אחותי ילדה בת ב-17 לחודש

QueenOfMagic

New member
אחותי ילדה בת ב-17 לחודש

וגם ככה ביליתי את החג אצל החבר שלי. אז נידנודים של...מה זז לגבי החבר לא היו...פוי..
יצא לי לדבר עם החבר שלי שוב בריפרוף על הנושא של ילדים.. והוא אמר כשתלדי את תלדי בבית החולים...... המחשבה שעברה אחרי כמה ימים ולא מיד היא...וואוו...רגע!!! אתה יודע שאני לא רוצה ילדים!! מה זה כש..?? נראה כאילו הוא הולך לכפות עליי דבר שכזה (מה שלא יקרה לעולם מבחינתי). ולמה בעצם דיברנו שוב על ילדים...בגלל אחותי ההרה לא משנה שכמה שעות אחרי השיחה הזו היא המליטה בת..(אין מה לעשות אחותי כלבה בגלל דברים אחרים ולא בגלל שהיא בהריון). לא באתי עם כולם לבית החולים גם ככה נראה לי שלא היה לי מקום. במקום זה ביליתי עם החבר שלי שעות נוספות. וכן שוב אני דודה..אבל כרגיל אני לא יכולה להגיד כלום בנושא הילדה שהולכים לתקוע לה שם מפוצץ (מסכנה..). ושהם הולכים לעשות טעות שתעלה להם ביוקר...ולא לגבי שמה של התינוקת.. אלא לגבי חינוכה וגידולה.. סתם קצת בדיכי מהחג המוזר הזה שהיה לי...החגים רק מתחילים...אז שומדבר עוד לא ניגמר..

איתך בצערך

נראה לי, שאמבטיה חמה וטובה, תקל עלייך |קצף לאמבט| וכיוון, שאת אוהבת חתולים, הנה סיפור טרי: אני גר בקומת קרקע ובימים האחרונים, ראיתי בחצר חתולה עם שני גורים קטנטנים. היום, כשחזרתי מהסופר, החתולה באה אלי והחלה ליילל בתחנונים, שאתן לה משהו לאכול. שמתי בצלחת חד פעמית טונה במים [להבדיל מטונה בשמן] והחתולה החלה לאכול ברעבתנות. תוך רגע קצר הצטרף אליה אחד הגורים. מהזלילה שלו די נבהלתי, כיוון שעלה בי החשש שהוא יחנק, הוא ממש טרף מהצלחת. לאחר מספר רגעים הצטרף גם הגור השני, תחילה בהיסוס ואח"כ הוא קיבל בטחון. חתולה זרה, שניסתה להצטרף, גורשה ביללות ע"י החתולה האם. בהמשך, מילאתי להם צלחת במים, כדי שיוכלו לשתות. יצאתי מהבית לכמה שעות ועכשיו, שחזרתי, החתולה באה לשחק איתי וגם הגורים, שנראו מאוששים מהאוכל שקיבלו, הצטרפו למשחק סביב רגלי והנעליים שלי. בתחילה קצת תמהתי על כך. כרגיל חתולת בר כשהיא עם גוריה, פוחדת מבני אדם ואף מסוגלת ליילל ולשרוט. והנה, זאת נצמדת אלי עם גוריה. אך חתולה זו, כשהייתה גורה היא עצמה, גם לה ולאחיה הגורים הבאתי לאכול וכנראה, שהיא מרגישה בטוחה איתי. יש לי נכדים גורים

QueenOfMagic

New member
תודה...אני חושבת

אני לא ממש מצטערת על זה שאחותי ילדה...רק אולי היחס שלה לאנושות מפריע לי. היא מגדלת את הילדים שלה להיות משהו שהוא רע מאוד. אימא שלי אמרה שהיא חושבת לנתק את הקשר איתה כי היא לא מסוגלת לשמוע אותה מדברת...מבינה את אמא שלי כל כך..אבל אני למדתי להגיד.. הילד הזה לא שלי ושהיא תקלקל אותו כראות עינייה... אני לא אקבל טלפון מהמשטרה שהילד אנס מישהי ברחוב... אוח...חתולים זה עם ניפלא...יותר אנושיים מכמה אנשים שאני מכירה

../images/Emo54.gif מזל-טוב "סבא"

איזה כיף לך! חתולים יודעים להחזיר אהבה. תהנה מכל רגע.

../images/Emo54.gifאכן כיף

וראיתי היום משפט יפה: "החיים זה לא פיקניק, זה מסעדת גורמה" * כשחזרתי היום מהעבודה, ראיתי, ליד משפחת החתולים, כלי עם תבשיל בשר ושקית עם אוכל מיוחד לחתולים [כך נראה לי. זה נראה כמו ביסלי ברביקיו, רק עבה יותר]. כנראה שכנים נוספים נרתמו לפרוייקט ההאכלה. אבל רק את הטונה במים שלי הם גומרים מהצלחת. כיפק לי

t32

New member
מזל טוב ו...

אולי זה הזמן לשקול סירוס ועיקור לכל החתולים שבחצר? אם תספר באיזה איזור אתה גר אוכל להפנות אותך אולי לסירוסים/עיקורים חינם.

תודה ו...

