אחלה חדשות

MickeyMouse10

New member
אחלה חדשות

Australia is in one of the worst housing bubbles we have ever seen
http://news.domain.com.au/domain/re...ubbles-we-have-ever-seen-20150327-1m8vao.html

Growth stuck below pre-GFC levels: IMF
https://au.news.yahoo.com/a/27008326/growth-stuck-below-pre-gfc-levels-imf/

Interest rate cut would have been terrible for us: buyer
http://news.domain.com.au/domain/re...en-terrible-for-us-buyer-20150407-1mfxxf.html

other interest rate cut will fuel a housing bubble in danger of bursting
Greg Jericho

http://www.theguardian.com/business...fuel-a-housing-bubble-on-the-edge-of-bursting

Sydney prices to fall: HSBC's bubble warning
http://www.propertyobserver.com.au/...ney-prices-to-fall-hsbc-s-bubble-warning.html

The chart that shows Sydney's increasing property market risks: RBA's April chart pack
http://www.propertyobserver.com.au/...ng-loan-approvals-rba-s-april-chart-pack.html

zaske

New member
יש לי רעיון לסטרט אפ עבורך ובאקזיט תוכל לקנות בית בסידני

יש איזה אתר ישמעאלי "בועת נדל"ן" או משהו כזה , אם ממש תרצה אני אתן לך את הלינק - הקים אותו איזה ישמעלוסי (זה ישמעאלי-רוסי, כמוני ) נראה לי עוד בעשור הקודם, עם ניתוחים יפים לבועת הנדל"ן בישמעאל. בפועל - המחירים רק עולים.
אולי הבועה שם תתפוצץ מחר, ואולי הוא יצטרך לתת הרשאות אדמין ליוזרים של הילדים שלו (הבחור בגילאי ה30).
אבל בנתיים יש מצב שהוא שתל שם פרסומות, יש לו טראפיק, מה רע? "גן עדן..." כמו שליברמן היה נוהג להגיד כששאלו אותו מה שלומו בעקבות הפתחויות בחקירה שלו.

zaske

New member
התכוונתי כמובן שתעתיק את הקונספט לאוסטרליה

Sweet Hereafter

New member
יש לזה שם:

זה נקרא lobbying.

זה שיש הרבה מאמרים בכיוון מסויים רק אומר שיש מי שמעוניין להטות את דעת הקהל לכיוון הזה. אני בטוח שאפשר למצוא אותה כמות של מאמרים מושכלים שמצביעים לכיוון השני (זה כמו נושא שינוי האקלים הגלובלי).

MickeyMouse10

New member
לא נראה שאתה ממש מבין מה זה לובי

לובי זה שבעלי ההון משתמשים בפרולטריון שיעשו את העבודה שלהם בשלטון. או הגרסה החוקית של הון ושלטון.
&nbsp
כל המאמרים האלה מציאותיים ואין מאחוריהם שום לובי.
&nbsp
אבל אם כבודו רוצה לחלוק איתנו את הלובי הזה בבקשה מי עומד מאחורי המאמרים ולמה בדיוק? מה הסיבה בדיוק? לרצות שאוסטרליה לא תתרסק כמו ארה"ב? אתה בכלל מודע להיקף החוב של הציבור האוסטרלי?
&nbsp
בית חציוני בסידני עולה כמיליון דולר - לפי הנתון הזה כל בית אב באוסטרליה מיליונרים.....מאיפה הכסף? אה נכון מהמטבע שלא שווה כלום - רפובליקת ויימר !!!
&nbsp
&nbsp
פה זה לא מונאקו - אתה לא צריך להיות מיליונר כדי להתקבל - פה זה אוסטרליה ארץ שיכולה בשקט להתאקלם בין מדינות מזרח אירופה (לא יותר מזה) כל הערך הזה הוא בועה - וכשהיא תתפוצץ גם אתה תהיה מוטרד, מאד מוטרד, כי כנראה שלא תהיה לך עבודה, כי יהיה מחנק אשראי, או שהמיסים הישירים שלך יביאו אותך לפת לחם. פה זה לא ארה"ב, פה זו אוסטרליה הקטנה - גם ארגנטינה ורוסיה כבר פשטו את הרגל בעבר - אתה זוכר איך זה נראה - גש לספרייה המקומית ותקרא לפני שאתה ישן בלילה.
&nbsp
הורדת דירוג האשראי של אוסטרליה זה רק עניין של זמן, משם הדרך לתהום קצרה מאד.

