אחינו כל בית ישראל!!!

דוביק18

New member
אחינו כל בית ישראל!!!

אני רק רוצה לחדד כאן כמה דברים: לא יעזור המשבר שאנחנו עוברים עכשיו בין אם אתה בעד או נגד ההתנתקות אנחנו עם אחד ואם חס וחלילה תפרוץ מלחמה אני ואתה ואתה והוא נצא ביחד להלחם לא יעזור אנחנו אחים לכולנו אותה הסטוריה אותם סממנים דתיים(ברית,בר מצווה)!!! אני רק רוצה ללכת כמה שנים אחורה לאותם שנים שהחלוצים הקימו את פתח תקווה ואת ראשון לציון וכו'בזכותם היום אנחנו יושבים במקומות האלו בזכות אותם אנשים שמסרו את הנפש שלהם בשבילנו ובזכותם אנחנו פה היום מי החלוצים של היום???פרס ועמי איילון שקוראים לדתיים להתיישב בנגב ובגליל???למה הם לא לוקחים חבר'ה ומתיישבים שם הרי מנהיג צריך לתת דוגמא אישית למה הדתיים?אני שואל ברצינות תחשבו על זה. אתם יודעים מה הזכות שלנו על ארץ ישראל???יש צו אחד שאני מכיר וזה התנ"ך לא התנ"ך שלי ולא התנ"ך שלך התנ"ך שלנו של כולנו ביחד כן אותה הסטוריה שגילגלה אותנו לפה "לך אתן את הארץ הזאת..."אותה ארץ שסבא שלי חלם להגיע אליה ושרד את השואה כדי להגיע אליה חבר'ה תתעוררו באיזה סרט אתם נמצאים???"אנחנו עם כובש ואסור לנו לכבוש עם זר" אני הולך להגיד משהו שאולי תחשבו שאני קצת לא בסדר,נכון אנחנו עם כובש ואני גאה בזה אתם יודעים למה?כי בתנ"ך כתוב "פרו ורבו ומילאו את הארץ וכיבשוה..."זאת הארץ שלנו ואף אחד לא שובר את עם ישראל הנה עובדה שאנחנו פה אחרי כל ההסטוריה המטורפת שאבותינו עברו אז עכשיו?למה שנישבר עכשיו?למה שנהרוס עכשיו?למה לא לבנות להתפתח זה יעד של כל בן אדם ולא ההפך לסגת להרוס חבר'ה תחשבו על זה לפני שיהיה מאוחר בואו נהיה עם בונה ולא הורס בואו שכל אחד יעשה צעד קדימה ויתרום כי רק ככה נזכה לדברים גדולים לא משנה באיזה תחום לתרום לא צעד אחורה אלא צעד קדימה לתרום למדינה ולא לחשוב רק על עצמך בתקווה לעתיד טוב יותר אגב סתם עוד נקודה בתעודת זהות שלי בלאום לא כתוב לי כלום זה מראה הרבה עלינו בתקופה הזאתי האם איבדנו את הרצון להיות יהודים גאים???האם אנחנו סתם רוצים להיות עם ככל העמים, לא!!!עם ישראל הוא עם מיוחד ולא משנה מה העתיד בידיים שלנו בואו נהפוך אותו למשהו טוב יותר בשביל עם הנצח שלכם אחיכם היהודי הגאה גרגיר אחד מתוך הארגז חול הזה ביי

דוביק18

New member
מקפיץ

yellow6

New member
כל הכבוד אחי!!!

סופסוף דברי אמת ודברים שבאו מהלב...

hornyman73

New member
נחמד

אבל אני מעדיף להיות עם הספר בגולה מעם הכיבוש בארץ. אני מעדיף להיזכר בהיסטוריה בעם שנתן לעולם את החוקים הכי יפים, כמו לא תרצח, לא תשקר ועוד. לא רוצה להיות עם כובש. עם כובש= גרמניה. עם נאור=עם יהודי. עם נאור =! עם כובש צריך לבחור, או כובש או נאור. מהתורה: לא תטה משפט גר יתום ולא תחבל בגד אלמנה וזכרת כי עבד היית במצרים ויפדך יהוה אלהיך משם על־כן אנכי מצוך לעשות את־הדבר הזה כל מי שמפלה ערבים, למשל משלם להם פחות מליהודי, גורם לנזק ככתוב בתורה. מי שעושה את זה הולך נגד התורה. כל מי שאומר לשון הרע נגד שמאלנים, לא יעזור לו שמירת שבת וכשרות, הולך נגד התורה.

