אחרי אימון סוחטטט בשבת, עוד מעט ספינינג קורע

אחרי אימון סוחטטט בשבת, עוד מעט ספינינג קורע

חבורת ספינרים קבועההה בעלי אנרגיות יתר, ומאמן מוטרף ( בלשון המעטה ) - עושה לי את זההה..., ...את האימון כמובן...חחחח

שבת 110 ק"מ +ספינינג מתקדמים 50 דקות

ביום ראשון ספינינג מתקדמיםבבוקר +ערב מתקדמים עם חברה מטורפים שמתאמנים איתי מעל 5 שנים היה מטורף הייתי כל כך עייף שהייתי חייב לישון ,באמצע שינה מתקשר אלי איזה מתאמן משוגע אומר לי שקנה לבת שלו נעלי ספינינג ,העיר אותי משינה אמרתי לו שיקנה גם לי [כמובן בצחוק]הוא שם לב שהעיר אותי ככה שהרגליים עייפות אבל קלות עכשיו הן הולכות לישון מחר אימון מתקדמים אין על אופניים קשה באימון קל בים

"קשה באימון קל בים "נדלקה לי נורה אדומה../images/Emo62.gif

מכירה מאמן ( שהתאמנתי אצלו בעבר) שלא החסיר אף אימון את המשפט הזה.... ש-מע זה אתה? רמז...האם יש מצב שאתה מאמן גם בשיטת לס מיילס? מה 110 ק"מ? רוצה לומר שרכבת את המרחק מתל אביב לחיפה+? וזה לא הספיק לך, אז לקינוח נתת אימון ספינינג למתקדמים? אין ספק שאתה
כושר=אושר.

עם מוזיקה איכותית שאת משחררת לנו כאן

אך אפשר שלא את נסיכה ואדיבה חייב להיות חזק בשביל לשרוד ,בראש ובגוף ברכיבה ,מהירות מירבית 63.1 מהירות ממוצעת 27.4 את השיעור אני מעביר בגלל שמתאמנים מבקשים שאני אעביר להם שיעור במוצ"ש אני אוהב אותם ,מגיע לשעיור עושה סווי'ץ בראש ונותנים בראש 50 דקות היו ימים שהייתי עושה150 ק"מ וחוזר עושה שיעור למתקדמים זה היה מטורף לגמרי הכל בראש יום נפלא

הערב ספינינג עם Nir ben lulu ג€“ Happy people

הסט ששחררת כאן בניתי על זה מערך שיעור משהו אש מטרת האימון ,שיפור סף האנאירובי סוג האימון טיים טרייל "נגד השעון" חימום קטע א 12 דקות 60-65% עומס קל ,הליוך קל קאדנס 70-75 קטע ב 25 דקות ,מעלים עומס בהדרגה במשך ,ומעלים דופק מ65% בהדרגה עד 80% כל 3 דקות 5% חייב לזוז לשיעור שאחזור המשך איזה דיסק מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

yyy מקנא במתאמנים אצלך היום,

כדי לא להגזים היום החלטתי ששששקט. המוח רצה גם היום ללכת לספינינג ( למרות שנדברתי עם השרופים ) ההגיון נכנס לפעולה ולחץ על - stop למה? בהודעה הבאה.....

