אחותי לא מצליחה למצוא בגדים לחתונה

יפעת22

New member
אחותי לא מצליחה למצוא בגדים לחתונה

יש לה גוף פיצוץ והיא מחפשת משהו שיקי כזה. חרשתי איתה את דיזינגוף ולא מצאנו - ראינו שם מלא דברים מהבד ההודי צבעוני הזה שעכשיו בסטייל וזה כבר די נדוש.. יש רעיונות לחנויות מוצלחות?

the mox

New member
../images/Emo91.gif

כשאני חיפשתי עם אחות של גיא בגדים קיבלתי הרבה הצעות פה בפורום, אז הנה הן לפניך: גרטרוד דיזנגוף 225, ת"א, 5467747-03 בת שבע נורדאו 2 פינת ביאליק, ר"ג, 6725952-03 רונן חן שנקין 49, ת"א, 5280360-03 נעמה בצלאל דיזנגוף 234, ת"א, 5442689-03 טל בק דיזנגוף 204, ת"א, 5222833-03 סה לה וי ירמיהו 38 , ת"א, 6043415-03 ויש גם את כתומנטה בדיזנגוף באיזור של טל בק (לכיוון דרום) בסופו של דבר היא קנתה חצאית וחולצה משגעות אצל רון מנדלמן בשנקין אבל החצאית היא מהבד ההודי הנדוש אז לא מצאתי לנכון להציע אותו.

אינצה

New member
הי זאת הייתי אני ../images/Emo6.gif

אני לא בבית ושכחתי לשנות את שם המשתמש

צוקה

New member
בדיוק מחר לאחר המדידה השניה שלי

אני ואמא שלי הולכות עם אחותי לחפש לה שמלה. וזו בעיה קשה מאוד, כי היא מאוד בררנית. תגידי, מה מחירי השמלות עם הבד ההודי שראיתם בדיזינגוף? כי נראה לי שאחותי מאוד תאהב את הבד הזה.

יפעת22

New member
אנחנו הקצבנו לאחותי תקציב עליון של

1000 ש"ח וזה נראה לי סביר. תמיד יש דברים יותר יפים ויותר יקרים (כמו שהמעצב של השמלה שלי אומר:"אין גבול ליופי"), אבל לדעתי זהו סכום הגון ואפילו נראה לי שאפשר בפחות...

צוקה

New member
השאלה היא האם באזור המעצבים

בדיזינגוף יש שמלות בפחות מ- 1000 ש"ח? סדר גודל של 500-600 מקסימום

צוקה

New member
היא בת 23, אבל בגדים אצלה זה דבר

מאוד שולי, היא ממש לא משקיעה, אפשר להגדיר אותה כ"זרוקית". בכל אופן, היא כמובן רוצה להראות מכובד לחתונה, אבל חשוב שלשמלה יהיו קווים נקיים וישרים, סולידית וסטנדרטית.

יפעת22

New member
גם אחותי בת 23, אבל היא לעומת זאת

מחפשת שימלה לא סטנדרטית אלא משהו אופנתי, סטיליסטי, לא ממש אלגנטי אבל מרשים. את בטח מבינה לפי כל ההגדרות הנ"ל כמה קשה לה למצוא שמלה...

יפעת22

New member
לא יכולתי שלא לענות... החתונה

ב-11/10 בדרום ים המלח, בלב המדבר. ומתי אתם? ואיפה?

צוקה

New member
כבר הלכתי לישון ../images/Emo29.gif , אבל הנה

אני שבה.
בוקר טוב! אנחנו מתחתנים ב-31.10.01 בלימון אירועים, קבוץ עינת. מה זאת אומרת בלב המדבר, ממש באמצע? ארגנתם כבר הכל? הייתה לכם בעיה להביא בעלי מקצוע לאזור הנגב? יקירתי, המועד מתקרב...

יפעת22

New member
כן, ממש באמצע המדבר... שנינו תושבי

הדרום, כך שמצאנו לנו מקום קסום ומיוחד לחתונה... אנחנו מארגנים את הכל(במקום אין כלום מלבד נוף מקסים) - תאורה,גנרטורים, שרותים....

יפעת22

New member
כן, ממש באמצע... ../images/Emo42.gif שנינו

תושבי הדרום, כך שהחלטנו למצוא לנו מקום קסום לחתונה.... אנחנו מביאים הכל בעצמינו - תאורה, גנרטורים, שרותים וכד´.

למעלה