אחרי המלחמה

זהו חלון של מקלטים...

זהו חלון מהסוג שמותקן בד"כ במקלטים. בתוך החדר, אמור להיות חלון נוסף עם מסגרת אלומיניום ודלת זכוכית עם אטם בהיקפה המיועד לאטימה. אין לך חלון גזים באופן חד משמעי ובהסתמך על התמונה... בברכה, שרון דרורי

זה החלון ששמו ?! בלי זכוכית, כלום ?

שמע, אני ,,, נגמרו לי המילים. בלי קשר לחוזה או לקבלה או למה שזה לא יהיה - זה נראה לי מופרך לחלוטין. אגב, רק שאלה אחת חשובה - במועד ההתקנה של הדלת והחלון-מקלט הזה, חתמת להם על נייר כלשהו / מסמך כלשהו שמציין שאתה חותם שקיבלת את העבודה ?

בעצם, לא יודע...

בחדרי בטחון (ממ"ד?) מתקינים חלונות של מקלט או שנראים כאלה ? זה היה נראה לי מוזר, אבל אולי יש בזה הגיון. אין לי נסיון בנושא..

e v r i l

New member
משקוף ודלת

על הדלת לא כתוב כלום ובמדבקה על הדלת כתוב רב דור

e v r i l

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo4.gifאתה מבין

ורב בריח מתנערים מאחריות מדובר כאן על מיקלט. לא על שימלת שיפון ורודה עם ממלמלות לחגיגת גן שנקרעה לה הרוכסן. אני לא מבינה למה אני צרכה לפנות ליועץ המשפטי שלהם?

אז ככה,

הדלת שמותקנת לך היא איננה של רב בריח, גרוע מכך זו איננה דלת ממ"ד !!! מדובר בדלת כניסה של חברה אחרת וחד משמעית לא של רב בריח. ייתכן מאד שהיא של חברת עכביש או של מגן בריח. ראי תמונות מצורפות. גרוע עוד יותר, נראה לי שהתקינו לך משקוף ע"ג משקוף מה שאסור בתכלית האיסור במקרה מסוג זה. היות וע"פ תאורך הם התקינו את הדלת כדלת ממ"ד. יש פה משום טעם נפגם וצורה ברורה לחלוטין של הונאה. שוב, זה בהסתמך על הנתונים שאת מוסרת. החלון לא מוכר לי, והוא לא נראה לי ראוי להיות מותקן בבית מגורים. הדלת איננה דלת ממ"ד והיא מותקנת בצורה אסורה ע"ג משקוף ממ"ד תוך שהיא מהווה תחליף לא חוקי בעליל לדלת ממ"ד. יש לך פה בעיה רצינית, אם העסקה בוצעה על מסמכים של רב בריח ואלו המוצרים שסופקו על ידה, זה לא לעניין בכלל. היא תהיה חייבת בדין. שרון דרורי

e v r i l

New member
המלחמה היתה בעורף ולכן העינין ציבורי

1 הטלפון שהסוכן עונה הוא הטלפון הארצי של רב בריח 2 הצפון הוא חלק ממדינת ישראל ויש כאן הרבה תושבים בטוח שאנו לא המשפחה היחידה שרימו אותם בגליל העליון 3 היתה פה מלחמה אנשים מפחדים 4 המיקלטים של כולם במצב לא טוב לא לכולם יש בית חדש עם מקלטים בתקנים חדשים. 5 כל מי שאני מדברת איתו באזור בונה מיקלט או משדרג את המקלט מכיסו כמובן. 6 הילדה שלי בת העשר יודעת להבדיל בין דלת ממד מקלט לבין דלת רגילה איך אני אסביר לה שהמקלט הוא חדר בטוח בהתקפת טילים הבאה כשהיא ראתה את כל הבתים ההרוסים ממול הבית.ויודעת שמי שהיה במיקלט חזק לא ניפגע.

למעלה