות חוץ ממאה התחלקו ב-9. הוא מתחלק בשלוש, אם זה עושה לך משהו... והוא גם לא מתחלק ב-11. (4+6+0+1+4)-(1+1+2+7+7)≠0/11/22.... מחברים את כל המספרי במקומות הזוגיים ואת כל אלה במקומות האי-זוגיים ועושים הפרש. אם ההפרש הוא 0 או מספר שמתחלק ב-11, זה אומר שהמספר מתחלק ב-11.

Nimst

New member
../images/Emo6.gif

שיטות פסיכומטרי זה לא חוכמה, אנשים

Nimst

New member
שיטות לדעת במה מספרים מתחלקים

ר' "מחברים את כל המספרי במקומות הזוגיים ואת כל אלה במקומות האי-זוגיים ועושים הפרש. אם ההפרש הוא 0 או מספר שמתחלק ב-11, זה אומר שהמספר מתחלק ב-11." שיטות שלומדים לפסיכומטרי. לפעמים לומדים את זה גם בביצפר, אבל לעתים רחוקות. ואם סתם עלית על זה לבד, אז סחטיין.

למעלה