דוביק18

New member
נכון אתה צודק

אבל בתורה יש עניין של גר תושב,התורה לא שוללת את השהות של הגויים בארץ ישראל אבל יש להם כללים הם צריכים לקיים 7 מצוות בני נח. קל וחומר אם הם מנסים לכבוש אותך הרי הקם להורגך השכם להורגו ואני לא צריך להזכיר לך כמה פיגועים והרוגים לצערנו הרב היה ועם שמהבסיס של החינוך שלו מתחנך על זה שצריך להרוג יהודים אין לו מה לחפש פה!!!אנחנו לא צריכים להיות יפיי נפש הארץ הזאתי היא שלנו ועם שמנסה להוציא אותנו מפה אנחנו לא צריכים לתת דין וחשבון לאף אחד. אגב אם אתה כל כך בקיא במקורות יש עניין של "לא תחנם" שזה לא לתת לגוי שהות קבועה על הארץ. ודרך אגב תדמיין שאני עומד מולך ומדבר אז זה בנחת וחס וחלילה לא במריבה מאחיך האוהב... כי רק בהדברות אנחנו נהיה עם אחד וכדי שכל אחד יגיב את הדעות שלו אבל בצורה מתאימה.

hornyman73

New member
אני מכבד אותך

אני אוהב את הגובות שלך כי הן לא מתלהמות ואתה לא כותב כמה אתה שונא את השמאלנים. מאד כואב לי ששירתי 14 שנה בצה"ל, איבדתי הרבה חברים, ביניהם גשש בדואי וקצין דרוזי והרבה שמאלנים תל אביביים ואני קורא שאנשים כותבים שאנחנו רק יושבים בשינקין ושותים אספרסו. זה כואב מאד. בנוסף לכך שאני חייל חי"ר פשוט שלא מקבל כלום מהמדינה ורק עובד ומשלם מיסים, אין לי עסק ואני גר אצל אמא שלי כי אני בקושי סוגר את החודש. לגבי התגובות שלך אני מסכים עם הרוב!!! הייתי רוצה שכולם יהיו בני אדם טובים כמוך... רק אני רוצה לציין שנכון שהתנהגות הערבים מפחידה כמו בלינצים, אפילו מה שעשו לזדה היה מפחיד וצריך להעניש את הערבים דחוף, אסור לדחות את הצדק. אבל.... וזה אבל גדול, הערבים הם חלק מהמדינה שלנו כרגע. ואנחנו לא יכולים לתקוף אותם עד שלא ניתן להם מדינה.

או שלא..

אחת משבע המצוות היא איסור שפיכות דמים. ישנם יותר מידי ערבים שאינם מקיימים את זה. גר תושב - דרך אגב, זהו לא-יהודי שחי בארץ, אך מכבד את השלטון והריבונות היהודית שכאן.. אנחנו יכולים בהחלט לתקוף טרוריסט - בין אם יש לו מדינה, ובין אם לא. זהו חוסר צדק משווע לא לעשות כך. המדינה שלהם - לא צריכה להיות בארץ, כי זו סכנת נפשות עבורינו.

hornyman73

New member
ישנם יותר מידי יהודים שקרנים

גם זה חלק מהמצוות, בוא נשים מחסום בכניסה לפח תקוה כי יש שם הרבה שקרנים. בוא נשים מחסום לפני נתניה בגלל שיש שם הרבה גנבים. אפילו יהודים שופכים פה דם!!! והרבה.. אפילו יהודים שמים פצצות...בגלל הפשע. טרוריסטשהורג חפים מפשע חובה לחסל, אבל מישהו שנלחם למען החופד שלו הוא לוחם חופש בעיניי ובעיניי כל העולם ולכן המאבק שלנו נידון לכישלון כמו שאמריקה הגדולה נכשלה בויאטנם ואני נכשלים כאן. אדם המגן על משפחתו ואדמתו חזק מאלף טנקים, שרון השכיל להבין זאת. חייבים להפסיק לשלוט על אוכלוסייה אחרת. אם היינו במקומם גם היינו מתקוממים.

