אחיותי
הכל בסדר!

ליברה*

New member
אחיותי ../images/Emo57.gif הכל בסדר!

זאת אומרת, בינתיים. דופק חלש מעט וגם העובר קטן לגיל ההריון אבל עבר את המבחן הגורלי (הראשון...). עדיין לא נרגעתי. עבר עלי סופשבוע נוראי אחרי שהרופא לא מצא דופק ומיהר להודיע לי בנחרצות מבהילה שהוא כנראה פגום ולעשות הכנה נפשית לגרידה ולא נתן לי הרבה תקוה. מזל שהוא איפשר לי לחכות כמה ימים לפני הנפת החרב... עכשיו כבר יש דופק, תודה לאל - תודה לאל - תודה לאל. כנראה, לפי הסברו של הרופא, שההריון צעיר בחצי שבוע ממה שחשבנו. כך או כך אני מרגישה ששמו את הלב שלי במכונת כביסה ולחצו על "סחיטה". תודה לכולן על ההתעניינות והדאגה, זה נותן לי המון!

עמית@

New member
ואו ליברה איזו הקלה!

הלוואי שימשיך כך הלוואי הלוואי הלוואי

נועם@בת

New member
וואוווווווווווווווווווו

איזה יופי. איזה סלע נפל לי מהלב עכשיו. ואיזה כיף "להחזיר אותך" לפורום הריון
(זה נאמר באמת בהקלה ושמחה, ולא חלילה בביקורת).
ענק ליברה, ושיהיה ההריון הכי משעמם בעולם מעכשיו.
נועם ~שכל הריון "מבוגר" מעלה לה את התקוות~

ליברה*

New member
לא נפטרים ממני בכזאת קלות ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה אני מכורה לפורום שלך. ובעניין ההריון המבוגר - אני כל כך מבינה אותך. האמיני, יקירתי! האמיני בכל נפשך ובכל מאודך שזה אפשרי... כי זה באמת אפשרי!!! אני כל כך רוצה לחזק אותך בעניין הזה ולא יודעת איך להעביר לך את זה פיזית... פשוט האמיני בתוך תוכך, עד לעומק שחלותיך...וזה יבוא

נועם@בת

New member
בטח שאת יודעת ../images/Emo13.gif

את עשית את זה כרגע, ועשית את זה בהריון שלך. אני מאמינה, אחרת לא הייתי חושבת לחזור לטיפולים אחרי הפסקה ארוכה כל כך. וכל מילה או הצלחה מחזקות אותי מחדש.
נועם

מרב.

New member
וואוו ליברה, אנחת רווחה

אוף, זה היה מלחיץ, טוב שחיכית! הלוואי שיעבור גם את במבחן הבא, הפעוט שלך, והלוואי הלוואי שההריון ימשיך בלי תוכניות סחיטות כאלו של מכונת הכביסה. פוףףףףףףףף! עוד אנחת רווחה.
מרב

יופי-יופי-יופי - איזו שמחה ../images/Emo24.gif

ידעתי שיהיה בסדר!!! זה בגלל שכל הפורום החזיק לך אצבעות!!! אני כל כך מאושרת בשבילך!!! מה זה חצי שבוע לפה ולשם - העיקר שיגדל ויתפתח לעובר מקסים ולתינוק נפלא!!
המון
ו-

טביקאט

New member
אבן נגולה!

חיפשתי הודעות ממך בימים האחרונים, וממש קיוויתי שהעדכון יהיה משמח! מקוה שההמשך יהיה פחות דרמטי ויותר כיף טביקאט

עידית ד

New member
יששששששששששששש ../images/Emo45.gif

תודה לאל תודה לאל תודה לאל ותודה לאל תשמרי עליו טוב טוב והלוואי שתפעילי את מכונת הכביסה לסחיטה כשהמכונה תהיה מלאה בבגדי תינוקות! - אמן יוווו איזה כייף עשית לי את היום - באמת ממשיכה להחזיק אצבעות עידית

רחלי*

New member
איזה יופי

וואו נרגעתי, אני די חדשה אבל ממש דאגתי בשבילך בגלל שאני מבינה עד כמה שהילד הזה חשוב לך. אני באמת שמחה בשבילך ומקווה שהכל יהיה בסדר וששאר ההריון יהיה רגוע ונעים. בהנאה ובשלווה,

אולה *

New member
אמרתי לך ../images/Emo6.gif

ליברה יקרה! אני כ"כ שמחה!!! תמשיכי להיות אופטימית.
אולה

איזה יופי!!! ../images/Emo24.gif

אני כל-כך מאושרת בשבילך!!! אני מקווה שלא תרגישי ככה בכל פעם שהוא יביא ציון לא כ"כ טוב מביה"ס... יהיה לך מאוד קשה, את יודעת, לא כולם מביאים 100 כל הזמן
מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון נטול דאגות.

ואני מעדיפה שנשמור על

אופטימיות זהירה עד שתלדי. אם זה מה שיעזור אז מה´כפת לנו? שמחה מאוד מאוד מאוד
מרב

ligo

New member
וואוו, ליברה!

אני כל כך שמחה לשמוע את החדשות האלו. מסתבר שהצרות לא נגמרות אחרי שנכנסים להריון, את חווית את זה על בשרך, אבל אני מקווה שמעכשיו לא יהיו לך עוד "סחיטות" כאלו ושהכל יהיה רק טוב!

רוני@30

New member
כמה טוב לשמוע - את הדופק ואותך...

שימשיך בטוב, ברוגע ובשעמום מתפיח!!
רוני

מיכל ק-ש

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif . מאחלת לך שמעכשיו

הכל ילך חלק ויהיו לך חודשים משעממים לחלוטין
עד לבואו של התינוק שלך.

yaelhul

New member
טובה אופטימיות זהירה מפסימיות

נחרצת... איזה יופי ליברה. ראית? רק טעות בחישוב, והרי החישוב זה לא מה שחשוב. חשוב שהבייבי שלך ממשיך לגדול בתוכך ושכבר יש לו לב פועם שעושה נחת לאמא שלו. אני בטוחה שהיו אלה הימים המלחיצים ביותר בחייך, ואני מקווה שזו הפעם האחרונה שאת מודאגת בהריון הזה. מעכשיו רק טוב. הריון בריא ונפלא חמודה. יעל.

יפעתי&

New member
אנחת רווחההההההההההה ../images/Emo24.gif

וןואוו ליברה איזה יופי אני שמחה שמחה שמחה בשבילך... שימשיך להיות טוב ומ ש ע מ ם... ושה
ימשיך לפעום.. מה חשבת שלהיות אמא זה כל כך פשוט?????????? רק בשורות טובות

למעלה