יש לה גוף פיצוץ והיא מחפשת משהו שיקי כזה. חרשתי איתה את דיזינגוף ולא מצאנו - ראינו שם מלא דברים מהבד ההודי צבעוני הזה שעכשיו בסטייל וזה כבר די נדוש.. יש רעיונות לחנויות מוצלחות?
כשאני חיפשתי עם אחות של גיא בגדים קיבלתי הרבה הצעות פה בפורום, אז הנה הן לפניך: גרטרוד דיזנגוף 225, ת"א, 5467747-03 בת שבע נורדאו 2 פינת ביאליק, ר"ג, 6725952-03 רונן חן שנקין 49, ת"א, 5280360-03 נעמה בצלאל דיזנגוף 234, ת"א, 5442689-03 טל בק דיזנגוף 204, ת"א, 5222833-03 סה לה וי ירמיהו 38 , ת"א, 6043415-03 ויש גם את כתומנטה בדיזנגוף באיזור של טל בק (לכיוון דרום) בסופו של דבר היא קנתה חצאית וחולצה משגעות אצל רון מנדלמן בשנקין אבל החצאית היא מהבד ההודי הנדוש אז לא מצאתי לנכון להציע אותו.
אני ואמא שלי הולכות עם אחותי לחפש לה שמלה. וזו בעיה קשה מאוד, כי היא מאוד בררנית. תגידי, מה מחירי השמלות עם הבד ההודי שראיתם בדיזינגוף? כי נראה לי שאחותי מאוד תאהב את הבד הזה.
1000 ש"ח וזה נראה לי סביר. תמיד יש דברים יותר יפים ויותר יקרים (כמו שהמעצב של השמלה שלי אומר:"אין גבול ליופי"), אבל לדעתי זהו סכום הגון ואפילו נראה לי שאפשר בפחות...
מאוד שולי, היא ממש לא משקיעה, אפשר להגדיר אותה כ"זרוקית". בכל אופן, היא כמובן רוצה להראות מכובד לחתונה, אבל חשוב שלשמלה יהיו קווים נקיים וישרים, סולידית וסטנדרטית.
בוקר טוב! אנחנו מתחתנים ב-31.10.01 בלימון אירועים, קבוץ עינת. מה זאת אומרת בלב המדבר, ממש באמצע? ארגנתם כבר הכל? הייתה לכם בעיה להביא בעלי מקצוע לאזור הנגב? יקירתי, המועד מתקרב...