אחרי ייעוץ אצל פרופ' רובין...

אחרי ייעוץ אצל פרופ' רובין...

אוי, הבן אדם כל כך זחוח...
הוא לא הכיר אף אחת מכל התרופות שבהן אני משתמשת, הסברתי לו על כל אחת עד שהוא התייאש והפסיק אותי.
ובכלל הפסיק אותי באמצע התחקור. לא הסביר כלום על שום ניתוח, ואמר שככל הנראה עם כל מחלות הרקע שלי לא יוכלו לנתח אותי. נתן לי מיליון הפניות לבדיקות ואמר שללא אישורים מפורשים מכמה מחלקות שבהן אני מטופלת, אין בכלל מה לדבר. בקיצור, נפנף אותי.
עכשיו, אני מאמינה שזה שלא באתי לבד אלא עם חבר טוב ומבוגר היה לטובתי, אני לא רוצה לחשוב מה היה אילו באתי לבד ועוד הייתי מעזה לבכות שם, כמו שקורה לי בדרך כלל, תחושה של חוסר אונים.
אז התהליך אצלי, אם בכלל יתאפשר, ייקח זמן, הרבה מאוד זמן. זה לא שאני ממהרת לשום מקום, אני גם ככה בתקופה לא טובה, אבל כן קיוויתי שזה יהיה משהו טוב לחכות לו, משהו שיוכל לשנות לי את החיים לטובה, והתקווה הקלושה הזאת התערערה אף יותר לאחר פגישתנו היום.

קוביd1

New member
יעוץ אצל פרופסור רובין

אומר לך את האמת אני מעדיף מנתח טוב וזחוח ,מאשר מנתח לא מקצועי וחמוד ואנושי ,עם יש את שתי התכונות האלה אז זה עדיף.
לא יודע ולא רוצה להיכנס לבעיות שלך ,כנראה אלי בעיות קשות שהרופא לא מוכן לנתח אותך , יש שתי אפשרויות באם את חושבת שהרופא מקצועי ולא חמוד להשאר אצלו ,או ללכת ליעוץ לרופא אחר ,אף אחד לא כובל אותך לרופא מסויים.
רופא מנתח הוא עינייני רואה את הבעיה שלך מבחינה מקצועית.והוא לא הכתובת שישנה לך את החיים לטובה בתקופה לא טובה שלך ,ושוב אני לא נכנס למה שיש לך ,\
תחשבי היטב מה המהלכים הבאים שלך תתיעצי עם חברים משפחה .ותחליטי ,רק דעי לך שלא כדאי לקחת סיכון רפואי לעשות את הניתוח ,

הרבה בריאות

קובי

אז זהו, שזה לא נראה לי נורא מקצועי

לא להכיר אף אחת מהתרופות שאני לוקחת, לא לשאול אותי את השאלות הנכונות ולחכות שאני אזום ואז להשתיק אותי כי אני מורכבת מדיי בעבורו, ואז להיזכר בשאלה שכבר לא רלוונטית... גם לא נראה לי נורא מקצועי להעסיק פקידה שתקליד עבורו את מה שהוא צריך במקום שהיא תיתן שירות לקהל והוא יקליד בעצמו... לא יודעת.

דבי2013

New member
דר רובין מחפש לעשות קוסמטיקה

גם אני הייתי אצלו שכחי ממנו עברי לרופא אחר בהצלחה

לא יודעת, תראי

אני כן התרשמתי שהוא אחראי (או לפחות מכסת"ח) בכך שהיה חשוב לו לגבות את כל ההפניות באישורים רפואיים של כל המחלקות שאני מטופלת בהן כמעט ובהמון בדיקות שלא מבקשים מכל אחד, אבל הרגשתי שהוא היה נורא מבוהל לראות אותי ואת התיק הרפואי שלי (הוא גם אמר את זה), והסביר לי גם למה רוב הסיכויים שאסור יהיה לנתח אותי. יש פשוט הרבה גורמים שמעיבים על האפשרות הקלושה לנתח אותי. מהבחינה הזו אני די מבינה את הראש שלו. זה כל הקונספט שתיארתי, שלא מצא חן בעיניי. זכרתי שהזהירו אותי פה מפני היחס הקר שלו, ואכן צדקתם. אני יודעת שאני לא מקרה קל, אבל לחכות שעתיים+ בתור בשביל שיחפפו אותי אחרי 5 דקות (באילוץ) ולא לדעת שמות של תרופות ולהפסיק אותי באמצע שאני מסבירה, זה די ביאס אותי. הוא כאילו הרים ידיים ממש מיד ושלח אותי לארבע רוחות השמים עם כל הבדיקות האלה. יכול להיות שאם הוא היה מעט יותר אדיב וסובלני הייתי מקבלת את זה אחרת, אבל זה כל המכלול, ולא אהבתי את המכלול, יהיו ידיו מיומנות ככל שיהיו.

אופירA

New member
מנהל
הדבר האחרון שאת צריכה כרגע בחיים שלך

זה רובין!!!!!
רק הוא עוד חסר לך? אין לך מספיק על הראש בימים טרופים אלה?

אין שום בעיה לקבל אישור מכל המחלקות המקצועיות שצריך, בשביל ניתוח בריאטרי. שלא יבלבל את המוח ויעשה מזה סיפור. בסדר, צריך להביא אישורים. אז מה?
שרובין לא יערער בך שום תקווה. הוא סתם בעייתי. ועוד איך יאשרו לך ניתוח, על דברתי.

