אחחחח בנים... בנים...

• פותח הנושא orrin
  • פורסם בתאריך
נושי -גם אני לא טלית שכולה תכלת

ואין לי ניסיון רב -אבל אני גם אכזבתי סביר להניח ולא מתוך רוע .אלא ביש מזל . אולי אנו הגברים לא רגשיים -פועלים אם הראש ולא מהלב לא מסבירים למה. אולי חוששים לכינס למשחק מילים . אולי מחולשה למין הנשי -. אבל יש הרבה גברים הגונים ודוגרים שאומרים את האמת וגם לפעמים זה לא יוצא חלק .

orrin-מאכזב ובצדק וזה מכעיס מאוד

הצפיות היו מאכזבות לדעתי את מבטאת בצורה הכי טובה מה שהרבה בנות מרגישות לגבי גברים חוסר הוגנות ואדישות לגבי מה שקרוי המין הנשי. מה עושים מחליפים פשוט יש הרבה גברים טובים רציניים שמחפשים בחורה טובה השאלה איפה מוצאים אותם. אגב -אולי הכחור דובר אמת היו מקרים -סבלנות זה אומנות התקווה .

רגע בואו נעשה סקר ../images/Emo91.gif

אם יש כאן מישהו שאף פעם לא שיקר למין השני שיגיד אני. אני לא עשיתי הכללות סתם הבעתי דיעה. רגע אמדוד לי - "ועם מי את מסתובבת?" זה רמז שאתה מסתובב עם אנשים יותר טובים ממני? אז אולי תכיר לי את החברים שלך ואסתובב עימם:) מה אתה אומר? ואם זאת לא היתה הכללה מה זה היה? חחחחחחחחח לך מותר להביע דיעה לי לא? ואם זאת לא שובניסטיות אז מה זה? נשים שישתקו גברים יגידו את המילה האחרונה?

כאן אני בדילמה....

אם אני אענה - אז אני אגיד את המילה האחרונה... אם אני לא אענה - כאילו שהסכמתי איתך.... קצת בעיה... "עם מי את מסתובבת" - מי גרם לך לחשוב שכל הבנים משקרים ? לא יצא לך אף פעם להיות עם מישהו שהיה אמיתי איתך ? לא יצא לך אף פעם להיות במערכת יחסים יפה ונטולת משחקים ושקרים ? וד"א - עם כבר אז הכוונה הייתה יכולה להיות שהחברים שלי יותר טובים מהאנשים שאת מסתובבת איתם.... לא ממך - זה לא אישי - זוכרת ? זו בהחלט לא היתה הכללה - זו היתה דיעה. כנ"ל לגבי העיצה שלך לפשושית : "כל עוד שזה רומן אסור זה נפלא, המון חיזורים, המון אהבה, במבחן המציאות כשזה הופך לזוגיות זה לא באמת ורוד כמה שזה " - מי גרם לך להגיע למסקנה הזאת ? ושוב - אין לי בעיה עם דיעות - שליליות וחיוביות - פלורליזם זה דבר טוב וחשוב. יש לי בעיה עם הכללות כגון "יש לי סוד קטן - כל הבנים משקרים" או "עם גברים צריך ללכת לאט לאט בלי תנאים." אז מה לעזאזל קשור לכאן עניין השוביניסטיות ? אני מקווה שתגיבי - כדי שלא יחשבו שאני אומר את המילה האחרונה.

הגבתי../images/Emo3.gif אבל ...

זה לא מי גרם לי לחשוב שגברים משקרים אלא מה גרם לי... לא הולכת לפרוש כאן את חיי בפורום לכן לא אמשיך להגיב. ותתפלא אני מסתובבת עם אנשים אמיתיים וכנים:) וזה באמת מתנשא להגיד שהחברים שלך יותר טובים,חחחחחחחחח אם עוד לא הבנת אני נהנת להשתעשע איתך כאן במילים. אין זה אומר שאני לא חיה, לא מרגישה, ולא במערכת יחסים, וכן תתפלא עם אנשים כנים:) ושוב מי גרם לי להגיע למסקנות לגבי הדיעה שלי לפשושית? מצטערת לא יכולה לגלות לך את כל הסודות:) רק קח משפט: "יש דברים שרואים מכאן שלא רואים משם". נתח את זה לאיזה כיוון שבא לך:)

מי גרם... מה גרם.... שוין....

טוב לך ? סבבה לך ? הכי חשוב ושוב - סמנטיקה - לא אמרתי שהחברים שלי טובים יותר - אמרתי שאם כבר אפשר היה לפרש את המשפט כך.... לי אישית בא לנתח את המשפט הזה לכיוון דרום מזרח

magenta73

New member
היה לי גם מקרה כזה.. סוג של...

היה דייט נחמד. מאוד. הוא לא התקשר אחרי. אני התקשרתי ביום שלישי, לבדוק מה קורה. הוא אמר שהוא עסוק בלה בלה שהיה לו נחמד. שנפגש בסופשבוע. שהוא יתקשר אלי. יום שישי מגיע ואין טלפון. אמרתי סעמק. התקשרתי. הוא אמר לי, כן, אני פחדן, אני לא בסדר, אני לא עומד מאחורי המילה שלי, אולי פשוט אין לי מוטיבציה להיכנס לקשר... (טוווובבבב).... ואני אמרתי לו, סבבה. אבל תגיד. פשוט תגיד. למה להגיד נפגש בסופש כשאתה יודע שזה לא יקרה? יש את הנעלמים. כן. זה קורה הרבה, האמת, בזמן האחרון. אולי בגלל שהם מפחדים להגיד "לא", כאילו, מי ישמע, את תמותי או מינימום תכנסי להתקף פאניקה כשהם יגידו לך שהם לא מעוניינים, אז עדיף, כנראה, לשמור מרחק ש"היא תבין לבד". זה מעצבן. זה דוחה. זה מגעיל. פשוט פחדנות וחוסר כבוד מינמלי, לדעתי.

צאצי

New member
אממממ

אני חושבת ששני המינים משקרים לאחד השני בנושא הזה שמעתי משני הכיוונים סיפורים וסיבות הסיבה העיקרית היא - "לא היה לי נעים להגיד לו/ה לא " אני אישית בעד להגיד את האמת ("דוגרי") מתאים סבבה לא מתאים גם סבבה אין דבר יותר נורא מלהשאר על "אש קטנה"

למעלה