אחים יקרים, המצב קשה, להתעורר!

בן לב

New member
השערה שלא ניתן להפריכה

אם אין הוכחה לדבר קיומו לדבריך איך זה שמעולם לא הופרכה ההשערה ?

L7

New member
הוכחת קיומו רק ע"י התגלות. עדויות

הינן מילים ריקות של בני אדם בעלי עניין. יתגלה לי- אאמין. לא יתגלה - לא אאמין.

preacher

New member
גם קיומם של הבעל והאשרה לא הופרך.

מעניין למה... אז הם נהגו ב"הסתר פנים" בשלושת אלפי השנים האחרונות... אז מה? הם עדיין קיימים אי שם.

תגובה על טומי לפיד.

בקרן רחוב בכרך אירופי אחד ישבו שני קבצנים. האחד נשא צלב בולט על צווארו, השני לבש כיפה. עוברי אורח שונים עברו במקום והביטו בשנאה על אחד מהם (תלוי מי היה עובר האורח), ולהכעיס תרמו ביד רחבה לקבצן השני. בסוף היום התחלקו שני הארטיסטים בשלל היומי שלהם. הנמשל ברור?

גאיוס

New member
לדעתי מתבל את הפורום. הודעות

מסוג זה יימחקו רק אם תהייה הצפה. נראה שיש חשיבות לבחון ולהגיב לדבריו.

האם יש לך ספק בכך שהמצב הנוכחי,

וגם התחזיות הקודרות לעתיד הקרוב והרחוק, מצריכים שק ואפר?

dar האחת

New member
הם אולי מצריכים שק חזק שיכיל את

המטלטלין! אז מה שוב אלוהים כועס על צאן מרעיתו?

דיזקן

New member
אלוהים כועס

כשאלוהים כועס הוא מקים ממשלה חילונית ומפסיק את הכסף הוא אומר דרך נביאו טומי- לכו לעבוד בני, תרוויחו כסף בעצמכם. והעם שומעים את הקולות ונחרדים- במה נעבוד? מה אנחנו כבר יודעים לעשות ואלוהים אומר- לכו תאספו נדבות בצמתים ובלבד שלא תצטרכו לבריות, הבריות כבר מזמן לא צריכים אתכם, אבל כדאי שלא יגלו את זה.

סיטרא

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo153.gif מטיף !!! ../images/Emo18.gif

אנשים כמותך, דינם ד´ מיתות בית דין, שכן עובד אלילים אתה ואינך בוש לנופף במסמכים שפג תוקפם עוד לפני שנכתבו, שים לב על מה אתה מתבסס כל הרבנים שבשמם הבאת הוכחות וראיות לכך שצריכים אנו לחזור בתשובה, כולם מסתמכים על כתב קדום ועתיק - התנ"ך. אוף,,, מה אני מתבזבז... הייתי מוכן להרצות לך פה יומם ולילה עד שהיית זועק בראש כל חוצות " אין אלוהים ! אנשים, תפקחו ! אין !! " אך חזקה עליך כי סומא אתה מחמת " האור הגדול" אותו גילית... ולכן מה יעזרו הרצאותיי ? צא ולמד, חזור ושנן, ואח"כ חזור כדי לנהל ויכוח אך אל תנופף בדברים בקדושה שפג תוקפם, הפסק להתנהג כמסיונר נואש... שי

lordjek

New member
צודק

למה להתבזבז. תודה ש"שומע אתכם" צודק, ונמשיך הלאה.

neko

New member
אבל אם תהיה ממשלה חילונית עם שינוי,

אז זה בגלל שה´ רצה! אתה יוצא כנגד דבר ה´ אמן סלע!!??!?!?!?!??!!??!!? איך אתה מעז לקרוא לעצמך אדם מאמין, קורא להלחם בדבר ה´!

בן לב

New member
אל תשפוך חרונך עלינו

א-ל הביטה דל כבודנו בגויים ושיקצונו כטומאת הנידה עד מתי עוזך בשבי ותפארתך ביד צר עד מתי דמוקרטיה פוליטית ייצוגית גם רומא לא נפלה ביום אחד ביום ההוא יהיה אחד שיתן ליבו גם לפרטים הקטנים שמלמעלה לא רואים הם קיימים הפרטים הקטנים

L7

New member
בן לב- כולנו בעד נידה. גם שיקוץ זה

מעניין. לעומת זאת שפיכת חרונך עלינו נשמע דוחה למדי.

שמעו דבר ה´, קציני סדום!

שמעו דבר ה´, קציני סדום! האזינו תורת אלוהינו, עם עמורה! למה לי רוב זבחיכם? יאמר ה´, שבעתי עולות אילים וחֵלב מריאים, ודם פרים וכבשים ועתודים לא חפצתי. כי תבואו לֵראות פנַי, מי ביקש זאת מידכם רמוס חצרָי? לא תוסיפו הביא מנחת שוא, קטורת תועבה היא לי, חודש ושבת קרוא מקרא - לא אוכל אוון ועצרה. חדשיכם ומועדיכם שנאה נפשי, היו עלי לטורח, נלאיתי נשוא. ובפרישכם כפיכם אעלים עיני מכם, גם כי תרבו תפילה אינני שומע: ידיכם דמים מָלֵאוּ!

למעלה