אחחחח בנים... בנים...

• פותח הנושא orrin
  • פורסם בתאריך

orrin

New member
אחחחח בנים... בנים...

התחיל איתי לפני שבועיים בערך מישהו, נראה נחמד, התחלנו להתקשקש בטלפונים, היה נדמה לי שיכול להיות דייט נחמד. למה יכול היה להיות? כי הוא לא התקשר. הוא לא התקשר משבת שעברה. ביום שלישי התקשרתי אליו ואמרתי לו שאין לי כוח למשחקים, הוא לא רוצה- שיגיד. מבטיחה לא להעלב. ואז הוא אמר שמה פתאום הוא פשוט בתקופה מטורפת בעבודה ואין לו זמן השבוע לדבר עם אף אחד, וכיפ לו איתי והוא מחכה לפגישה שלנו, והבטיח להתקשר בשישי בצהריים, כשיגמר השבוע והעבודה תרגע. היום שבת, למי שפספס או הרגע נחת בכדור הארץ. הוא לא התקשר, לא שלח SMS כלום. פשוט התפוגג. ואני לא אתקשר- אני לא עד כדי כך נואשת, סתם עצבנית. זה לא שבניתי עליו חתונה וארבעה ילדים, או שחלמתי עלינו בירח דבש. ועדיין משהו מתכווץ לי בפנים, כי ממש חיכיתי לדייט. לא כי הוא כזה נהדר ונפלא אלא כי אני מתגעגעת לפרפרים בבטן. הפרידה מהאקס אומנם קרתה רק לפני חודש, אבל הפרידה הרגשית, הניתוק הרגשי, התחילו הרבה לפני. אתה לא זורק מישהו כי הכל פרפרים ופרחים וטוב לכם יחד. בקיצור.... אני יושבת פה ותוהה מדוע בנים צריכים לשחק ככה? שאלתי אותו במפורש אם הוא לא רוצה ואמר שזה רק העבודה. אמרתי לו שאני לא רוצה משחקים והדאון מוילנה (זו לא טעות כתיב) אמר שגם הוא מחפש משהו אמיתי.... כן בטח, ומה הסיפור הבא? ש הוא עבד בשבת? שהחבר שלו התחתן בהוואי והם טסו בהפתעה והוא לא הספיק להודיע? שהכלב אכל לו את מספר הטלפון שלי? למה לשחק? אם הוא לא רצה נתתי לו נקודת יציאה הכי נוחה ביום שלישי. למה????????? אווווווווווווווווווווווווף בנים

אז ככה :

מה ????? ראית אותו ? הוא ראה אותך ? נפגשתם ? בסך הכל דיברתם בטלפון.... מה נסגר ???? מאיפה האגרסיות האלה ? אז הוא לא התקשר.... אז כנראה הוא לא רציני... למה לקחת את זה קשה ??? את אומרת בעצמך : "לא כי הוא כזה נהדר ונפלא אלא כי אני מתגעגעת לפרפרים בבטן".... אז שתי אופציות : או שתשימי אותו בצד וכשהוא יתקשר אז תדברו - ועד אז תתעסקי בכל מה שהתעסקת לפני זה - בניית מגדלים באויר, ספקולציות ותיאוריות - הם לא העיסוקים המומלתים. או שתחליטי שאת נכנסת לשלב השאלה הזהה : "למה לעזזל הוא לא מתקשר ?" וטוב זה לא יעשה לך.... או שתתקשרי אליו ותדברו - סתם - לדבר - לראות איך זורמים דברים.... אבל - היי - את לא נואשת - סתם תיכננת את הדייט הזה... הכי טוב יהיה להכליל - אוווווווף בנים.....

orrin

New member
אתה ממש מעוות את מה שאמרתי

אני לא אדם של מגדלים באוויר וספקולציות, בשום תחום בטח לא בזוגיות. וכן נפגשנו- אחרת איך הוא היה מתחיל איתי???? סתם עצבים. מזה שקיוויתי למשהו. וההכללות- סתם. אין בזה טעם. סתם צורה לפרוק תסכול. באמת נשמע כמו ילדה בת 5, אבל גם את זה יש לי. הקטע שקיוויתי למשהו אחר, נקי, נורמלי יותר מהקשר עם הקודם. וככל שהציפיות גבוהות- גם האכזבה.... עזוב, לא משנה...