הוובוזלה היא המעודד הרשמי של משחקי גביע העולם

של 2010. מה זה קשור אלי? אחד מחברי הקבועים לספינינג חזר מלונדון שם היה איזה הפינינג ארצי משהו כמו "יום השמחה" והביא לי במתנה הישיר לספינינג אתמול את ה"וובוזלה", ראה המאמן את הצופר אויר הזה, "חטף" אותו מידי, ולא מספיק שהאימון שלו גם ככה מוטרףףףף, קשה, ודורש מאמץץץ, הוא הראשון שהשתמש בו באימון, בדיוק במקומות המתאימים, לקצב המוסיקה המדהימה. מה אומר לכם, כ-55 מתאמנים "עפו" עם האופנים מעלה מעלה,, האנרגיות היו עצומות, המצב רוח היה הולללה, גם של כאלה שיושבים ופניהם תמיד מכווצים ומקובצ'צים - זרחו, אף אחד לא עזב את האימון או את המתיחות באמצע, 65 דקות ( פלוס 10 דקות מתיחות בדיוק כמו שצריך) של הנאה צרופה, מקצועיות ממדרגה ראשונה, (מאוד קפדן) וגרעון קלורי של כ-1000 קלוריות. מרוב עודף אדרנלין, ולמרות העייפות,נרדמתי רק בשעה 02:30 היום היה לי יום מתישש בעבודה. צריכה היום שששקטטט מספורט. ** כדי להבין מה זה וובוזלה צרפתי סרטון. חובה לצפותתת. (אין לי שום קשר לחברה המפרסמת) http://www.vuvuzelas.co.il/

המשך

5% עליה בדופק במשך 9 דקות, דקה מורידים עומס מגבירים מהירות,הדמיה 17\39 באופניים דופק85%+ עד עכשיו 10 דקות, בסיום דקה 10 מוסיפים עומס למשך 15 דקות ,הדמיה 15\39 מטפסים חזק ,דופק 85%+ בתוך ה15 דקות בסיום כל 4 דקות עקיפה בעמידה 60 שניות בישיבה או עמידה ,מתאמן יבחר מה מתאים לו בסיום עקיפה אחרונה מישור,מורידים עומס בינוני + הדמיה11-12\53 קאדנס 100-110 במשך 10 דקות דופק 85%+ טסים ללא כנפיים בסיום 10 דקות מורידים עומס [עומס קל] מורידים דופק במשך 7 דקות ל60% יורדים למתיחות סה"כ 44 דקות אימון,כולל מתיחות 48 דקות היה שיעור מטורף 500 קלוריות אצלי ,כולל את ההזמן שהייתי למטה לתת משוב למתאמנים תודה רבה חיים חדשים הערה:האימון הועבר לקבוצת מתקדמים שמתאמנים איתי שנים רבות האימון נגד השעון היה הדמית רכיבה בגבעות זווית 4 מעלות + ולא מישור נג"ש

הי נסיך פרסי, אימון ספינינג רק 44 דקות?

ניראה לי קצר מידי. מה אתם חושבים? קראתי את הודעתך. את האמת? לא מבינה חלק מהדברים למרות שאני רוכבת כביש. מה זה הדמיה 39/17, זוית 4 מעלות, נג"ש וכו' אפשר לתרגם לעברית? מבלי להבין גרידא כל מונח ומונח ניראה שהיה אימון מעיףףףףף.

