אחיותי
הכל בסדר!

הרמוניה

New member
נורא שמחה בשבילך ../images/Emo39.gif

מקווה שזה היה התקף לב ראשון ואחרון בהריון הזה.... מחכה איתך לסוף הטוב (מעוד קשישה שאת עושה לה טוב על הלב) הרמוניה

..נעמה

New member
ואאו ואאו ../images/Emo42.gif

אני כ"כ שמחה לקרוא את הודעתך. מאחלת הריון משעמם.

אפרת**

New member
וזאת מסוג ההודעות

המשמחות והמעודדות והאהובות פה על כולנו שיהיה הריון קל ובריא - ושיהיה לך רק טוב
אפרת.

ליברה - נשמתי לרווחה! ../images/Emo6.gif

אני ממשיכה להחזיק את האצבעות להמשך התפתחות תקינה. סיגל

יפית@

New member
וואו, איזה יופי. אני שמחה מאוד ../images/Emo95.gif

ואמרתי לך הסירי כל דאגה מליבך, עכשיו הרגעי ותגדלי אותו עוד 8 וחצי חודשים שלמים ומשעממים. שולחת לך

סיאלו

New member
המון המון הצלחה בהמשך ../images/Emo25.gif

בוקר טוב אני מבינה מה עבר עליך ,אני עברתי אותו דבר גם אני בהתחלה לא היה עובר וכמובן דופק ולאחר שבוע ראו הכל המלצה תמשיכי לבדוק בטא מחזיקה לך אצבעות.

למרות שאנחנו לא מכירות... ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לך... מזה מס´ ימים אני מחפשת את ההודעה המשמחת שלך לגבי דופק העובר, רציתי כ"כ לשמוח בשמחתך. והנה הצלחת לשמח אותי מאוד,מאוד... למרות שאנו לא מכירות כלל. תשמרי על עצמך ועל המתנה הגדולה שקיבלת ... קבלי חיבוק גדול ממני מכל הלב. ושהשמש תזרח אצל כל אחת ואחת מכן.אמן.

באבו

New member
היי!! כמה שמח... ../images/Emo6.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo95.gif ../images/Emo39.gif

שחר חדש

New member
ליברה, אני כל כך שמחה בשבילך

הלוואי שיהיה לך משעמם בחודשים הקרובים, שהכל ילך כשורה ושאלינו תבואי רק לבקר.

@ריטה

New member
../images/Emo50.gif כמה טוב לשמוע שהכל בסדר

וכמה טוב כשהלב חוזר לפעום כרגיל. לי בהתחלה עובר אחד היה טוב והשני מההתחלה לא התפתח. לא היה אכפת לי שישאר רק אחד אבל פחדתי שזה יפגע בשני. וכיוון שהרופא שלי היה באחד ממצבי הרוח המזופטים שלו הוא גם הדאיג אותי יותר. מאחלת לך המשך ממממשששששעעמממםםם..... וניפגש בפורום השכן. למרות שכמו שאת רואה תמיד מרגישים פה גם בבית

שירלי.ה.

New member
איזה יופי, אני כל-כך שמחה ../images/Emo13.gif

ברכות ברכות ושוב ברכות
מאחלת לך הריון קל ובריא לעוד 8+ חודשים. שירלי.

TWEETY =^.^= 4

New member
וואווווווו ../images/Emo49.gif ../images/Emo95.gif

שיווווו פיספסתי כמה ימים ועכשיו אני שמחה על כך,,,,,,אז המון המון המון המון המון המןו המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון

למעלה