עזבתי

אולי הלקח הוא שפשוט לא צריך לצפות - לא בקטע של אדישות או זילזול - אלא בקטע של "קה סרה סרה".... אם לא כלום - אז סבבה אם יהיה משהו - אז יותר סבבה... זה הכל.

orrin

New member
טוב, נרגעתי.

ראו את ההודעה הקודמת כהוצאת אגרסיות שבועית. חצי מהאגרסיות שם לא היו קשורות בכלל לסיטואציה. אני לא כזו נידי מעצבנת. סתם היה שבוע ג'יפה.

orrin חייבת לגלות לך סוד...

בנים לעולם לא אומרים את האמת הם ילכו בסיבובים ויתחמקו מלהגיד את האמת. נגיד שלא מצאת חן בעיניו ולא באמת בא לו, באמת ציפית שיגיד לך שמעי לא מתאים? חוץ מזה לדעתי גם אם היה סיכוי הרסת אותו. שיחררת אגרסיה ובטוח הוא נבהל. תלמדי זורמים לא באים עם תנאים זאת המציאות. וכששואגים עליהם הם נבהלים. לא נעים לי להגיד לך אבל... לדעתי אם באמת היית מוצאת חן בעיניו לא משנה עבודה לימודים וכל השאר הוא היה מתקשר. הוא רמז לך רק שאת כנראה התעלמת מהרמז שלו. תחשבי על זה שזה ממש לא נעים להגיד בפרצוף למישהו תשמע אתה לא מוצא חן בעיניי ואולי זאת היתה הדרך שלו להגיד לך את זה בזה שלא התקשר. כשאת מתנהגת ככה את הורסת לעצמך וחבל כי זה די מבהיל אנשים הגישה של לבוא ולהטיף או לעשות הרצאות. עם גברים צריך ללכת לאט לאט בלי תנאים. תני לעצמך להנות תזרמי ומה שיהיה יהיה. אף אחד לא אוהב שיחות מוטיבציה ובטח לא על ההתחלה.

orrin

New member
אני לא באתי אליו בתנאים

והאגרסיה השתחררה רק כאן. הוא לא שמע ממני מיום שלישי. פה אני משחררת אגרסיות שלא יוצאות במקום אחר- אם אסור תגידו.

באמת - אבל באמת אני לא אגיב.....

נושי - אין לי מושג עם מי הסתובבת עד היום.... אבל אם אלה המסקנות שלך.... תהיי בריאה.

נושי -גברים אומרים את האמת לפי

הבנתם ודרכם ולא תמיד זה עולה באותו קנה עם הבנת הבחורות. כמובן יש את התחמנים והשקרנים מביננו .אבל תמיד יש החריגים בן שני המינים .

magenta73

New member
בנים לעולם לא אומרים את האמת?

האמנם?!? אני חושבת שאחד ההבדלים המהותיים בין גברים לנשים זה שגברים הם הרבה יותר תאכלס. נשים הן מהמהרהרות... מהסיבה הפשוטה שככה גידלו אותנו. גברים למען מטרה, נשים למען בובות... אני כן חושבת שהם יגידו את האמת. ולו בגלל שהם לא ממש מנתחים כמו שאנחנו. אנחנו אלו שאולי לא מאמינות להם... תנסי להסתכל על זה ככה... והיא לא הרסה שום דבר. אם הוא לא יכול להתמודד, שלא. שיגיד.

