אחוות אחים ב-
אנשים

אחוות אחים ב-../images/Emo43.gif אנשים

להיות אחים ואחיות מירי קובלסקי, מטפלת משפחתית וזוגית מת.ל.מ. תתארח בפורום להיות אחים ואחיות בין השעות 20.00-22.00, תשיב לשאלות הקשורות ליחסים וסכסוכים בין אחים ואחיות ותציע דרכים לשיפור התקשורת בין בני המשפחה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=100391659
פורום למען הקהילה למען נשים מוכות בישראל בואו לפתוח את הלב ולסייע לנשים מוכות וילדיהן השוהים במקלטים מוגנים ברחבי הארץ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=100306645
ילדים מצחיקים זוכים בפרסים בואו לבחור את המנצח הגדול בתחרות התמונה המצחיקה ביותר, הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=100439566

WhiteShadows

New member
התפקדות!../images/Emo196.gif

טוב...הרבה זמן לא הייתי פה אז אני כבר לא בטוחה מי פה ומי לא... שם: מין: גיל: חבר קולדפליי אהוב: אמן שהוא לא קולדפליי אהוב: שיר אהוב של קולדפליי: שיר אהוב בכללי: צבע תחתונים: תאריך לידה: משהו שברצוני לומר למי שמעליי [היו נחמדים
]

Galadriel 3000

New member
קיי

שם: מיכל מין: נ' גיל: 18 חבר קולדפליי אהוב: ניחוש :) אמן שהוא לא קולדפליי אהוב: לא חשבתי על זה. כרגע כלמני מטאל *מושפעת* שיר אהוב של קולדפליי: יילו שיר אהוב בכללי: כנ"ל צבע תחתונים: מעתיקנית
ורוד (כן כן) תאריך לידה: 10 ליוני משהו שברצוני לומר למי שמעליי [היו נחמדים ] תודה על הפואמה!!!

en li shem 7

New member
אני../images/Emo11.gif

שם:
הדרה מין:
יש. גיל:
ססובר. סתם 15
חבר קולדפליי אהוב:
כריס. ואולי גם גאי. בגלל שהוא שקסעי לא מוכשר במיוחד אמן שהוא לא קולדפליי אהוב:
נייטוויש, ברייקינג בנג'מין, הינדר, רדיוהד
,טראויס,קצת קין,פלסיבו...כמובן. המלכים שיר אהוב של קולדפליי:
WE NEVER CHANGE,WARNING SIGN שיר אהוב בכללי:
פרסומת ללוי של פלסיבו...אחלה שיר
צבע תחתונים:
עכשיו?ורוד.
תאריך לידה:
19.2 משהו שברצוני לומר למי שמעליי [היו נחמדים
]היי ליאור?^^XD

ליאני2

New member
אאאני :]

שם: ליאן מין: נ' גיל: 13 חבר קולדפליי אהוב: כריס, גיא
אמן שהוא לא קולדפליי אהוב: ניקלבאק, טרי דאיס גרייס, טרי דוורס דאון, סימל פלאן, דה פריי, אבריל, קין, להמשיך [?!?!] שיר אהוב של קולדפליי:The scientist, What if, A rush of blood to the head שיר אהוב בכללי: iF EVERYONE CARED- NICKELBACK צבע תחתונים: =X תאריך לידה:31.3 משהו שברצוני לומר למי שמעליי [היו נחמדים
] היי [??] =C

Moi

שם: גיתית מין: נקבה גיל: 19.5 חבר קולדפליי אהוב: כריס?
אמן שהוא לא קולדפליי אהוב: קין (ליעור את חוזרת על עצמך
) שיר אהוב של קולדפליי: נדושה- yellow שיר אהוב בכללי: Fly To Me של קין צבע תחתונים: למה כולם שואלים אותי את זה בזמן האחרון
תאריך לידה: 19/09/1987 משהו שברצוני לומר למי שמעליי: יא. את אוהבת קין
הכנסי לפורום ומיד!

en li shem 7

New member
XD!

אנחנו מעוניינים באיברים האינטימיים שלך, גית.
ו..עכשיו הבנתי למה כולם משרשרים לי
.

WhiteShadows

New member
היי! שלא תעזי לומר שגיא לא מוכשר!

אם את רוצה אני אתן לך הרצאה אישית!~

Helter Skelter1

New member
../images/Emo13.gif

שם: רייצ' מין: נקבה גיל: 15 חבר קולדפליי אהוב: כריס אמן שהוא לא קולדפליי אהוב: ביטלס שיר אהוב של קולדפליי: Yellow שיר אהוב בכללי: רפסודיה בוהמית של קווין צבע תחתונים: לבן (למה זה מעניין?!) תאריך לידה: 26.6 משהו שברצוני לומר למי שמעליי [היו נחמדים ] היי גיתית:p את חמודה

WhiteShadows

New member
גאמני רוצה ../images/Emo196.gif

שם: ליאור מין:נ' גיל: בקרוב מאוד 16 חבר קולדפליי אהוב: גיא אמן שהוא לא קולדפליי אהוב: יש יותר מדיי =/ המ..קין, אביתר בנאי, ג'ף באקלי, פלסיבו,דמיאן רייס, רונה קינן ועוד..חח שיר אהוב של קולדפליי: sparks שיר אהוב בכללי: בימים אלו פקק תנועה-אביתר בנאי צבע תחתונים:ורוד כתום פאקצה תאריך לידה: 1.7.זכרו זאת ילדים
משהו שברצוני לומר למי שמעליי [היו נחמדים ] שלום לך :) , נחמד להכיר ^^

Helter Skelter1

New member
אההה חחח

עכשיו הבנתי! אבל התכוונתי שנחמד להכיר אותה ולא שאני אוהבת את אביתר בנאי

תוריי..

[הדגש]שם: [סגדש]נועם [הדגש]מין:[סדגש] ליידי [הדגש]גיל:[סגדש] 15 [הדגש]חבר קולדפליי אהוב:[סגדש] וואיי.. קשה... אי אפשר לבחור כזה דבר.. [הדגש]אמן שהוא לא קולדפליי אהוב:[סגדש] the fray, three days grace, kean,Avril [הדגש]שיר אהוב של קולדפליי:[סגדש] warrning sing, A Rush of blood to the head, green eyes [הדגש]שיר אהוב בכללי:[סגדש] we might as well be strangers- kean [הדגש]צבע תחתונים: [סגדש]לבן עם כוכבים צבעוניים : ) [הדגש]תאריך לידה:[סגדש] 9.12- ריממברר... [הדגש]משהו שברצוני לומר למי שמעליי:[סגדש] אחללה אמנים את אוהב\ת.. :]

למעלה