אחח... שמחתם הטהורה של בני אדם

איפה יפה הנפש הצבוע שיסביר

לי שההתנהגות של הפלשתינים וכל מה שעשו, שריפת בתי כנסת, לבזוז כל מה שאפשר, פריצת גדרות (רפיח), צביעה על גדר אחרת (מול נתיב העשרה), רציפה מטורפת לים (הם הרגו לעצמם 4 ילדים...) הוא "טבעית" ו"מובנת". ברבריות, טירוף וחוסר אנושיות במיטבו...טוב כאילו שציפיתי מהם התנהגות אחרת...
, רק שלא יעיזו לירות משם שום דבר, איתם אנחנו סיימנו (רצועת עזה), כדאי שלא יתחילו משהו חדש שיגרום לנו לסיים אותם.

KatyRose

New member
תגיד...שאלה...

אני פשוט את הקטע הזה עדיין לא הבנתי כל כך.. עכשיו אחרי שהם הניחו את טלפיהם על השטח שלנו, מה יהיה שם? כלומר... אנחנו נספק להם מים וחשמל וכ"ו?

מצדי שרוח הים תספק להם ולא אנחנו!

שהמתרובתים האלו יסבלו שם קצת נראה את מי יאשימו. אפילו המצרים לא יכולים מולם-הרגו אחד מהם. אחחח פשוט מלבב

לצערי, כן...

אין להם תשתיות, לא חשמל ולא מים, הכל מאיתנו, אם רק ננתק אותם מאלה כל העולם הצבוע ויפה הנפש יבוא אלינו בטענות, עכשיו אנחנו גם צריכים לחכות ליום שבו יהיו להם את התשתיות, מתי זה יהיה?, מי יודע. בכל מקרה זב לא מפריע לחוצפנים להתלונן על עיניין בתי הכנסת ורפיח כאילו אנחנו חייבים להם משהו..., אנחנו יצאנו לכאורה ללא תמורה, בטח שלא מהם, עדיף היה שיסתמו את הפה.

KatyRose

New member
נראה כמה כל העולם יפה הנפש יבוא

אלינו בטענות כשהם עצמם (הפלשתינים אני מתכוונת) יכרסמו איש את רעהו, ויתפרעו שם ללא שליטה ,ללא חינוך וללא רפואה...

זה יהפוך למין בת כלא

וזה יהיה רק באשמת הרשות וכל בעלי ההון והאון ואם תקום פה ממשלה שמאלנית הלך עלינו כי הם כל כך סובלים (הפלשטינאים) אז יוחלט גם לתת להם רצועה המחברת בין עזה לירושלים ואני לא אתפלא אם זה יקרא

נראה לי שאם תהיה שם אנרכיה

והם יהרגו אחד את השני עוד יבואו אלינו בטענות שזה קרה בגלל שיצאנו משם...
, ואנחנו גם אלה שאחראיים לפייס בינהם, החכמולוג גם יגיד שזה האינטרס שלנו...
, את צודקת...
, אין גבול לפסיכיות...

KatyRose

New member
כן, באיזה חוצפה הם מצפים שניתן

להם מים, חשמל והכל הכל הכל כשהם בכלל רוצים להיות עצמאיים ורוצחים אותנו במסגרת מאבקם

בני אדם לא שורפים בתי כנסת

בני אדם לא יורים קסאמים אחרי שיצאת בני אדם לא מתבכיינים על השלכות היציאה אז הגישה עכשיו צריכה להיות, מינימום התערבות, כן מצידי שתהיה אנרכיה, מצידי שנהרגו אחד את השני אם זה מה שהם בוחרים לעשות.

boyboy03

New member
אלה חגיגות החופש שלהם

תאמיני לי שאם מישהו מבחוץ ינחת פה בלג בעומר זה לא יראה יותר נורלמי. אז שרפו בתי כנסת(הרי בשביל זה הממשלה הנחמדה שלנו השאירה אותם),בשבילם זה אחד הסמלים העיקריים של הכיבוש, שיהנו, אחרי 38שנות כיבוש זה מגיע להם, אני בטוח שאם המצב היה הפוך, היו לא מעט יהודים טובים שהיו עושים את אותו הדבר בדיוק. תזרמי קטי...ולא לשכוח לחייך ולהביע סיפוק מאותן מראות מלבבים, אנחנו כבר לא שם. אני חושב שזה יום משמח.