למה למה תגיב אני אשמח אולי תגלה לי

ולאחרות משהו שאנחנו לא יודעות. הרי אנחנו לא בקטע של ירידות. כמו שקשה לגברים להבין נשים ככה לנשים קשה להבין גברים. אל תשכח נשים הן באות מהרגש אומרות הכל בלי לדפוק חשבון, גברים הם שכלתניים פחות רגש, יותר הולכים בסיבובים קשה להם להוציא את מה שבאמת חושבים. ואל תגיד לי שלך זה לא קרה שלא פעם התחמקת מלהגיד את האמת כשמישהי לא מצאה חן בעינייך.

ואם אני אגיב - אני באמת אחדש לך ?

אני לא מייצג כאן את הקול הגברי - כך שממש אין כאן שום דבר אישי. הכרתי מספיק אנשים משני המינים שידעו טוב מאוג להגיד את האמת בפנים - ברמות שונות של טאקט - כאלה שמתחשבים ברגשות הזולת יותר וכאלה שפחות.. ומאידך - יצא לי גם לפגוש לא מעט אנשים משני המינים שידעו טוב מאוד למצוא את התירוצים או את "השקרים" כפי שאת מכנה אותם - בנים ובנות. היו כאלה שחשבו שכך למעשה יפגעו פחות ברגשות האדם שמולם - והיו כאלה שחיפשו יציאה מהירה ונטולת יסורי מצפון - כל אחד או אחת וסיבותיו/יה. הדגש כאן הוא על ההכללה - אני - כזכר ממוצע - יכול להניח על השולחן לא מעט מקרים בהם דווקא בת הזוג היא זו שהסתבכה במילים ובחצאי אמיתות... כי זה מה שאני רואה מהצד שלי. אבל אני לא עושה את זה - כי אני מרשה לעצמי להיות מספיק מפוכח ובוגר בכדי להבין שזה קורה לשני המינים - ולא מדובר בהתנהגות שניתן לייחס אותה לג'נדר מסויים. אני מתייחס לכל מקרה לגופו ומבין שיש כאלה ויש גם כאלה. וד"א - אני לא אגיד לך - אבל אני בדרך כלל אומר את מה שאני חושב ומרגיש - אני עושה את זה מהסיבה הפשוטה שיהיה לי יותר קל להתמודד אם האמת מאשר לחיות בסוג של שקר לבן - מה גם שאני מקווה שיתייחסו אליי כך בהתאם. אז אולי בעצם כן אמרתי לך....

orrin

New member
מותק לא נעים לי להגיד לך, אבל....

אבל.... אם כל הרומנים גנבים כל הערבים מחבלים מתאבדים כל הפרחות נותנות כל הקיבוצניקים מעשנים סמים כל הרוסים קומוניסטים כל הגרמנים נאצים כל הצרפתים מסריחים כל הבנים שקרנים ומשחקים מישחקים כל הרזות הן אנורקסיות כל העולם במה וכולנו שחקנים אז אם מי את מסתובבת, לעזאזל? אין "כל" לא קיימת הגדרה כזו. בנאדם עומד בפני עצמו. ההתנהגות שלו נובעת מסיבות אחרות ומתבטאת בדרך אחרת, הפחדים אחרים. אין כל. אין.

וכמו שגלי עטרי אצרה פעם :

הללויה !!!!!!

בהחלט - "אצרה"

מלשון - להאציר - שורש א.צ.ר שזה סוג של להגיד בצורה - הלחם בסיסים.... ובהטיה : אצרתי אוצר הם אצרו אנחנו נאצור וכן הלאה....

orrin

New member
התכוונתי בהקשר הנתון

את הפועל אוצר אני מכירה, כל אחד שהלך למוזיאון או תערוכה יותר מפעם אחת מכיר. התכוונתי- מה גלי עטרי אצרה?

אמרה... אמרה....

או יותר נכון - שרה - משהו עם האירווזיון.... במקרה הספציפי הזה - לא ממש קשור לשום מוזיאון... אפילו זכתה...

למעלה