כי לפי הצבע אפשר לדעת מי הבנאדם..
פ פיה שלו New member 11/1/06 #20 יקירי אני אשמח לפרשן לך אהה אותך.. בפרטיות אההם. [עתליה אני רק צחקתי!]
D drnaji New member 11/1/06 #21 כחול ../images/Emo99.gif הצבע הכי טוב אוור. אין לי סיבה מיוחד אבל אני פשוט מת על הצבע הזה.
D drnaji New member 11/1/06 #24 L../images/Emo6.gifL אני מקווה שתלך לאורגיה בזמן הקרוב ושלא תמצא את הגרביים שלך בסופ אולי אז תבין אותי. אוי יצא לי משהו רשע..ממממ..ושהאוריגה תהיה מעולה קבל + |כאפה| כי אתה חבוביס
L../images/Emo6.gifL אני מקווה שתלך לאורגיה בזמן הקרוב ושלא תמצא את הגרביים שלך בסופ אולי אז תבין אותי. אוי יצא לי משהו רשע..ממממ..ושהאוריגה תהיה מעולה קבל + |כאפה| כי אתה חבוביס
H HeavenDusk New member 11/1/06 #25 במקום ../images/Emo96.gif כאפה הא? אין בעיה. אני הולך עם גרביונים!, ונראה אם אני לא אמצא אותם!
D drnaji New member 11/1/06 #40 ../images/Emo6.gif אם קבחת ממני כאפה אז כנראה שאתה לא סתם אחד..רק הטובים מקבלים ממני כאפה.
P psychoit New member 11/1/06 #38 אדום-צהוב-כתום השילוב של אש!במובן החיובי.. אני מאוד מאירת פנים ויש לי הרבה שמחת חיים. במובן השלילי- יש בי המון רגשות שקשה לי להפנים אותם ואני בוערים בי הדחפים הרגשיים.
אדום-צהוב-כתום השילוב של אש!במובן החיובי.. אני מאוד מאירת פנים ויש לי הרבה שמחת חיים. במובן השלילי- יש בי המון רגשות שקשה לי להפנים אותם ואני בוערים בי הדחפים הרגשיים.