אחותי לא מצליחה למצוא בגדים לחתונה

גרוע.

אני לא כל כך ביקורתיתי כמו שזה עלול להישמע עכשיו אבל, כבר בדיסק ההופעה שמתי לב שיש רעש יותר מאשר מוסיקה. בהופעה עצמה, אין כל כך תקשורת בין רמי לריטה. את רואה משהו בשפת הגוף שלהם. .. ישנה תחושה של טקסט כתוב מראש. כלום לא נראה יפה ולא נשמע טוב בביצוע של שניהם. כל אחד מהם בנפרד זה עוד סביל הביחד אצלם מאוד מאולץ. היא לא מגיע אליו באוקטבות ובשירים המשותפים היא פשוט צורחת. חבל..כי במופע של אהבה גדולה אני נמסתי.

יפעת22

New member
די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ

נהנתי. אולי אני עדיין צעירה ואופטימית? אני מסכימה איתך שקטעי הקישור מזכירים את החיבור שאחי כתב על קבלת לוחות הברית, אבל העור שלי נעשה חידודין-חידודין בכל פעם שריטה שרה...

*שיר

New member
לדעתי זה בדיוק טווח המחירים של

השמלות של המעצבים "הצעירים". ואם אחותך מחפשת משהו קצת יותר "דרמטי", כדאי לכם לנסות את אורלי מאירי (או משהו דומה). אני לא יודעת איפה הסטודיו שלה, אבל ראיתי בגדים שלה בכל מיני חנויות והם מאוד יפים ומרשימים.

אכן נראה לי מאד סביר סכום של 1000

ש"ח לשמלה. רק רציתי להזכיר אחות של צביקה קנתה שמלה אצל מעצב (לא יודעת את שמו) ב - 1800 ש"ח.... עצוב, לא?

אתי@

New member
אחותי קנתה בחנות בשם "מונה-ליזה"

בדיזינגוף סנטר. השמלה מאוד אלגנטית
(כמובן שהכל עניין של טעם...)

dorlim

New member
בעקבות ההמלצות של שיר* - טל בק

היינו אצלה ויש לה דברים מקסימים (גם מתאימים לבחורה שלא בדיוק לובשת אלגנט בחיי היום יום) קווים נקיים ועכשיו יש מבצעי סוף עונה. דורון קנה לי שמלה קלאסית צמודה בחלק העליון ונופלת בחלק התחתון בסביבות ה- 600 ש"ח. מומלץ בחום ו... תודה לשיר שהפנתה אותנו לחנות הזו

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב! תתחדשי! ../images/Emo9.gif

אני מאוד שמחה שעזרתי לכם! איזה כיף שאהבת את החנות! ואני חושבת שיש גם אצלה וגם אצל נעמה בצלאל מגוון גדול של שמלות במחירים שבסביבות ה-500 שקל. דרך אגב, לנעמה בצלאל יש חנות עודפים מאחורי החנות הרגילה. שווה בדיקה.

למעלה