תגובה

הממ - אמרת שהערבים מקיימים את שבע מצוות בני נח - הראתי לך שלאו דווקא. ישנן דרכים מקובלות להילחם למען החופש - טרור, ורצח של אנשים חפים מפשע - אינה בהכרח אחת מהן. חייבים להפסיק לשלוט על אוכלוסייה אחרת - אחלה. אבל לאו דווקא אצלינו. זה לא נראה אפשרי.. יום נעים!

hornyman73

New member
לא הראית לי כלום

לא כל הערבים רוצחים. לא שכנעת אותי בכלום ואל תשים מילים בפי. נהפול הוא. המציאות הראתה לך שרוב עם ישראל רוצה לצאת מהשטחים. אפילו שרון הימני שהוא המנהיג שלכם הוציא אתכם.

תגובה

זה רק לחילונים!!!....תמיד. כי הם לא אכפת לכם באמונה והם רוצים רק להנות מחיים שלכם..... זה זכות הבחירה שלכם...

hornyman73

New member
החמסה בחתימה שלך

לא תעשה לך פסל ותמונה. החמסה זה סמל ערבי עתיק. ראה הוזהרת, נביא השם מגיע לנתץ לכם את הסמלים ועבודת האלילים שלכם. האמונה בלב, לא בכיפה.

דוביק18

New member
אחי היקר!!!

גם אני אוהב אותך ממש כמו אח!!! אני קודם כל מביע צער על האנשים שאיבדת ועל המצב שאתה נמצא בו.ואני מאוד מאוד מאוד מעריך את זה ששירתת את המדינה במשך 14 שנה!!! אני לא רוצה להישמע נדוש אבל זה דבר כל כך נכון אם חושבים על זה כמה מדינות יש לעם ישראל? הרי כל ההסטוריה שלנו נמצאת בארץ הזאתי מקרית שמונה עד אילת אתה רואה אתרים ארכיאולוגים שלכל מקום יש את הסיפור שלו ואיך עם ישראל נאבק כל השנים על הארץ אבל יש הבדל אחד עד היום לפני קצת יותר מ50 שנה היו כובשים אותנו היום ברוך ה' יש לנו מדינה דבר שהיה רק בחלומות של אנשים לפני 60 שנה אם היית אומר למישהו שיהיה חייל יהודי שבצד כתוב לו "צבא הגנה לישראל" הוא היה אומר לך צא מהסרט! אחי ניתנה לנו הזדמנות כאן כמו שלאף אחד במשך כל הדורות לא נתנו,יש לנו את הכח לשלוט בארץ ואנחנו מאבדים אותה?נכון צריך לדאוג לערבים אבל שהערבים גם יראו לנו מהצד השני שיראו שאכפת להם שיראו שהם נלחמים למען השלום הזה ולא שיהיה להם מנהיג שאומר "עזה זה רק ההתחלה אנחנו עד ירושלים" הוא אומר את זה בפה מלא המנהיג שלהם איך אפשר להתעלם מזה???הם רוצים להעיף אותנו מהחלום שלנו!!! לכל בן אדם בעולם יש אהבה לארץ שלו ולעם שלו אז ברור שלעם ישראל צריך להיות הכי הרבה אחרי מה שעברנו חוץ מזה שאנחנו האור לגויים מרכז העולם!!! לא סתם על חבל ארץ כזה קטן שנתנו כל העולם הגיע לראות הנה עם ישראל הנצחי מראה סדקים העם שרדפו אותו והוא לא נשבר כל האומות הכי גדולות בהסטוריה של כל הזמנים נעלמו ורק העם הקטן הזה שכולם רדפו אותו ועוד רודפים אותו נשאר.לא סתם שרון מקבל מחמאות מכל הראשי מדינות בעולם כי זה מהלך שאף עם לא היה עושה זאת התאבדות ועוד שעם ישראל יעשה אותה הנה הם רואים את הסוף שלנו אז ברור שהם רוצים שנמשיך למסור שטחים ולעודד את זה. אחי וכל מי שקורא את זה אנחנו נעבור את זה ביחד!

למעלה