תרגום,17\39 כוונה פלטה קדמית[קראנק]39 הקטן

17 בקסטה ,גלגל שיניים שיש בו 17 שיניים [הגלגלי שיניים האחורי שמחובר לגלגל]הילוך אחורי 4 מעלות כוונה 4% שיפוע ,עם נוסעים מצומת שימשון לכיוון נחשון יש שם קטעים של 4-4.5% שיפוע רואים את זה בגארמין[שעון דופק+ג'י פי אס] את ה10 דקות בסוף הבאתי מכביש 7 יש שם מישור ,ברוב המקרים עם רוח נגדית נג"ש =נגד שעון,מינימום הזמן מקסימום מרחק יש לי מתאמנים שהתאמנו במועדונים אחרים בספינינג ,ששם האימון הוא שעה הם שואלים אותי למה אצלך זה רק 45 דקות אני עונה להם אני מעדיף מינימום הזמן מקסימום תוצאות דרך אגב ,אימון אופניים הוא 90 דקות אני עובד עם המתאמנים שלי על מנת לחדד להם את החושים,לדעת לזהות ,להרגיש את העומס שבו הם מדוושים 90% מהמתאמנים שומרים על טווחי דופק שאני מגדיר באימון אני רואה את הרגליים של כל הרוכבים40 במספר,וקצב הרגליים יש מיתוס שאפשר לשרוף 1000 קלוריות באימון ספינינג,בהחלט זה מיתוס,אבל אם הצח"מ של המתאמן גבוהה ומשקל גוף קרוב או מעל 70 קילו גרם אפשר להגיע ל1000 קק"ל בשעת אימון[60 דקות] נסיתי את זה באחת האימונים שלי ,אחרי בדיקה ארגומטרית שעברתי והכנסת הנתונים לפולאר האימון גם היה נגד השעון במשך שעה ,אכן שרפתי 1000 קק"ל באימון אני מעדיף שיהיה קל ברגליים,להעביר את התחושה למתאמנים שהם רוכבים על אופניים קלים[7 קילו גרםמשקל האופניים] אני שונה עומסים גבוהים שאינם מדמים שום מסלול רכיבה שלא ניתן להשתמש בהילוכים מתאמים על מנת לטפס אותו עם קצב טוב ברגליים מבלי להיגמר בדרך ובשביל מה צריך מתאמן\ת לשבת על אופניים עם עומס מטורף שלא יכול לזוז[קאדנס 45-50] עשיתי עריכה לדיסק שלך יש בו כרגע 73 דקות מוזיקה איכותית אני מגייס מתאמנים לזה ,זה הולך להיות מטורף יש הענות טובה לזה שוב תודה מכל הלב אני חולה על עופרה ,במיוחד הרמיקסים שיש בדיסק הייתי חייב לזוז לשיעור לפני כן,היה לי אימון אישי ואחר כך ספינינג

למה מיתוס? אם אדייק 992 וחברי עברו אותי ב10%

לא בכל אימון השעון מראה על הנתונים הללו, אבל באימון הספיציפי המצויין - אלה הנתונים מהשטח. האימון הזה "שיתק" אותי גם להיום... תוכל להעלות לכאן את הדיסק הערוך והמשופר?. האם אתה מתכוון להעביר אימון של 73 דקות? האם הסט השני של השעתיים ראוי? בסוף הדיסק ( כ-6 שירים) יש כמה שאינם עופרה... לפי הקצב שלך חסר לך כמה שעות ביממה...

כן בהחלט,אני אעביר את ה73 דקות

הורדתי מהדיסק מספר דקות ככה שהוא נשאר ברובו כמו שהוא אם תרצי אמצא דרך להעביר לך את הדיסק מה כוונה חסרים לי שעות ביממה?

סט השני מעולה123דקותו25 שניות

אחרי עריכה הכנתי מערך שיעור ל100 דקות בכייף שעה וארבעים אימון בהחלט אפשרי השירים בסוף מצויינים

loc luc

New member
אני גם בעד אימון קצר...

ושמתמקד בלא יותר מ2 מרכיבי כושר.... פרט לאימון קריטריום שאז אפשר לרכז אפילו את כל המרכיבים. אז כן לאימון של 45 דקות...סולידי,אינטנסיבי לעניין ובלי מריחות. כמובן שאימוני נפח עדיף יותר זמן ועצימות מתונה יותר (שלב ראשון עד 70/75% ושלב שני עד 82/85% מקסימום...זה תלוי מרמת המתאמן וסוג האימון . buonanotte luca