MickeyMouse10

New member
אוי, שוב אתה מגיב רק כדי שנחשוב שאתה חכם?

בואו כולנו נגדיר את הרקדן עם גרי כחכם - אני בעד. עכשיו אתה תפסיק להגיב לכל תגובה שאתה קורא, מה אין לך איזה מאמר היסטרי והיסטורי להכין, לכל תגובה בפורום אתה מגיב. גם למי שאתה חושב שהתגובות שלו טיפשיות ולא מבין שום דבר על כלום אתה מגיב? כבר הבנו אתה חכם כולם טיפשים אחלה בוא נתקדם.
&nbsp
אתה תתקדם לפורום להיסטוריה של המאה ה19 וה20 ואנחנו נחזור לתגובות הטיפשיות שלנו על שום דבר וכלום.
&nbsp
מה דעתך נשמע טוב או שאתה עדיין משועמם מכל המדעי הדשא שלך ותמשיך להגיב על דברים שאתה חושב שההיסטוריה מאד חשובה בהבנתם?

MickeyMouse10

New member
הוא נכתב על מנת לומר משהו ציני, מה לעשות לפעמים אני ציני

לפעמים אנחנו חושבים שאנחנו מידל קלאס, אבל במציאות אנחנו למעשה פרולטריון ומכאן הציניות. לא אמרתי שאני מסמר הערב ושופע אופטימיות בכל הודעה.

זה עדיין לא מתיישב עם השימוש.

למה בעלי ההון משתמשים במעמד הביניים כדי לשלוט? לדעתי זה בדיוק מה שהם לא עושים.

Javali

New member
שטויות

"בית חציוני בסידני עולה כמיליון דולר - לפי הנתון הזה כל בית אב באוסטרליה מיליונרים"
&nbsp
בית זה לא בית אב. מחיר בתים חציוני לא כולל מחירי דירות. שליש מהאוסטרלים אינם בעלי בתים. 80% מהאוסטרלים לא חיים בסידני. במילים אחרות, בולשיט.

MickeyMouse10

New member
מה הקשר אוסטרליה אתה גר בויקטוריה סו

אנחנו מדברים על אוסטרליה לא על ההאוט בק :)
&nbsp
טוב נו ברצינות, הכוונה היתה בניו סאות וויילס, לא על כל אוסטרליה.

ANZ1

New member
אני חושש שאתה הולך להתאכזב

אם אתה הולך לחכות לקנות בית עד שהמחירים יתרסקו
סביר להניח זה לא יקרה
ואם זה יקרה, זה יקרה אחרי משבר כלכלי עמק שבו, סביר להניח שאתה תהיה מובטל
כך שבכל מקרה לא תוכל לקנות בית.
אם אתה בעניין של מחירים יקרים או זולים
תבדוק כמה חודשי עבודה צריך כדי לקנות דירה ממוצעת בסידני
מול כמה חודשי עבודה בישראל צריך לעבוד כדי לקנות בית בישראל.
השכר הממוצע ושכר המינימום באוסטרליה הוא כפול מבישראל.
הבתים בישראל לכן הרבה יותר יקרים מהבתים באוסטרליה.
ושוב, מחוץ לסידני ותל אביב יש עוד הרבה אזורים עם מחירים הרבה יותר נמוכים.

MickeyMouse10

New member
בוא ננתח את התשובה שלך או קיי

מי שהיום המחירים יקרים לו (וזה בערך 85% מהציבור) למה אתה חושב שבעתיד המצב שלהם ישתפר? למה כי אין ברירה אחרת. כל מי שמספר לך סיפורים שהמחירים לא יירדו פשוט לא מבין בכלכלה כלום, המחירים גבוהים ויישארו גבוהים עד לנקודה שבה הכל יתפוצץ, זה קרה בארה"ב וזה יקרה גם פה.
&nbsp
ההשוואה שלך לא נכונה כי אני קונה מפה בישראל - כך שחודשי המשכורת לא רלוונטים למעשה עם הדאון פיימנט שלי אני לא אצטרך לשלם משכנתא בכלל השוכר במחירים של היום ישלם ועוד יישאר לי איזה אלפייה וחצי כל חודש הכנסה אחרי התשלום!!!
זה ההבדל עבורי בין סידני לישראל במרכז!!! בסידני בפיצוץ אני יתמוטט בישראל לא יקרה לי כלום גם אם הכל ייפול!!! מבין.
&nbsp
&nbsp
רק דבר אחד אני לא מבין? למה משקיעים שאמורים להיות יותר משכילים קונים פה במצב הנתון שידוע לכל שהמחירים לא הגיוניים?
1. חמדנות
2. ספקולציה
&nbsp
שאם תקרה ספר לא רע בכלל על בועות נדלן אתה תראה שאלה שני הסממנים המובהקים לקיומה ולפיצוצה הקרב של בועת נדלן.

