אחרי התייעצות - התחדשתי ב-HTC לג'נד. ראשית תו

יNOT

New member
למה לא לנסות את WAZE מהמרקט?! ...

יש לו גם פורום תמיכה - וגם זה חינם.

em28

Well-known member
מעבר לחוקיות העניין לדעתי Waze עדיפה על ה-IGO

כאחד שיש לו את שתיהן (Igo ב-Gps יעודי) יוצא שאני מפעיל יותר את ה-Waze. למה ? 1. עדכניות - Igo ש"תורידי" יהיה בעל מפות שלא תוכלי לעדכן, Igo חוקי תוכלי לעדכן פעם אחת - Waze מתעדכנת כל הזמן. 2. TMC - רב הנסיעות שלנו בדרכים שאנחנו מכירים וישנן מספר חלופות לנסיעה ליעד - Igo תבחר את הנתיב הקצר/מהיר/קל/חסכוני - Waze תבדוק גם את מצב הפקקים. 3. שוטר/תאונה/רכב תקוע ושאר מיני מזיקין - Igo לא יודעת, Waze יכולה לדעת. 4. מכמונות מהירות - ל-Igo הוזן מתי שהוא קובץ מכמונות, בינתיים המשטרע הזיזה אותן - ה-Waze מתעדכנת מדיווחי הנהגים. יתרונות ל-Igo (על מכשיר ניווט יעודי): 1. יותר מקצועית ומדוייקת. 2. מסך גדול. 3. שיחה לא עוצרת ניווט.

העדשים

New member
אולי תוכל לענות לי: מה צריכת הגלישה של WAZE?

האם אחרי שמורידים ומתקינים היא עובדת על ה-GPS בלבד או ש'אוכלת' מחבילת הגלישה?

WAZE עובדת ONLINE

כלומר - ע"מ להנות מכל היתרונות שלה שתוארו ע"י em28 , התוכנה מחוברת לרשת כל הזמן . הצריכה לא גדולה ( יחסית כמובן .. ) ממליץ על החבילה ב 27 ש"ח ( את חבר למיטב זכרוני ..) זה די והותר לגמור את החודש עם מיילים ניווטים ונסיונות אקרעיים .

העדשים

New member
../images/Emo45.gif מעולה ושאפו על הזיכרון. אכן זו החבילה

ואני קלולס לגמרי בכל מה שקשור לעולם הזה. אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל - כרגע חזרתי מטיול וישר התיישבתי לחפש מדריך למתחילים. אני הבנתי שכדאי להתקין APPS שמודד את צריכת הגלישה. באופן כללי - מורידים דברים ישירות למכשיר ואז יש צריכת גלישה או שאפשר להוריד למחשב ואח"כ לסנכרן למכשיר?

em28

Well-known member
להוריד את 3G WhtchDog ../images/Emo107.gif מהמרקט למכשיר

חשוב להגדיר אותה נכון: - לפרט גודל חבילת הגלישה - לשים לב לחבילה יחסית בחודש ראשון. - לציין תאריך סגירת חשבונית. - להגדיר מתי לשנות האייקון ל-"דיר באלק" - ברירת מחדל 75%. - להגדיר מתי לנתק את האינטרנט לגמרי - ברירת מחדל 99%. לגבי Waze, קיימת אפשרות לחסוך בצריכת דאטה. זה דורש להגדיר את המסלול במקום שיש בו WIFI ואז המסלול קבוע (כמו ב-GPS יעודי) ללא התחשבות בפקקים/שוטרים וכו'. חסרון של Waze: גם ל-
יש אותה, הם רואים שסימנו אותם וזזים למקום אחר.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ל 3G WhtchDog

לגבי האפליקציות - כל עוד את באיזור WIFI זה לא ממש מפריע .. ע"מ לחסוך בחבילת הגלישה פשוט המנעי מהורדה והתקנת אפליקציות מחוץ ל WIFI לגבי השוטרים ו WAZE .. לא תארתי לעצמי שהם התקדמו עד לשם ..
כנראה מתנדבים ולא אנשי קבע..

העדשים

New member
כמה שאלות של מתחילים

התחלית לשחק: אם הבנתי נכון, לפני כל דבר, אני חייבת חשבון ב-google? איך מגדירים כך שלא יגלוש דרך הסלולרי אלא אם אני מחליטה במכוון? הכוונה שאם אין WIFI אז לא נכנס לאינטרנט. איך מורידים דברים מהמרקט - ישירות לנייד או דרך המחשב? - יותר נוח לי לעבוד דרך המסך הגדול של המחשב ואני מניחה שיותר מהיר.