למה לסרקר [=לסרס+לעקר] ? * נ.ב. בעקבות הצטרפותי לפורום 'נשים שלא רוצות ילדים' כנראה הפכתי סופית לאשה. כך נראית השורה העליונה אצלי ב'תפוז': שער תפוז > פורומים > נשים שלא רוצות ילדים > פורום מלח השמים, לדוגמיות מטרנה בחינם לחצי כאן רשימת הפורומים מקרא נראה שיש במערכת 'תפוז' פרסום לפי פילוח המתבסס על הפורומים בהם גולש חבר הפורום. נכון לעכשיו הם מניחים שאני אשה

t32

New member
חייבים

לעקר ולסרס. אם תבוא איתי לסיור בעמותות השונות תבין למה- מאות ואלפי גורים שמוצאים את מותם. האומדן הוא של כשני מיליון חתולי רחוב שחיים כיום בישראל. בנוסף העיקור מונע בעיות כגון סרטן הרחם בחתולות, מונע מריבות על טריטוריה בין זכרים ובכלל - בוא אלינו לפורום חתולים ותבין (וגם די נחמד שם
גם כלבים רצוי לסרס ולעקר. כל שנה אני מוצפת בגורים ונ"ל כל חברותי וחברי הפעילים למען בעלי חיים. אין מענה לכולם ועשרותמורדמים כל יום במקומות שונים. אצלי כל חתולי השכונה מסורסים ומעוקרים. חתולים לתפארת.

SaraGubits

New member
כאשר מדברים על סירוס ועיקור לחתולים

מתעוררת אצלי שאלה, איפה היו כל החתולים והכלבים לפני שהבני אדם בייתו אותם? איך זה שהעולם לא הוצף בחתולים וכלבים? אם הם הסתדרו איפה שהוא למה לא להביא את כל החתולים והכלבים המיותרים והלא רצויים לשם במקום 'להרדים' אותם?

t32

New member
את צוחקת נכון?

כלומר אני לא באמת מאמינה שכתבת את ההודעה באופן רציני. זה בדיוק כמו לומר שאוכלוסית העולם במקור מנתה כמה עשרות אלפים ומאיפה הגיעו כולם. ולמקרה שלא שמת לב- אני לא בעד המתה (הרדמה=המתה) אני בעד סירוס, עיקור וטיפול.

SaraGubits

New member
אני רצינית

שאלתי את השאלה הזאת את כל מגדלי החתולים ומשום מה אף אחד לא ידע לענות על זה, איפה המקום הטבעי של החתולים והכלבים, ואיך הם לא הציפו את כל הכדור הארץ באלפי השנים לפני שבני אדם בייתו אותם האם יש למישהו מידע בנושא?

t32

New member
או קיי

החתול בויית לפני אלפי שנים וכנ"ל הכלב - הם בויתו מחתולי בר ומגורי תנים וזאבים - הכלבים כמובן.חתולים וכלבים מבוייתים היו תמיד בני לויה של בני האדם בכל חלקי העולם וככל שגדלה אוכלוסיית בני האדם - גדלה אוכלוסיית המלווים שלהם. אין דבר כזה "המקום הטבעי" המקום הטבעי המקורי הוא כדור הארץ. ושוב אני מסבירה- בדיוק כפי שאוכלוסיית בני האדם גדלה כך גדלה גם אוכלוסיית בעלי החיים המבוייתים. (כולל פרות, עיזים, תרנגולות וכו') אפשר בהחלט ךומר שהאדם הרבה את בעלי החיים המבוייתים לצרכיו. לא כל כך הבנתי לאן בדיוק אתה רוצה לטרנספר את בעלי החיים ואיך בדיוק זה נראה לך ריאלי.

Kalla

New member
הברירה הטבעית.

בטבע התרבות בעלי החיים היא תחת "פיקוח" - רק מעטים מהגורים שורדים, חלקם מתים ממחלות או נטרפים, חלקם ניצודים וכו'. את לא יכולה להשוות את תנאי הקיום בטבע לתנאי החיים של האדם המודרני.

t32

New member
נכון

אין השוואה בגלל זה הגענו למצב של התפוצצות אוכלוסין וחייבים לעקר ולסרס.

האם ניתן להסיק מזה גם על עצמינו../images/Emo3.gif

לא, אני לא לגמרי רצינית. סתם מחשבה שחלפה בראשי. מעולם לא חשבתי לעקר/לסרס בני אדם, וגם לגבי החתולה שלי היו לי התלבטויות קשות בנושא, אבל הצורה שבה כתבת את הדברים פתאום יצרה אצלי הקבלה לבני המין האנושי (אולי גם בגלל הדיבורים האחרונים בנושא שהיו כאן). בכל אופן, חשבתי לי - אם סירוס/עיקור הוא פיתרון לגיטימי לבעיית פיצוץ האוכלוסין של חתולים וכלבים, למה אנו, כאנשים ש"מתנדבים" (כל אחד/ת מסיבותיו/ה) לא להוליד נתפשים כאויבי החברה? אפשר לטעון שאנו מושיעי החברה בתרומתינו לצמצום אוכלוסיית בני האדם בעולם!

t32

New member
מכיוון

שילד לא שווה ערך לבעלי חיים בחברה שלנו. מכיוון שהיחס לבעלי חיים ברובו מחפיר ואלפים מהם מושלכים לרחוב- וילדים, למרות שחלקם סופגים התעללות איומה מסוגים שונים אינם מושלכים לרוב לרחוב, בישראל. הולדה עדיין נתפשת כהגשמה. בעיקר בחברה שלנו. דרך אגב, ישראל גם ידועה באחוז ההפריות המלאכותיות הגבוהה שלה- וכמות התאומים והשלישיות כתוצאה מהליכים אלו גם היא מהמובילות בעולם המערבי.

SaraGubits

New member
בעולם המערבי אחוז העקרות גבוה

בגלל החשיפה הכרונית של האוכלוסיה לרעלים (מהבתי חרושת, מרעיל את האוויר, את המים, כל החומרים הרעילים ששמים במזון שלנו, במים שלנו, ריסוס, פלואוריד .. אחד מכל 5 זוגות בארה"ב לא יכול להרות) ואז משתמשים בהפריות מלאכותיות ואז זה גורם לפוריות מלאכותית שגורמת ללידות של שלישיות

למעלה