ANZ1

New member
ממש לא נכון

כל מה שכתבת פשוט לא נכון
100 אחוז מהבתים הקיימים היום שייכים למישהו
המישהו הזה - האלו ,טוב להם שמחירי הבתים גבוהים
זה גם טוב למערכת הבנקאית
וזה גם טוב לממשלה, ככה יש יציבות, וככה הציבור מרגיש עשיר ומוציא עוד כסף.

למי זה לא טוב ? זה לא טוב למיעוט קטנטן ,שהם לא 85 אחוז, גם לא ל20 אחוז מהציבור.
זה לא טוב לחלק מהמהגרים, אלו שבא בלי כסף, כל מהגר שבא עם כסף, לא נורא מפריע לו.
וזה לא טוב לחלק קטן מהצעירים
חלק מהצעירים באים ממשפחות עם כסף, חלק מהצעירים ירש את הבית של סבא, וחלק אחר מהצעירים בכל מקרה עני מדי כדי לקנות בית, והם בכל מקרה מחוץ למשחק, ובכל מקרה מדובר על אלו שגרים באזורים יקרים, במקומות רחוקים מהמרחק המחירים לא עולים.
כך שרק חלק קטן מהמצעירים בבעיה.

וגם כל שאר הסיפורים שכתבת לא נכון, וכן, יצא לי לקרוא כמה ספרים בכלכלה, אחרי תואר שני בתחום ועבודה של עשרות שנים בתחום.
אני מבין בתחום יותר ממך , לא שזה ממש קשה, אתה רק ממחזר כמה סיסמאות שאין להם קשר למציאות.
כל רואי השחורות צודקים פעם אחת בהמון שנים, הם רק צועקים את זה כל הזמן, מה שאומר שרוב הזמן הם טועים.

