חחחח... אם גם להתחמק מדייט לא מצליח להם, הם באמת על הפנים.
ר רינתי77 Active member 1/8/12 #44 אתה מתכוון שהם בתנוחת ג'יוק? על הגב ומנפנפים בידיים וברגליים בנואשות....?
מ מכופף ונועץ New member 1/8/12 #60 כמו להתחיל עם "חשבתי על זה. זה לא ילך בינינו" ואחר כך: "יאללה בסדר. נעשה לך טובה."
P poseidon111 Active member 1/8/12 #12 בן תחרות שחיה אחת לשניה נחמד לראות פנים חדשות פה. אז אני מבין זיקן, שפה היא שעת האיכות היומית שלך?
ד דאגרוטיפ New member 1/8/12 #17 ככה זה פה. המעוז התל-אביבי הפאוזאיסטי והאליטיסטי. רק הגות ודירות ענק יש במוחהם ובנפשן הצמוקה. מזל שיש אותי הנפקנית העוכרת והרחומה להנחיל בכם מעט ערכים ודברי תורה.
ככה זה פה. המעוז התל-אביבי הפאוזאיסטי והאליטיסטי. רק הגות ודירות ענק יש במוחהם ובנפשן הצמוקה. מזל שיש אותי הנפקנית העוכרת והרחומה להנחיל בכם מעט ערכים ודברי תורה.
P poseidon111 Active member 1/8/12 #18 "חשבתי שאני בענייני גברים עד שראיתי אותך" "היית שוכבת עם אדם זר? לא, טוב הרשי לי להציג את עצמי:"אני פוסיידון". בואי נלך אלי לדירה ונעשה את הדברים שבכל מקרה אני אספר לכולם שעשינו. את מאמינה באהבה ממבט ראשון או שאני צריך לעבור לידך עוד פעם
"חשבתי שאני בענייני גברים עד שראיתי אותך" "היית שוכבת עם אדם זר? לא, טוב הרשי לי להציג את עצמי:"אני פוסיידון". בואי נלך אלי לדירה ונעשה את הדברים שבכל מקרה אני אספר לכולם שעשינו. את מאמינה באהבה ממבט ראשון או שאני צריך לעבור לידך עוד פעם
P poseidon111 Active member 1/8/12 #35 המשך:שנים אני עושה סיאנס ועדיין לא ראיתי נשמה כמוך . תגידי, את מכירה את תנוחת הקוסם? אני גומר ואת נעלמת. אינשטיין אמר שהכל יחסי, אבל היופי שלך הוא מוחלט. הגעתי, נשארו לך עוד שתי משאלות.
המשך:שנים אני עושה סיאנס ועדיין לא ראיתי נשמה כמוך . תגידי, את מכירה את תנוחת הקוסם? אני גומר ואת נעלמת. אינשטיין אמר שהכל יחסי, אבל היופי שלך הוא מוחלט. הגעתי, נשארו לך עוד שתי משאלות.
ד דאגרוטיפ New member 1/8/12 #54 כי קייזרת עלי? (תתפלאי, תתפלאי) אני יודעה לומר גם: וואחשתיני האווי האווי. (משגעים אותי כאן, ואני תיכף מתגפרה על המקלדת) לילה טוב, מותק
כי קייזרת עלי? (תתפלאי, תתפלאי) אני יודעה לומר גם: וואחשתיני האווי האווי. (משגעים אותי כאן, ואני תיכף מתגפרה על המקלדת) לילה טוב, מותק