אחלה חדשות

zaske

New member
באאאם - על הפיצוץ (?) בארה"ב

כן, ערים כמו דטרויט שלא אני ולא אתה היינו מוכנים לגור בהן (ויש לי סטנדרטים נמוכים) חטפו חזק במשבר.
מקומות יותר נחשקים (עיין ערך סאן פרנסיסקו, ניו יורק וכו') - לא חטפו, הן אולי לא צמחו במשבר, אבל לא חטפו. היו ב freeze ועכשיו שוב יש עליית מחירים (יש לי קרובי משפחה שם, הילד קנה דירה שם בתקופת המשבר, ותאמין לי עשה אחלה עסקה בראיה לאחור, כי המחירים שוב עולים).
תסכים אתי שסידני רבתי ומלבורן רבתי זה לא דארווין רבתי, כן?

Javali

New member
בוא נסביר לך לאט

1. קלטתי בדיוק מה שאמרת. כפי שבעצמך אמרת, שוב כתבת דבר אחד אבל התכוונת לדבר אחר. זו בעית כתיבה שלך. לא בעיית קליטה של אף אחד אחר.
2. אחרי התיקון שלך, מה שאתה אומר זה שמהנתון שמחיר בית חציוני בסידני הוא כמיליון דולר אתה מסיק שכל בתי האב בסידני הם מיליונרים. בוא נבדוק מה באמת אפשר להסיק מזה.
3. מהנתון שמחיר בית חציוני בסידני הוא כמיליון דולר ניתן להסיק שלבעלי חצי מהבתים יש נכסים בשווי של לפחות מיליון דולר. המעבר מבעלי חצי מהבתים לחצי מבעלי הבתים הוא לא לגמרי טריוויאלי, אבל בוא נניח שהוא תקף. קיבלנו שחצי מבעלי הבתים בסידני הם מיליונרים.
4. רק 60% ממקומות המגורים בסידני הם בתים. השאר הם דירות, יחידות ודברים אחרים. אנחנו יודעים שמחיר דירה חציוני נמוך בהרבה ממחיר בתים. (ראה http://ffx.adcentre.com.au.s3.amazo.../Domain_Group_Housing_Report_Dec_Quarter.pdf). לכן אנחנו לא יכולים להסיק ממחיר הבתים על רכושם של בעלי דירות. מכאן שמהנתון אנחנו יכולים להסיק רק שלפחות 30% מבעלי הנדל"ן למגורים הם מיליונרים.
6. כשליש מבתי האב באוסטרליה אינם גרים בנדל"ן בבעלותם. מתוך מחיר הבית החציוני אנחנו לא יכולים להסיק דבר על עושרם של השליש הללו. לכן נשארנו עם 20% מבתי האב בסידני.
7. כ-60% מתושבי ניו סאות' ווילס גרים בסידני. ממחירי בתים בסידני אי אפשר להסיק דבר על עושרם של תושבי ניו סאות' ווילס שאינם חיים בסידני. נותרנו עם כך שממחיר הבית החציוני בסידני ניתן להסיק שלפחות ל-12% מבתי האב יש נכסים בשווי מיליון דולר.
8. בשורה התחתונה, גם אחרי התיקון, אתה אומר שאפשר להסיק 100% כשאפשר להסיק רק 12%. (לפני התיקון זה היה 4%). אישית, אני לא מוצא את זה מפתיע. עד עכשיו הפגנת יכולת מרשימה בניסיונות הפחדה על סמך מסקנות מופרכות.
9. כבר ציינת שכשאתה עצבני אתה כותב שטויות. עושה רושם שאתה עצבני בלי הפסקה. אני ממליץ להרגע. עם עצבים ושטויות לא תגיע רחוק.

כאן נמחקו הודעות.

הגולש מיקימאוס ייקח כמה ימים חופש לנשום, ויחזור אלינו, אינשאללה, רענן ושופע תובנות מתמיד.

Sweet Hereafter

New member

ronenb75

New member
כבר הוצאתי את החליפה של האיומים מהארון

משימה לא פשוטה בכלל!
האבק כמעט הרג אותי.

אני מודה שאני נכנס לפורום הרבה פחות ורק עכשיו ראיתי שצריך cleaner. כנראה שאני מזדקן.

רק שלא תגידו שלא אמרתי לכם, כשהוא הופיע כאן לראשונה זיהיתי את הפונציאל הטמון בו והיה ברור שיגיע היום וזה יהפוך למעיק. ומה אתם יודעים? זה נהפך למעיק.

כן, אבל

אם היינו מסננים מראש כל אחד שיש חשד סביר שיהפוך למעיק ברבות הימים, מי היה נשאר? בטח לא אתה. בטח לא אני.

למעלה