MickeyMouse10

New member
אוי לרגע ניסיתי להבין את השטויות שלך, אבל עכשיו אני בטוח

אתה פשוט נמצא באיזה טריפ של סמים חזקים.
&nbsp
למי זה טוב שהמטבע חלש? רק לעשירים לתעשיינים, אלה שעושים מיליארדים וצריכים להתחרות בעולם. לך זה לא טוב!!! לא היום לא מחר ולא מחרתיים!!! מטבע חלש אומר שאתה צריך הרבה מאד מטבעות לקנות דברים, ומה שיקרה חמוד (אני אגיד את זה אתה לא תבין אבל לא משנה) זה יביא לאינפלציה - אינפלציה גרועה לך!!! כי המטבע נשחק ונשחק ונשחק, למה יש תוספת יוקר במשק? למה אתה חושב שאנשים מקבלים פה העלאות? הלו בוקר טוב זיבוטרו....השכר באוסטרליה נשחק, כולם נהיים יותר עניים, רק לפי הדולר הנמוך זה מרגיש כאילו אתה עשיר אבל במציאות שהעולם גלובלי ואתה צריך לקנות מחו"ל דברים, כי אתה גם מייבא דברים אתה נהייה יותר עני.
&nbsp
עכשיו מי לא יפסיד? רק קבוצות אינטרסנטים כמו ועדים וכאלה והמיליארדרים (כמו ג'ינה שרוצה להביא אפרקאים עבדים מאפריקה). תעשיית הרכב בעטה את אוסטרליה, תעשיות נוספות ימשיכו אחריה אני מניח שאתה חושב שזה טוב נכון.
&nbsp
למיעוט קטנטן? איזה מיעוט קטנטן? 99.99% מהאוסטרלים חיים ב60% מעל הרמה האמיתית שלהם? כלומר ממשכנים היום בריבית דריבית את העתיד שלהם!!! איזה עתיד צפוי להם בדיוק? כל שקל שיושקע היום לאורך 30 שנה יהיה שווה 3 שקלים ההפך הוא בריבית דריבית כל שקל חוב היום יהיה 9 שקלים חוב בעתיד....אתה יכול להמשיך לחיות בסרט רע אבל אם לקחת משכנתא של 700 אלף דולר ל30 שנה בריבית אפסית ויצאת לגגות לחגוג אני מקווה שאתה בבריאות טובה, אתה תצטרך אותה כדי למכור איברים חמוד שלי.
&nbsp
לבנקים? הבנקים זו הפיקציה הגדולה ביותר, הם ממציאים כסף, שמעת נכון, ממציאים בלחיצת כפתור מיליארדים, הם מרוויחים סכומי עתק מחוב, זה הבוננזה שלהם, כשאתה בחוב אתה עבד, עבד מודרני שנותנים לו להסתובב חופשי אבל עדיין עבד.
&nbsp
גם כל שאר הסיפורים שכתבת לא נכון, וכן, יצא לי לקרוא כמה ספרים בכלכלה, אחרי תואר שני בתחום ועבודה של עשרות שנים בתחום.אני מבין בתחום יותר ממך , לא שזה ממש קשה, אתה רק ממחזר כמה סיסמאות שאין להם קשר למציאות.
כל רואי השחורות צודקים פעם אחת בהמון שנים, הם רק צועקים את זה כל הזמן, מה שאומר שרוב הזמן הם טועים.
&nbsp
ניסית לקרא דבר חוכמה אחד, אחד מגאון מדופלם שכמוך ואני קורא רק זבל ועוד זבל.
&nbsp
אני לא רואה שחורות אני פשוט רואה את האמת בעוד שהיתר רואים שקרים להפך מותק להפך, אני רואה את המציאות וכל היתר מסוממים משטרות חסרי ערך, אבל זה לא מפתיע אותי מי שרוצה להאמין בשלגייה והנסיך מוזמן לעשות את זה, כל השפויים (ויש לא מעט כאלה במדינה) מוזמנים לראות מציאות אחרת.
&nbsp
יש לא מעט מאמרים של כלכלנים בכירים שאומרים שלראשונה בהיסטוריה הדור הנוכחי יהיה במצב הרבה פחות טוב מהדור לפניו!!!! לראשונה בהיסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם כל ההתקדמות הטכנולוגית, עם כל ההמצאות עם כל החידושים אנחנו נהיה במצב פחות טוב מהורינו!!!
&nbsp
מבין יותר ממני.....קרעת אותי מצחוק אתה מבין פחות או יותר כמו כל מומחי הדשא פה, תעשה טובה אולי אותם אתה משכנע אבל אותי איבדת אתה חי בבועה וכשהיא תתפוצץ אל תבוא לבכות ..חחחחחחחחחחח מבין. תחזור לספסל הלימודים שכחת כמה פרקים או דילגת עליהם.

Sweet Hereafter

New member
הנוסע ronenb75 מתבקש לסור בדחיפות לדלפק הקרוב

צריכים אותך כאן דחוף לעשות סדר.

ANZ1

New member
אז מה היה לנו

עכבר גינה שקוראים לו מיקי, שלא מצליח לראות מעל הדשא.
שלא מסוגל לקנות אפילו בית במשכנתא
שאין לו שום הבנה בכלכלה
רק צווח שכולם מטומטמים, אין דרך להגיב למה שאתה כותב
שכותב שרק אחד מתוך 10000 אנשים מצליח לחיות ברמת החיים שלו (99.99 אחוז לא)
מצטער, מרגע זה אני אוותר על ההודעות הטיפשיות שלך,
אתה לא מסוגל להתמודד עם נתונים או עובדות, או להביא כאלו לדיון.
אתה נשמע כמו מישהו שצורח שמסביב כולם חיייזרים.
מצטער, אתה לא מיקי מאוס, אתה טרול מיקי.
שיהיה לך בהצלחה בפרנויה שאתה חי איתה, אני מפסיק לקרוא את ההודעות שלך או להגיב.
הכלב שלי נשמע יותר הגיוני או עמוק ממך.

למעלה