אחים ואחיות

תשובה... ../images/Emo24.gif

היי! כשיש אחים זה יכול היות נחמד, אך יכול להיות גם מעצבן! לי יש אח אחד, שגדול ממני ב5 וחצי שנים! הוא תמיד דואג לי ואוהב אותי מאוד וגם אני אותו, וכן, כמו כולם לפעמים אנחנו רבים, וכשאני אומרת רבים זה יכול להגיע עד מכות, מכות רציניות! שממש ממש כואבות! אבל לא נורא זה עובר ואז אחרי שעה, שעתיים, יום או יומיים גג אנחנו משלימים! אם לא היה לי אח אני חושבת שהייתי רוצה, תראה בהמלך כל השנה אחי לומד באוניברסיטה ולא גר בבית אז אני גם עסוקה, אבל כשיש לי פנאי די משעמם, והוא לא נמצא כדי לעזור ולהשתטות! מקווה שעזרתי לך! ביי ביי

Bladayada

New member
אני אמצעית...יש לי אח גדול ואחות

ומבחינת אח שלי- עכשיו הוא בצבא ואני משתלטת לו על החדר אבל בגלל שההפרש ביננו לא גדול היינו עושים המון דברים יחד והיינו רבים והולכים מכות כל הזמן... אבל לאחרונה גיליתי שאני די מעריצה אותו...נו ככה זה אחים קטנים לאחים גדולים וחוצמזה יש לי אחות קטנה בכיתה ב´... והיא ממש חמודה ולא מטרד בכלל... אבל לפי מה שהבנתי יש לי מזל וזה לא משו כלל-עולמי כזה אלא מקרה פרטי
רק מה שמעצבן בקטע הזה זה שאני צריכה להיות בייביסיטר עליה רוב הזמן וזה קצת גוזל לי מהזמן שלי והיציאות שלי... אבל זה שווה את זה לדעתי אגב אני בת 16

ובכן alphaa

היי אני ליאת בת 15 יש לי אח בן 22 ועוד אח בן 19 ועוד אחד בן 17.5 הקשר ביננו מאוד חם אנחנו באמת מאוד קשורים אנחנו מדברים על ה-כ-ל!! מפוליטיקה עד בדיחות על סקס ודיונים על חרדים\דתיים אני הכי קרובה לאחי בן ה19 זה נורא כיף כשיש לך אחים למרות שמאוד הייתי רוצה אחות קטנה ממני בשנה שנתיים לתת לה עצות על בנים ומה שביניהם אפשר לשאול למה אין לך אחים? כאילו יש איזו בעיה? אם לא נוח לך אל תענה לי על זה זה פשוט מסקרן אותי שמחתי לענות לך ליאת

גלית.א.

New member
כזאת שגם היא בת יחידה

היי... אני בת 15 וגם אני בת יחידה ואני לא ממש מצטערת על זה...זאת אומרת אם היו לי אחים/אחיות אז הייתי איכשהו הייתי מסתדרת איתם... זאת אומרת תחשוב על זה:היית צריך להתחלק איתם בהכל,היית רב איתם כל הזמן על שטויות.אבל לפעמים זה דווקא כיף שיש אחים/אחיות:יש עם לדבר וכמעט אף פעם לא משעמם... ובכלל זה לא דבר שבוחרים אותו...או שיש או שאין ואין מה לעשות. לי דווקא לא היה איכפת אם היה לי אח/אחות ולפעמים אני חושבת אם היה,איך זה היה... מקווה שעזרתי איכשהו

lolita...

New member
בשתי מילים-מעיק בנשמה!!!

ועכשיו ברצינת- אני ילדת סונדביץ´ איך שזה נקרא וזה אומר שאני האמצעית.... שתי אחים גדולים ושתיים קטנים עכשיו אני עם אף אחד מהאחים שלי לא מסתדרת כאילו יש תפעמים האלה שאנחנו משחקים אותה ילדים טובים ולא רבים אבל רוב הזמן אנחנו רבים אני רבה בעיקר עם אחי הקטן שהוא בן 11 ואני בת 15 הוא חושב שכל העולם מגיע לו ואם נגיד אנחנו רבים אז הולכים בדרך כלל לטובתו הייתי מוסיפה עוד דוגמאות כמו: מה שאני עושה הוא עושה בכוונה, הוא מחק לי את האי סי קיו שלי, אם נגיד הוא יקנה איזה חטיף ולא ירצה אותו הוא יעדיף לזרוק מאשר להביא לי.... אבל מצד שני זה כיף אתה לא מרגיש לבד יש עם מי לריב בקיצור אני חושבת שעדיף להיות עם עוד אנשים בבית כלומר אחים...מה לעשות עם כל החסרונות שבדבר יש גם יתרונות |הדגשילדים זה שמחה!!!|סדגש ותחשבו על זה

למעלה