מר נסיך אני חייב להעיר לך מספר דברים

"מורידים עומס בינוני + הדמיה11-12\53 קאדנס 100-110" ניסת פעם לעשות קאדנס 100-110 ב 53X11 אני אומר לך חד משמעית אתה לא מסוגל (בעצם אולי בירידה אבל אנחנו על אופניי ספינינג אין ירידות ) ואני אגיד לך גם למה, כי 53 על 11 זה ההילוך הכי קשה באופני כביש !!! 53 = פלטה גדולה וזה אפילו לא קומפקט. 11 זה הגלגל שיניים הכי קטן מאחור, רוב הקסטות הסטנדרטיות מגיעות בגדלים של 11-25, 11-26 ( כמובן שיש גם חריגים ). אני חושב שאו שבילבלת את כל המספרים או שאתה לא ממש מבין מה אתה אומר, ( אני מקווה שרק בלבלת ) אני מקווה שאני לא פוגע ואין לי שום כוונה לעשות כזה דבר, אבל כשאני רואה שמשהו נותן הסבר לא הגיוני אני מרגיש צורך להעיר. סיון

היי סיון,לא אני לא נפגע

ברגע שעושים החלפות בקבוצת של 12 רוכבים כל 40שניות עד דקה,תלוי ברמת כושר הרוכב כמטובן ישיבה בדרפטיננג כביש 7 או זכריה לכיוון צומת מסמיה בהטלט זה אפשרי 11 מאוד קשה אני מסכים אבל ישנם קטעים שאני צריך את ה11 אני יודע מה זה קראנק קומפט 48-50 בדרך כלל במקום 53 בספינינג יש הכל,ירידות ,עליות, מישור ,דראפטינג אני מאמין שאני יכול להעביר את זה למתאמנים שלי ,אני מקבל מהם משובים על מערך השיעור אני רוכב עם חברה חזקים יש קסטה 10-25 10-23 11-27 11-25 10-27 הכל תלוי בתנאי מסלול רכיבה ,פשוט מחליפים קסטה דרך אגב תנסי לרכב מכביש 7 לכיוון צומת כנות בתוך קבוצה מהירות ממוצעת42-43 קמ"ש ותראי על איזה הילוך את נמצאת בהצלחה

שני תקונים

ראשון אני בן ולא בת. שני לגבי "מהירות ממוצעת42-43 קמ"ש ותראי על איזה הילוך את נמצאת " אז אין בעיה לרכב במהירות כזו ואף יותר, אבל לא בקאדנס של 100 - 110 אני פשוט לא רואה איך זה קורה, פעם הבאה שאתה עושה את הרכיבה הזו תבדוק את הקאדנס לדעתי תגלה שאתה הרבה מתחת ל100. זה הילוך פשוט כבד מידיי לקאדנס כזה. אפילו לקראנק קומפקט זה קשה מידיי. סיון

בדקתי עכשיו בפולאר,max122 'avg84

זה כולל רכיה של שעה ארבעים וחמש לפני הכולל עליות אני יודע ש11 זה כבד,אמרתי 11-12 אני לא אוהב קומפקט אני מעדיף 11-27 בקסטה אני אבדוק בהמשך יום טוב סיון

loc luc

New member
ישנם מצבים שגם...

מצליחים לאיץ לקדנס כו גבוה ו בהילוך 53/11...למשל בכניסה לספרינט שהמהירות כבר גבוה ונמצעים בדבוקה גדולה ובדראפת הנכון : לפני מתכוננים ומורידים 2, 3 הלוכים 4 אפילו, מאיצים עד 130 140 קדנס (ישנם אנשים שמגיעים ליותר מר. קאבנדיש למשל, פארר, פטאקי, בנטי ) ואז בהדרגה מעלים את ההילוכים בחזרה...בוודאי שכל זה מתרחש במשך זמן קצר (חצי דקה ) , שבו הרוכב פשוט שופך את כל משיש לו לתוך הדוושות...זה קשה מאוד, זה כואב וזה גומר אותך עד הטיפה אחרונה של אנרגיה...אבל אפשרי למי שמתאמן קבוע, מסודר, בהשגחה של מאמנים ושל מערכת רפוי, תזונתי וכל השאר. אבל בספינינג בספק מאוד שדבר כזה אפשר לבצע....נשמע חייתי ביותר....אבל , מי יודע , אולי בינינו ישנם רובבי-על....אז לבריאות שיהיה להם.. ciao luca

למעלה