אחים ואחיות

alphaa

New member
אחים ואחיות

איך זה כשיש לך אחים? אני בן 14, בן יחיד, בלי אופציות לאחים בעתיד. רק לפני כמה ימים נזכרתי שאני בן יחיד (אכן גילוי מפתיע
) ומאז מאוד קשה לי להפסיק לחשוב על זה. אתם אוהבים את האחים שלכם? אצל רוב החברים שלי התייחסות לאחים נעה בין אדישות מוחלטת לבין הגדרה של האח כמטרד לא רצוי. הם מעצבנים אתכם? אתם מעצבנים אותם? כמה אחים יש לכם? אתם אחים גדולים, קטנים או באמצע? יש כאן עוד מישהו בלי אחים כמוני? אם לא היו לכם אחים, הייתם רוצים שיהיו לכם? תודה, אשמח לקבל כמה תגובות...
(דג)

MOTEK....

New member
תשובה!

אממממממממממ........... יש לי שני אחים... אחות בת11 ואח בן4 אני מתה על אח שלי וגם בדרך כלל מאוד כיף לי עם אחותי, ברור שיש מלא ריבים ולפעמים הם קרציות וזה........ אבל כשאני חושבת על זה אז נראה לי שהיה לי נורא עצוב ומשעמם בלעדיהם! הם חלקגדול ממני.......... למרות שאני יודעת כאילו יש לי חברה שהיא בת יחידה וממש כיף לה, כאילו יש בזה המון יתרונות, תמיד מפנקים אותך יותר מאשר שהיית מתחלק עפ האחים שלך ......... אז יש יתרונות ויש חסרונות! מקווה שעזרתי לך קצת..............

MoonCow

New member
"מומחה"

תראה אני בן 15, יש שלי אח בן 13 זה באמת מכל הלב סיוט! אבל שנתבגר הכל ייסתדר, נהיה החברים הכי טובים, אז הגיל עכשיו לא משנה כל כך, תאמין לי שלא... אח זה בין המתנות הכי טובות שאתה מגיע לבגרות, הוא כמו פסיכולוג, יודע עליך הכל תמיד מקשיב, עוזר לך ואתה לא, אח זה דבר חיובי.!

onman@

New member
יש לי אח אחד

אני בן 15 והוא בן 9. בדרך כלל מאוד כיף שיש איתך עוד מישהו בחדר ובמיוחד כשמשעמם. אבל יש 2 צדדים למטבע. תמיד צריך להתחשב בו והתחלק איתו בכל דבר (כמו המחשב למשל, גררר...) ואי אפשר לעשות מה שאתה רוצה בחדר וכל הזמן נעלמים לך בגדים וחפצים שנמצאים אחר כך אצלו. ולמרות זאת לא הייתי מחליף אותו בשום דבר וקשה לי לדמיין את החיים שלי בלעדיו.

NICOLE MOORE

New member
i have lots of them...

hey there ok so first of all my parents are devorced and each one o them decided to remarry. before they devorced they had my older brother tony he is 22 then they had me nicole turning 20 when my dad married he had 3 girls shanny-12 karen-10 jessica-6 btw my mom lives in israel when my mom married she had tom-11 ofek-4 zlil-2 i would love to tell you something about my sis and bro`s u know sometimes they can all be really annoying and give me a hard time but i believe that it dependes on ur age cause when ur older u know how to c things defferently and mannage things in defferent ways i personaly get along with all my sis and bro`s and i really love them they are all a big part of my life and my heart im happy that i have them they bring happiness to my life most of the time i can share my very special moments with them and u know they are my family which means just like parents i need them i ove them and would never want to get rid of them all these wonderful things it doesnt mean that if i love them and so on.. i didnt have fights with them when i was younger u know thats the way nature works and i said that sometimes they can be really annoying but basicly im happy that i have them hope i helped u nicole

תשובה! ../images/Emo25.gif

1. איך זה שיש לך אחים? הרוב מעצבן.. 2. ה מעצבנים אותכם: כן... הרוב מכות והוא מנצח.. 3. דהההההה כל שניה כל יום כל שעה.. 4. כמה אחים יש לכם? יש לי אח גדול 1 5. אני אחות קטנה.. 6. עם לא היו לכם אחים הייתם רוצים שאהיה לכם? לא יודעת כי יש לי אז קשה לדמיין שאין.. אבל אולי משעמם לך אבל בטח מזה מפנקים אותך למה חברה שלי בת זקונים ומפנקים אותה הרבה! איזה תשובה מאורגנת בטח הכי מאורגנת שתנתנו לך חחח.. יאללה ביי!

תיראה......