קטי,תזרמי באמת

מחר ניתן להם הכל אבל אל לשכוח! לזרוםםםם -מהות הסם החיים הטובים אז?!?!?!? יש אנשים שזה פוגע בהם נפשית גם אם הישיבה שם הייתה מוצדקת או לא הרי כל המלחמה הזאת היא מלמחת דתות ותרבות אין פה אז יקירי,תתעורר. זה רק מראה על ברבריות ולא הבעת שמחה,אלא על חוסר כבוד.

boyboy03

New member
אכן חוסר כבוד וברבריות

אבל אנחנו לא שונים מהם, למעשה עושה רושם שהם למדו את זה מאיתנו, אנחנו אלה ששרפנו מסגדים, אנחנו אלה שבמשך השנים הרסנו אלפי בתים והותרנו אנשים לישון על אבנים, והגרוע מכל, אצלנו זה נעשה על פי חוק.

זה לא מצדיק כלום

מעניין באמת למה הרסנו בתים אתה מודע למה שאתה כותב? כוון שנגעת בנושא אחר אין מן המוצדק להרוס בתים לאנשים שרצחו אנשים חפים מפשע? להם מותר הכל? אתה באמת רוצה לחיות עם אנשים כאלה אם יהיה שלום אתה באמת רוצה לחיות בתרבות עוד יותר נוראית? אתה מודע למה שהולך ברחובות שם?אתה מודע לזה שזה לא אשמתנו,שיש להם ממשלה דפוקה? יותר עצוב שמישהו מאיתנו(או שלא),כמוך, מתייחס בזלזול למקום קדוש כוון שאבו מאזן אמר:"זכותנו לחגוג" גם אם אתה לא מאמין,מתוך נאורות מסוימת. אני בעד הפינוי מעזה לי כי מגיע להם אלא כדי שיתפגרו שם הרי גם עוד 5 שנים הם לא יתפתחו ולא זו לא אשמתנו! הם מקבלים כסף שידאגו לרווחת הנפשות שם,צריך לשים עליהם פס כזה ענק רק בגלל החוסר ערכות לחיים ורק בגלל שבדרך הם לוקחים אנשים יקריםםםםם אנשי משפחה אבא אמא אח אחות כי הם יהודים צריך לקלוט עם מי יש לנו עסק,פשוט עצוב ומדכא. גם כן עולם דפוק-כל הזמן ישראל אשמה

איפה אתה חי?, השוני הוא עצום!

היחידים שאפשר להשוות בינהם זה חיות פרא פרא-היטוריות וגם אז אני לא עושה צדק עם החיות. לא שרפנו מסגדים ולא כלום, מה יקרה עכשיו בגלל מה שעשו? אני לא יודע... "הרסנו אלפי בתים...", "הותרנו אנשים לישון על אבנים", איזה פאתוס מטופש..., מה אתה שחקן בטלנובלה?...
הרסנו הרבה מבנים ובצדק, כל מבנה שאינו משמש אך ורק למגורים של אזרחים ורק אזרחים שאין להם שום קשר ולא הכי עקיף לטרור הם בתים, כל השאר הם מבנים, המבנים האלה הכילו, פעילי טרור, מבוקשים, כלי נשק, מעבדות נפץ, מחרטות קסאמים ומרגמות, מנהרות, עמדות צלפים ומודיעין..., את אלה, גם אם יש שם אזרחים, הורסים, אלה לא בתים, זה שבצל"ם רושם בסטטיסטיקה השיקרית והנבזית שלו (כמו שהם בכלל סופרים מתאבדים וטרוריסטים כהרוגים, ממש כאילו היו נרצחים שלנו בפיגועים) אותם כבתים לא הופך אותה ככאלה. נו טוב, אם שונאי מדינה כמוך כבר עדיף לי לשמוע חמאסניק, ממנו אני לפחות מצפה לשמוע את מה שאתה אומר.

boyboy03

New member
"לא שרפנו מסגדים ולא כלום"

LOL, יש לך מושג כמה מסגדים הרסה ישראל מ 48?

נכון, קבוצה של "נבאכים" עניים

ניצולי שואה, רצה בטירוף בעיניים ושרפה מסגדים...נו באמת... אנחנו לא כאלה... אתה פשוט משנאה נוטה להשוות כל דבר לפלשתינים כאילו הם לא כל כך גרועים ואנחנו לא פחות גרועים..., מה לעשות, תעמולת חמאס במיטבה...

למעלה