אחלה' דיסק הולך לצאת...

hilali1

New member
מצטרפת לשאלה.. ../images/Emo13.gif

מה למדת בכלל

slallum

New member
מה, לא ראית?

ביולוגיה, קרימינולוגיה, ארכיאולוגיה, גיאוגרפיה, פסיכולוגיה, סוציולוגיה, אנטרפולוגיה, פילוסופיה..

urir77

New member
לצערי, עדיין לא...

ככה זה שכותבים שירים במקום ללמוד :) אני שנה חמישית בתואר שהיה אמור לקחת שלוש שנים, ועוד לא רואה את הסוף...

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifבסוף עוד תעשה קריירה

ממוזיקה

peremen

New member
היי אורי

טוב לראות אותך כאן בכוחותינו...
אתה מוזמן לספר להם את הצד שלך בסיפור.... אחר כך נוסיף את חלקנו

urir77

New member
איך הכל קרה...

היי לכולם. תודה על התגובות החמות. שאלו כאן איך הכל קרה - אז זה היה פשוט מאד. פגשתי את קובי אוז במסיבה. התלבטתי אם לגשת אליו או לא. בסוף החלטתי - "למה לא?" במקרה היה לי דיסק של סקיצות של שירים שהקלטתי בתיק שלי. בעדינות שאלתי את קובי אם אפשר להפריע לו לשניה, וסיפרתי לו שאני מוזיקאי חובב, ושאני מאד רוצה שהוא ישמע את השירים שלי. קובי הסכים... אחרי כמה חודשים קיבלתי טלפון ממספר שלא הכרתי. על הקו היה גל. הוא אמר לי - "מדבר גל מטיפקס". חשבתי שעובדים עלי. "אהבנו מאד את השיר עם הסטודנט ואנחנו רוצים לעשות עליו חזרות..." זהו... מאז הכל התגלגל. מחזרות השיר נכנס להקלטה, ועוד יומיים הוא יהיה באלבום, ואין מאושר ממני :) אורי

slallum

New member
אה ושאלה קטנה

מה עם זכויות יוצרים? הן שלך? של טיפקס?

hilali1

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

דברים טובים קורים לאנשים טובים וככה כשלפעמים ממש לא בטוחים שמשהו שעשינו יצליח, זה קורה ובגדול... שמחה מאוד בשבילך
בהצלחה בהמשך במה שלא תעשה,
הילה

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifמגניב מגניב ושוב מגניב!

גם הסיפור וגם השיר, שיחקת אותה אחי!

הוד11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוד11

New member
שמעתי את השיר שלך סופסוף

שיר נחמד מאוד, מיזה יובל אח שלך?

למעלה