אחרי התלבטויות קשות...שבוע 5....

ranatz

New member
שבוע 5

שלום לכולם מבוסטון שנמצאת בטירוף ספורטיבי, גם בגלל השיא שעומד להישבר וגם בגלל הרד סוקס שכולם כאן חושבים שהם לוקחים השנה את הוורלד סרייס (אשרי המאמין). איזה כיף להיות כאן בתקופה כזו. איזה חיים יש לאנשים כאן שזה מה שעומד בראש סדר היום שלהם. ההימור שלי לשבוע 5 דאלאס קאובויס (בלב כבד) אטלנטה פאלקונס (מייקל ויק הפך לכוכב על בארה"ב. רק שהגעתי לכאן הבנתי איזה רעש יש סביבו. החולצה שלו הכי נמכרת השנה) סיאטל סיהוקס (שבשבוע הבא אני רואה אותם בג'ילט מול אלופי העולם!) גרין ביי פקרס (טנסי גמורים) יאללה ניינרס!

erantal2000

New member
קשה...

1) אני הולך על הקאובויס. הג'איינטס פתחו לא רע, אבל הם עוד לא ממש הוכיחו שהם שווים משהו, ובד"כ ניצלו משחק חלש של היריבות. הקאובויס, כרגיל, לא משהו, אבל יעילים. 2) ליונס. התחושה שלי היא שהפלקונס זה בלוף שעומד להיחשף בקרוב. 3) באנקר על הסיהוקס. סנט לואיס לא שווים כלום, וסיאטל הולכים עמוק לפלייאוף. 4) הכי קשה. אני הולך על גרין ביי, לא יכול להיות שהם יפסידו פעמיים רצוף בלאמבו פילד.

ahakim

New member
week 5 my picks

Dallas ATL STL מישהו חייב לבחור אותם. אני לא מאמין שסיאטל רציניים GB פרב יפתח בפעם ה213 ברציפות, ושוב ינצח

שבוע 5

אחלה משחקים בחרת... הבחירות שלי: 1. דאלאס... למרות שאני מעדיף את ניו יורק על פני הטונה . 2. אטלנטה.. -כמה ששאני רוצה שדטרויט ינצחו.. GO הפנתרים GO . 3. סנט לואיס.. ניתן שנצ'ע אחרי שכבר רשמתי סיאטל.. . 4. גרין ביי .. איך אפשר בלי ברט פארב.. רק להנות כמה שיותר עם האנדרדוג . שיהיה לכם שבוע מהנה .

JakeTheSnake16

New member
ההימור שלי

והפעם זה ממש הימור, כי באמת שאין לי קבוצות שאני יכול לבחור בוודאות 1. ג'ייאנטס 2. פאלקונס 3. ראמס 4. פאקרס

למעלה