אחרי התלבטויות קשות...שבוע 5....

Reshefgarcia

New member
אחרי התלבטויות קשות...שבוע 5....

היה מאוד קשה לבחור משחקים... להוציא אולי משחק או שניים שנראים כממש טובים על הנייר,אין ממש משחקים שלפחות מנקודת מבט צדדית נראים כמרתקים במיוחד... אבל,בגלל שחייבים לבחור... אז הנה המשחקים לשבוע הבא... 1) הג'ייאנטס מניו יורק מתארחים אצל ביל "טונה" פרסלס והקאובויס מדאלאס... שתי הקבוצות שחקו טוב במשחקיהם האחרונים,דאלאס מגיעה אחרי שבוע מנוחה שבטח יעשה להם טוב,ושוב,כמו בשבוע שעבר,מדובר ביריבות ארוכת שנים ובעלת מסורת של משחקים צמודים ומרתקים...נקווה שמשחק זה לא יהיה שונה... 2)דטרויט ליונס מתארחים אצל מייקל ויק והפאלקונס מאטלנטה... אטלנטה היא אולי הפתעת העונה בנתיים...ציפו מהם לדברים גדולים,אבל אני לא חושב שאף אחד הימר על התחלה של 4-0...מייקל ויק משחק כמו,טוב נו...מייקל ויק... ההגנה נראית כאילו השתפרה שנות אור...והמנטליות נראית כאילו היא סוף סוף גם בצד הטוב... מהצד השני,סטיב "מוץ'" מאריוצ'י אימן חבורה צעירה של אריות,שנראים כאילו הם יכולים לסכן כל קבוצה...האם הרסיבר המבריק של הליונס רוי וויליאמס יצליח לעשות משהו מול הגנת אטלנטה המשופרת? 3)סנט לואיס ראמס אצל הסיהוקס מסיאטל... הראמס הם קבוצה לא מאוזנת,במשחקים בהם ניצחו נראתה ההתקפה שלהם כמו ההתקפה מלפני 3 שנים...במשחקים בהם הפסידו...הם נראו חלשים ולא מאורגנים... אך עדיין,במשחק SHOOTOUT הם יכולים בהחלט לנצח כל קבוצה בליגה...מרשל נראה בריא סוף סוף,וטורי הולט יחד עם אייזיק ברוס הם צמד שיעשה צרות לכל הגנה...אבל סיאטל לא פראיירים בכל הנוגע להתקפה...שון אלכסנדר נראה כאילו הוא בדרך לעונת MVP...וההגנה גם נראית טוב... 4)טנסי טייטנס מתארחים אצל גרין ביי פאקרס... למשחק הזה יש ריח של סרט ג'ון ווין...שני אקדוחנים ותיקים,בסוף הקריירה שלהם,מנסים לסחוב כל אחד את קבוצתו לעוד עונה טובה... שתי הקבוצות מאכזבות מאוד בנתיים,לשתיהן מאזן של ניצחון אחד ושלושה הפסדים... אחרי יום שני,תצא אחת מעודדת יותר,והשניה,כנראה,תתחיל לחשוב על העונה הבאה... מי ינצח בדו קרב באוקיי קוראל...אהמממ.סליחה,לאמבו פילד... ההימורים שלי 1)קאובויס 2)פלקונס 3)סיהוקס טייטנס תהנו מהמשחקים רשף

LuCkY SoB

New member
שלי

1. קאובויס. רציתי לכתוב ג'ייאנטס, אבל אני עוד כועס שהם ניצחו אותנו שבוע שעבר אז אני הולך עם החבורה של פארסלס. 2. פאלקונס. דטרויט נראית לא רע, אבל מייקל ויק והפאלקונס נראים יותר טוב. 3. סיאטל. אחלה קבוצה הסיהוקס, הראמס לא יעצרו אותם בדרך ל0-5. 4. גרין ביי. אף פעם אל תהמר נגד הקבוצה שאתה אוהד לא משנה מה הסיכויים. זאת הסיבה היחידה שאני לא רושם טנסי. נקווה שפארב יתאושש מהפציעה וההגנה תתאושש מהטרייד של מקנזי.

puppi

New member
ההימור שלי

אי רואה שלא שמעת להצעתי ולא בחרת את המשחקים אם הליין הנמוך ביותר. לפחות אני מעודד שהמהמרים בווגס נותינים לניינרס ניצחון (ליין 1.5) ההימור שלי: 1. דאלאס 2. אטלנטה 3. סיאטל 4. גרין ביי אני הולך אם הביתיות הפעם.

gadotmi

New member
נצחון לנינרס... היינו כחולמים....