לי יש שתי אחים קטנים, אחד בן 12 ואחד בן שנתיים ואני בת 16, אנחנו בינתיים 3 אחים, בת אחת שזאת אני ושני בנים, אבל אמא שלי בהריון וצריכה ללדת בעוד חודש בעזרת השם. ויש לה בת, אז בקרוב תיהיה לי גם אחות קטנה, מאוד כיף לי עם האחים הקטנים שלי, אבל..... ליפעמים הם כאלה מעצבנים, וליפעמים אי אפשר לצאת לשום מקום כי צריך לישמור עלייהם וכו´. וליפעמים שאתה מת מעייפות ומת ללכת לישון הם כל הזמן עושים רעש עם המשחקים שלהם וכל זה. אבל ליפעמים זה ממש כיף שיש אחים קטנים וגם בעתיד זה יהיה עוד יותר כיף שכולם גודלים ומתחתנים ועוזבים את הבית, ואז ביום שישי בערב כולם באים לבית של ההורים לארוחת ערב. וככה זה כיף שיש משפחה גדולה למרות שזה מעצבן ליפעמים אבל מה לעשות לכל דבר יש את היתרונות שלו ואת החסרונות שלו. רעות.

איי, אחים אחים אחים...... ../images/Emo3.gif

יש לי 3 אחים.. אחות גדולה בת 22 אח בן 16 ואחות בת 11 אני עוד מעט בת 15... אז ככה בקשר לאחים שלי הגדולים שלי אין על מה להתלונן.. אני ממש בקשר טוב עם אחותי הגדולה אנחנו מספרות הכל אחת לשנייה עם אח שלי כנ"ל אין בינינו הפרש גילאים גדול כך שאנחנו גם דיי מסתדרים לפעמים אנחנו גם יוצאים ביחד... עכשיו הבעיה היא זאת אחותי הקטנה שאני ממש לא מסתדרת איתה!!! היא מעצבנת שחבל לכם על הזמן היא גם מאוד עלוקה.. אבל בכל זאת היא אחותי ואני לא חושבת שאני אוכל לחיות בלעדייה.... אבל מה לעשות ככה זה אחים קטנים תמיד רוצים להיות כמו הגדולים הקיצר כמו שאמרו כאן..לאחים קטנים יש ייתרונות וחסרונות..

URNFS

New member
איכס,יא סוטה

מה את יוצאת עם אח שלך.וגם מתגופפים? לא רציתי לשמוע את זה (טוב,אולי קצת...)

R K L

New member
תגובה!

אז ככה, יש לי עוד 2 אחים! אח - שהוא בן 14 והוא אמור להיות בוגר, אז למה הוא מתנהג כאלו הוא ילד קטן?! אתה מבין? אני אפילו לא יכולה לדבר בטלפון כמו שצריך כי אני יודעת שהוא או מצוטט או יפריע כל רגע ורגע. אחות - שהיא בת 8 עוד מעט, גם היא מציקה לי. אני לא ממש אדישה אליהם, אני איכשהו עוד מתייחסת אליהם יפה! אני פשוט לא יכולה להיות ממש ממש אדישה! אני האחות הבכורה! אני לא הייתי רוצה אחים! הייתי רוצה להיות יחידה! זה נשמע לי יותר נחמד.. יותר חופש.. יותר מהכל!
אז אני פשוט מציע לך להנות מהעובדה שאתה לבד!!! -קרן-

בכל דבר יש יתרונות וחסרונות

מצד אחד אתה מקבל את כל צומת הלב. הכל בשבילך. כל מה שנותנים לך-שלך בלבד. אבל למרות.. שתמיד קצת האח/אחות מעצבנים.. זה טוב שיש אותם. עוד מישהו שאוהב אותך.. עוד מישהו שאכפת לו ממך.. עוד מישהו שדואג לך.. עוד מישהו ששם בשבילך.. בסוף אתה מבין..שהמשפחה זה חשוב ביותר. the more the marrier

אז זה ככה אני בת 14 עולה לט´ ואחותי

יש לי רק אחות אחת בלי אחים עולה לז´ ההפרש גילאים לא גדול בכלל וזה נחמד וגם מעיק... כאילו אני מכירה את החברים שלה והיא את שלי ואנחנו יכולות לרכל על הכל.... אבל זה גם נורא מפריע לי הנה עכשיו היא עולה לאותה חטיבה שלי ונלמד ביחד ונורא אהבתי את השנתיים האלה שהיא לא הייתה איתי שם והיה לי קצת מרווח ממנה.... אני אחות גדולה וזה כיף אבל גם מעצבן מהסיבה הפשוטה מאחים הגדולים מצפים ליותר....

wildflower**

New member
אני??? ../images/Emo42.gif

לי יש אחות אחת גדולה...... היא בת 26.......ויש בינינו הפרש של 10 שנים.... אז בעצם אני חיה כבת יחידה..:) שזה הדבר הכי חרא בעולם.....תאמינו לי...:)))) אוהבת בר:)

wildflower**

New member
מצטערת.. ../images/Emo22.gif

קודם כל אני בת!!!!!!! דבר שני.אחותי נשואה עם ילד.. ככה ש..נראה לי שלא ייצא.... בר

Flickerman

New member
תראה....

כשאתה עם החבר´ה, הנטייה להציג את האחים כעלוקות מוצצות דם, מעצבנים, מטומטמים וכו´. אבל בתכל´ס, עוברים עם האחים חוויות מהנות מאוד ולא תמיד זוכרים את זה...

alphaa

New member
רק רוצה להגיד

תודה על כל התגובות שקיבלתי, זה באמת מאוד עוזר. רק חבל שאין כאן אף אחד בלי אחים כמוני ... :)

למעלה