אחלה' דיסק הולך לצאת...

urir77

New member
אחלה' דיסק הולך לצאת...

היי. קוראים לי אורי, ואני כתבתי והלחנתי את אחד השירים בדיסק החדש של טיפקס שהולך לצאת השבוע - "שיר הסטודנט". כתבתי את השיר מתוך תיסכול עמוק בשנה השנייה שלי באוניברסיטה. הרגשתי שנמאס לי כבר מכל השטויות שאני לומד, ושאני מבזבז את הזמן שלי בלשנן כל מיני שטויות. כמעט פרשתי. אבל רק כמעט... במקום לפרוש, הוצאתי את התיסכול שלי בכתיבת השיר... אני חייב לשתף אתכם בכך שאני, אישית, מאד מתרגש מזה שיוצא שיר שלי, במיוחד בביצוע להקה איכותית כמו טיפקס. אני מרגיש שחלום ילדות שלי מתגשם. המוזיקה היא לא המקצוע שלי, אלא רק התחביב, כרגע. אבל בלי קשר, כיף להגשים משאלות. אני מאחל לכל אחד את זה... בלי קשר, רציתי להגיד גם ששמעתי גם את כל השירים האחרים בדיסק, וזה בן-זונה של דיסק, לדעתי... אבל אולי אתכם כאן בפורום לא צריך לשכנע... אתם כבר המשוכנעים. זהו. מקווה שתאהבו את "שיר הסטודנט", ואת הדיסק בכלל.

טיפקסית

New member
../images/Emo63.gif היי אורי בכיף תרגיש כמו בבית

כתיבה היא תמיד דבר משחרר,ומקווה שהיא עזרה לך להתגבר על המשבר,לכולנו יש רגעי משבר שאנחנו מרגישים שנמאס לנו מהכל,העיקר שלא נשברת והמשכת הלאה. שמחים לארח אותך כאן תרגיש כמו בבית אם בא לך אתה מוזמן ליצור איתי קשר גם מחוץ לפורום,נראה לי שנמצא שפה משותפת

הוד11

New member
אהלן אורי וברוך הבא

הגשמת חולם של כולנו רק שתדע. איך השיר שלך הגיע לטיפקס?

השיר השביעי בדיסק

שיר הסטודנט/אורי רוזנברג אני לומד באקדמיה בא כמעט לכל השעורים בסוף יהיה לי תואר כי זכרתי מה אומרים כל המרצים אבל מה אני עושה פה? "מה אני עושה פה?" מה אני עושה פה בכלל? על הזמן שלי פשוט חבל. אני לומד פסיכולוגיה - כל כך מבין את נפש האדם וסוציולוגיה - אנחנו עדר של כבשים בנאדם אנתרופולוגיה - נעצור באיזה שבט נשתה איתו קפה ופילוסופיה - אני אקבע מה יפה ולא יפה אבא אמר לי צא כבר מהודו תתחיל ללמוד איזה יופי עכשיו אני משכיל מאוד מאוד אינטיליגנציה זה הרי טעם החיים והחכמה פככ...נמצאת רק בספרים אני לומד ביולוגיה - יודע מאיפה הדג מחרבן קרמינולוגיה - יכול לעצור את הבן של השכן ארכיאולוגיה - חופרים לי בשכל ביום ובליל וגיאוגרפיה - מתי אחזור להודו אני שואל אני לומד פסיכולוגיה וסוציולוגיה אנטרופולוגיה – נעצור באיזה שבט נשתה איתו קפה ופילוסופיה "במסגרת הקורס לריקודי עמים ירצה הפרופסור נפרטיטו גרוהיי מאוניברסיטת סקרייפטאון" אני לומד פסיכולוגיה....

hilali1

New member
פשוט מעולה.. ../images/Emo6.gif

בדיוק כשאני מתלבטת מה ללמוד והולכת לכל מיני ימים פתוחים באוניברסיטאות. איזה תיזמון מושלם.
אלא שאני באמת לא יודעת מה ללמוד ואני, בניגוד לשיר, מתישהו כן אצטרך להחליט

טיפקסית

New member
אורי איזה טקסט חזק בנאדם

מצד אחד מראה גם את ההתלבטות של הבנאדם בינו לבין עצמו,ומצד שני מוציא את הכעס והתסכולים לו על כל העולם [אחותו ואימו] אתה כותב ממש טוב,כנראה שיש לך את הכישרון מהטבע,קיבלת מתנה אדירה. אגב אני גם משתחררת מהצבא בעוד שנה וארבעה חודשים וכבר עכשיו התחלתי קצת לחשוב על העתיד. נתת לי כל מיני כיוונים,למרות שיש לי שני תחומים עיקריים שהייתי שמחה להתמחות בהם [אומנות וחינוך] בנאדם-טקסט חזק מראה על הבנאדם תמשיך לכתוב מחכים לראות עוד טקסטים פרי ידך

urir77

New member
שאלה טובה...

אני עדיין שואל את עצמי את זה כל יום...

slallum

New member
אהבתי ../images/Emo13.gif

אתה כתבת את כל המילים לשירים באלבום הזה?

slallum

New member
חחחחח אני מפגר ../images/Emo163.gif

לא קראתי את ההודעה הראשית פה
בכל מקרה, קובי אוז כתב את המילים לשאר השירים?

רענן 25

New member
למה הדבר דומה?

אורי, אין ספק שזוהי הגשמת חלום. כמעט כמו לחשוב שאתה רק קשקשת על מפית במסעדה ולמצוא שמוזיאון הלובר החליט לתלות ולהציג אותה (אז מה אם רק ב"אולם מספר שבע), או להניח שרק צילמת בווידאו את החתול שלך אוכל גבינה ולמצוא את הסרטון מועמד לפרס האוסקר (אז מה אם בסוף זכה רק במקום השביעי), או לכתוב דעתך הפוליטית בפורום תפוז, ככה סתם כי נורא אכפת לך ולגלות שהיה מספיק חשוב ועכשיו צרפו אותך לממשלה. טיפקס מבחינת המוזיקה בארץ שווה ערך ואף חשובה מהלובר באמנות, מהאוסקר בסרטים ובוודאי מהממשלה (טוב, לא נכנס לפוליטיקה). אין כמוהם, הם הכי הכי. אם בחרו בך ואם אתה מרגיש מוחמא, מכובד ושווה, אז אתה מרגיש כך בצדק. תמשיך לקשקש, לצלם נכון את העולם ולהביע את דעתך, נראה שאתה עושה את זה ממש לא רע. ובעיקר, אל תפסיק אף פעם לכתוב מילים ומנגינות. בהצלחה, אורי.

perrinat

New member
ומה עם הלימודים? כבר סיימת?../images/Emo132.gif

מזל טוב על הגשמת המשאלה. שיהיה בהצלחה בהמשך

למעלה