נו באמת puppi, אם גם במשחק מול ימשיך הבזיון, אנחנו צריכים לחפש חנות צבעים ולבחור צבע אחר לצבוע את החלומות שלנו - כי אדום יהיה out לחלוטין. תראה את מידת ההערכה של המהמרים לקבוצתינו האהובה, אפילו במשחק הזה הליין הוא רק 1.5 !!!!!!!! בעניין הפורום שלנו: לעומתך, דווקא אין לי בעיה עם המשחקים שנבחרו

Reshefgarcia

New member
PUPPI

הפואנטה היא לאו דווקא ללכת על משחקים בעלי ליין כזה או אחד... אלא על משחקים מעיינים...בין אם זה בגלל שהם בין קבוצות טובות,או אולי בגלל שהם משחקי יריבות טובים (ראה מקרה הג'ייאנטס מול דאלאס השבוע) ואפילו בגלל שהם משחקים שמעניינים את חברי הפורום באשר הם... אין קריטריון ממש מסודר לבחירה... אני לא יכול לדבר בשם YO MAN אבל אני יודע שמבחינתי,נסיתי לבחור את המחקים עם הפוטנציאל הגדול ביותר להיות מעניינים..

gadotmi

New member
הימור שלי

לא ברור לי למה אתה כותב "קשה לבחור משחקים, ויש רק אחד או שניים נראית מרתקים...". נראה לי ששלושה מתוך הארבעה שרשמת הם בסדר גמור !!! גם המפגש בין הג'יאנטס למאמן שהביא טבעת יחד איתם (פיקנטי יותר מאשר היריבות בין המועדונים), גם ההתמודדות שתתקיים בקצה הצפון מערבי של היבשת על ראשות בית NFC WEST (כאשר הקרדינאלס והנינרס צופים מלמטה בערגה) וכמובן המשחק של יום שני (מצד אחד תקראו מה כותב Dr Z על טנסי וההערכה הרבה שלו להצלחתם עד כה.., מצד שני תראו את התצוגות הלא ברורות של גרין ביי בחלק מהמשחקים לעומת משחקים אחרים). להלן ההימור שלי: 1) נצחון רביעי רצוף לג'ייאנטס, גם אם מדובר במשחק חוץ במגרש עוין כמו זה של דאלאס... 2) נצחון לפלקונס במשחק בין שתי קבוצות שמגרשן הביתי הוא אטצדיון סגור. ולא נראה לי שרוי ויליאמס יצליח להביא תוצרת מול ההגנה של אטלנטה שספגה מתחילת העונה רק 49 נקודות ! 3) נצחון לסיהוקס, שיראו לראמס שמתנות כמו שנתנו להם הנינרס לא מחלקים בכל ביקור של קבוצות סימפטיות כשהן מגיעות לחוף המערבי, למרות כל ההערכה למרשל פולק ושאר החברים. 4) נצחון ביתי לפאקרס על הטייטנס שהראו ניצוצות חיוביים בשבוע פתיחת העונה, אבל לאחר מכן כולנו הצלחנו להבין שנצחון על מיאמי של העונה הנוכחית אינו מלמד דבר (וכנראה שבכל זאת לאדי ג'ורג' היה ערך רב ליד מקניר). מה שבטוח, השבוע תהיה שונות גבוהה בין ההימורים של משתתפי הפורום ...

roniway1

New member
ההימור שלי :

1. ניו יורק ג'ייאנטס !!! 2. אטלנטה פאלקונס 3. סיאטל 4. טנסי טייטנס

yasea

New member
הימורים שלי:

מכיוון שלא הצלחתי לפני שבוע אני מקווה שלא ירד לי ניקוד... הימורים: 1. דאלאס 2. דטרויט 3. סיהוקס 4. טנסי

kobi08

New member
ההימור שלי

דאלאס קאובויוס אטלנטה פאלקונס סיאטל סיהוקס מועמדים לסופרבול ומאד ביתיים טנסי טיטנס כי ברט פרב נפצע ולא ישחק ולא לשכוח 19-0 פטס THE BOYS ARE BACK IN TOWN

Jerzet

New member
הימורים שלי

1) טיקי בארבר נראה נפלא בשבועות האחרונים. ניו יורק תנצח. 2) אטלנטה. בטוח. 3) סיינט לואיס. נקרא לזה תחושת בטן. אם הראמס ימשיכו כמו שבוע שעבר.... 4) גרין ביי. אני לעולם לא מהמר נגד פארב, בבית, במשחק על חיים ומוות, במיוחד שזה Monday Night. לעולם.

Yo-man

New member
Here I go again

1. NYG. Hard to say it, but they look good. 2. Atlanta. Give me a break... Lions ??? 3. Seatle. Still hate the rams
4. GB. As Jermy said - even dead, Bret will give his heart at home on a Monday night. BTW - they have nothing regarding football here in Thailnad. No balls, no outfits - nothing. Assholes.​

למעלה