פגית

New member
תשובות חלקיות

הן חלקיות כי אני עונה על פי שימוש באנדרואיד על מכשיר אחר ולא זהה לשלך, אך אני מאמינה שהדברים דומים. בשביל שתגלשי רק כשאת באיזור רשת אלחוטית ואו כשאת מחליטה את צריכה לנטרל את האפשרות של גלישה סלולרית, ולאתחל אותה כל פעם שאת כן רוצה לגלוש דרכה. אחרת, לפחות אצלי, זה עובר אוטומטית לגלישה סלולרית כאשר אין רשת זמינה. אני סידרתי את ה3g watchdog שלי שיציין סימן למעלה ליד כלל הנתונים האחרים(מצב בטרייה, רשת, שעון וכו) רק כאשר אני גולשת ברשת סלולרית, ככה אני לא חוששת ולא נוצר מצב של חוסר ודאות באיזה רשת אני- יש סמל-סלולרי, אין-וויפי.. לי זה מאוד מאוד נוח. חשוב לציין שאני תמיד באיזור בעל רשת בימים אלו- או בבית או בקמפוס
ופרט לנסיעה הלוך וחזור.. לכן אצלי הרשת הסלולרית לא מנוטרלת, כי אין כמעט מצב שזה יתחיל אוטומטית, וגם אם כן, ישר שמים לב.. את יכולה להיכנס למרקט ישירות מהמכשיר ואו גם דרך המחשב https://market.android.com/ ההורדות מתבצעות הן מהמחשב והן מהמכשיר ישירות למכשיר ולמרות ההורדה מהמחשב אין צורך להעביר אחרכך למכשיר עצמו-מאוד נוח. כן-את חייבת חשבון גוגל-את יכולה לפתוח רק לשם השימוש במרקט ולהגדיר לך מייל אחר שיזרום למכשיר, אצלי אישית המייל העיקרי הינו ג'ימייל.. אנחנו כאן לכל שאלה, תהני, תתחדשי וחג שמח

העדשים

New member
תודה. ניסיתי לפתוח חשבון אבל הוא דורש

חשבון אחר כי הקבוע שלי כבר שוּמש לגוגל אחר שאני לא רוצה. כנראה אצטרך לפתוח משהו זמני במקום אחר כדי לפתוח חשבון בגוגל כדי להפעיל את הטלפון. how lovely
איפה מגדירים מניעת גלישה סלולרית שלא דרך פורטל החברה?

פגית

New member
לא הבנתי כלום בנוגע למייל

את יכולה לפתוח כמה חשבונות גוגל שאת רוצה- את צריכה פשוט שם אחר.. וגם אחרכך את יכולה לשייך אותם.. לגבי הגלישה-הגדרות-הגדרות רשתות וגלישה(או משהו בסגנון)-גלישה סלולרית-לחיצה על הוי הירוק והפיכתו לכבוי.. בהצלחה

העדשים

New member
אש איפה עושים את זה? יש לי אנדרואיד 2.1

אני עדין לא מפעילה את המכשיר החדש עד שמנטרלת את הדברים ה'מסוכנים'

האם פשוט ניסית להתחבר במרקט עם הגימייל שלך?

כי זה כל הסיפור, לא כזה מסובך, גם אני לא חושב שצריך לפתוח חשבון נפרד לצורך זה, נראה לי סתם מגושם, אני אוהב שהכל מרוכז בחשבון אחד.

העדשים

New member
ניסיתי לפתוח כתובת בגוגל במקום בגימייל והוא

דורש מייל אחר - כנראה לסיסמאות. פתחתי בג'ימייל וזהו וכבר הורדתי כמה דברים מהמרקט - WAZE, 3Gwhtchdog סקייפ

רענן 25

New member
תוכלי להורדי ווידג'ט מהחנות

ווידג'טים הן תוכנות שמופעלות ישירות מאייקון שיושב על מסכי הטלפון. בדרך כלל זה איננו סתם עוד אייקון קטן המסמל קיצור דרך אל תוכנה, אלא משהו רחב יותר שמכיל מרכיבי הפעלה או מידע מעבר לקיצור הדרך אל תוכנה מסויימת. תוכנות ווידג'ט מסוימות מאפשרות לך להדליק ולכבות כל דבר כמעט. כולל, כמובן את הגלישה או הדאטה הסלולרית. הנה כמה דוגמאות: SwitchPro widget Power control Free Power widget Extended controls כולן הן מעין מתגים שמדליקים ומכבים בלחיצה כל דבר שנחליט שנרצה לשים עליהם: גלישה סלולרית, גלישה אלחוטית, תאורה, מצב סוללה, מצב טיסה, GPS, רטט ועוד ועוד. שימושי מאד.

העדשים

New member
תודה ושאלה: האם היישומים נסגרים או רצים ברקע?

הכוונה שייסגרו כדי לא להאט ולא לבזבז סוללה. מצאתי איפה מבטלים אפשרות גלישה סלולרית
הורדתי את ה-3gwhtchdog אבל לא הצלחתי להגדיר סגירת גלישה ב-90%. הגדרתי התראה ב-75%, אני רואה את האפשריות הבאות, יש שתי אפשרויות 'עגולות' אבל הכותרת בהירה ולא ניתנת לתיוג. האם יש משהו במרקט שיכול לשים זכוכית מגדלת על כל נגיעה שקשורה לטקסט? כמו שיש כשכותבים סיסמה או username. ניסיתי להגדיר סימניות באינטרנט ומאוד קשה לי לשנות ידנית את הכתובת אם אני צריכה רק לשנות משהו קטן (מספר הפורום בתפוז
) יש פורום WAZE? בחרתי את היישוב שלי כ'בית' אבל הרחוב לא נכון - לא מצליחה לעדכן. יש טיפים? הודעות SMS ראשית - הצלחתי להעביר את ה-SMSים היקרים לליבי מהמכשיר הישן
- איך מציגים את כל ההודעות לפי סדר כרונולוגי ולא בקבוצות לפי שמות? - העברתי מהסים לטלפון - איך אני יכולה למחוק מהסים ולדעת בוודאות שישאר בטלפון ושלא אאבד אותן. אאל"ט, במכשיר הישן הוא ביצע העברה ומחק מהמכשיר. תודה וחג שמח

למעלה