אחוות אחים ב-
אנשים

ההדגשה לא הלכה לי... הנה עוד פעם..

שם:נועם מין:[ליידי גיל:[ 15 חבר קולדפליי אהוב:וואיי.. קשה... אי אפשר לבחור כזה דבר.. אמן שהוא לא קולדפליי אהוב: the fray, three days grace, kean,Avril שיר אהוב של קולדפליי: warrning sing, A Rush of blood to the head, green eyes שיר אהוב בכללי: we might as well be strangers- kean צבע תחתונים:לבן עם כוכבים צבעוניים : ) תאריך לידה:9.12- ריממברר... משהו שברצוני לומר למי שמעליי: אחללה אמנים את אוהב\ת.. :]

ברררר

New member
מממ

שם:בר מין:נ' גיל:18.5 חבר קולדפליי אהוב:כריס אמן שהוא לא קולדפליי אהוב:הרבה מאוד. אינקיובס אר אי אמ מארון 5 עברי לידר ירמי קפלן ועוד שיר אהוב של קולדפליי: Warning sign שיר אהוב בכללי:Warning sign הוא השיר האהוב עלי ביותר בכללי. צבע תחתונים:שחור תאריך לידה:6.1.89 משהו שברצוני לומר למי שמעליי [היו נחמדים ]: כפרעליך

maihlevi

New member
ואוו...אוקי =]

שם: לבנת =] מין : נ' גיל:16 חבר קולדפלי אהוב: ואוו...אמממ אני מתה על כולם... אבל כריס =] אמן שהוא לא קולדפלי אהוב: אמממ קין המעולים!! REM, אביב גפן עברי לידר ירמי קפלן אריאל הורוביץ וכו' וכו'... שיר אהוב של קולדפלי! : (איך אפשר לענות על שאלה כזו!?) ,everything's not lost,trouble, warning sign ,in my place , The Scientist ,fix you , Swallowed In The Sea ,talk.the hardest part ... אני נסחפת אז אני אפסיק פה =] אבל את כולםם!! שיר אהוב בכללי : Somewhere only we know. לילות לבנים ונוף אחר של יוני בלוך(מי שלא שמע אז לשמוע,מ-ע-ו-ל-ה) אני לא בבית אז אני ממש לא זוכרת.... כשאני אגיע אני אכתוב בדיוק את השירים האהובים =] צבע תחתונים: Private תאריך לידה: 28.11. משהו לומר למי שמעלי: כפרעליך

למעלה