טוב, לא ראיתי.איך חסר שום אם ציינתי שאני מוסיפה שום?
במתכון הראשון למרק הכתום שהגיע אלי, היו רק כתומים: דלעת/דלורית, גזר, בטטה. כדי להסמיך, אני טוחנת הכל למעט בטטה אחת ואותה רק מועכת היטב.
עם השנים המגוון השתנה/התפתח.
תסכים אתי שמרק כתום "בערך", עם תפוח אדמה או קישוא, כבר לא יהיה באותו טעם כמו מרק כתום-כתום?
אבל זה בגלל שהחבאת את השום בתוך המתכון.
לגבי הטעם מסכים איתך, הוא לא יהיה בדיוק באותו טעם כי הוא יהיה בטעם משופר.