את רוצה שרוול בבי"ח ציבורי, נכון? נסי ללכת על פייגין, על איכילוב, על גוטיין, על קידר (בילינסון), קוריאנסקי, שמעונוב, ספיבק (גם הוא בתל השומר!)
ספוזניק בקפלן, מינץ בהשרון, שוורץ במאיר.
ירושלים טוב לך? יש שם הדסה הר הצופים עם כמה מנתחים.

וחוץ מזה, לרובין תמיד כדאי לבחורה רגישה לבוא בלוויית חבר טוב - אבל צעיר ומסוקס!!!

הצלחת להעלות לי חיוך על השפתיים

איכילוב לא רלוונטי - אני בכללית. ובכלל, אי אפשר לבחור למי ללכת אם זה ציבורי, לא? איך אני יכולה לבקש למי ללכת?
לא רלוונטי קפלן, מאיר וירושלים, אנסה את השאר - אבל שוב, איך אפשר לבקש מראש למי ללכת?

תודה, אופירה

אופירA

New member
מנהל
נציגת הכללית מוזמנת לעזור לנו

יש פה נציגים של הכללית, שעוזרים לאנשים לדעת את הזכויות שלהם וההליכים הפורמליים שהם צריכים לנקוט כדי לקבל מה שהם רוצים.
אני מאמינה שתוך 24 שעות היא תיכנס לכאן.
אם לא, אחפש את התגובה הקודמת שלה ואשלח לה בקשה (גם את יכולה לחפש אחורנית ולשלוח לה פנייה במייל).
למעשה, את התשובה לכך את צריכה לשאול את מנהלת המשרד בקופה או מנהל המחוז. חפשי טלפונים ותעשי את הבירורים שלך. ומקווה שהנציגה של הכללית תעזור לך לקצר את הדרך.

הם לא מבינים בזה כלום, אופירה

הרי כבר דיברתי על זה איתם. הם לא ידעו לענות לי לשאלה הזאת.

רוייקו

New member
התואר פרופסור לא בהכרח מעיד על כך שהוא בין

הטובים בתחם ניתוחי קיצור קיבה. אני דווקא התרשמתי מאלה שלא בהכרח פרופסורים. אולי תגלי שיש רשימה לא קטנה של מנתחים מיומנים מאוד שהם גם צנועים ואדיבים.
פני לאיכילוב, בלינסון אם אלה קרובים אליך.
אל תתיאשי בכלל. הכל פתוח.

אבל אבל אבל

אני כתבתי שאיכילוב לא רלוונטי כי לא שייך לכללית, ולבילינסון לא יודעת איך פונים כדי לבחור שם עם מי להיפגש... איך אני יכולה לבחור אצל מי להתקבל לייעוץ???

מקווה שיענו מה"גללית"...

יש איזה כשל בסיסי לוגי בהבנת השאלה שלי

אני כנראה לא שואלת נכון, אז אנסה שוב: מלבד שמות של מנתחים שעובדים עם הכללית, שזה נפלא בפני עצמו לדעת, השאלה שלי היא איך אני יכולה לבחור למי מהם לקבוע תור לייעוץ? האם זה בכלל אפשרי שאני אבחר למי ללכת להתייעצות? מקווה שעכשיו הייתי ברורה.

OMG מה יהיה?

אני שואלת אם זה בכלל אפשרי! הכללית בדרך כלל לא מאפשרים את זה, לכן אני שואלת... האם אתה יודע בוודאות שאני יכולה לפנות ולבקש מישהו מסוים מתוך רשימה ושגם יאשרו לי ללכת דווקא אליו?

הי אופירה אני עשיתי ניתוח מהכללית.

אז קודם כל שיהיה בהצלחה ולא להתיאש בכלל.
אני בחרתי למי ולאיזה בית חולים של הכללית אני רוצה ללכת אליו. אחרי בדיקה מעמיקה של רופאים באזור הצפון.
בחרתי ברמבם לא בגלל הבית חולים אלה בגלל הרופא. ורוב הסיכויים אלה אם כן הרופא חולה הרופא שאת הולכת אליו יעשה לך את הניתוח. המרדים זה כבר מישהו שאת לא יודעת מי זה , מי שנמצא באותה משמרת.
אבל אם את סומכת על הרופא. תסמכי גם על הצוות שלו.
חיכיתי המון זמן ובסוף החלטתי לעשורטי אסותא.
נכנס לי הפלטינום לתוקף ואז לא עלה לי הרבה כסף דרכם. את הרוב הם שילמו. ודרך אגב מומלץ מאוד.
לכי לרופאת המשפחה שלך קודם כל. בנתיים תראי איזה רופא טוב לך ותקבעי אליו פגישה, כי יש טור ארוך אפילו כמה חודשים מראש.
בנתיים הרופאה תתן לך את הבדיקות שצריך לעשות וזה כמה וכמה אבל לא בסיס טילים. וגם תבקש אישור מהכללית לניתוח לפי הBMI וההסטוריה שלך הרפואית.
אחרי שכל הבדיקות תקינות או חלקי תקינות את באה לרופא שבחרת עם הכל. והוא מסתכל ומחליט אם כן או לא יעשה לך ניתוח. שאת זה את יודעת עוד קודם מהרופאת המשפחה שלך.
ובגלל שאני בסוף עשיתי באסותא אז עברתי גם שם ועדה. אבל העבירו אותה חלק גם בגלל שהיו לי את כל המסמכים מוכנים.

שיהיה בהצלחה,
אפרת.

א. לא קוראים לי אופירה, קוראים לי אלומת האור או אור.
ב. אני לא מהצפון, בתי חולים בצפון לא רלוונטיים לי. אני מהמרכז.
ג. אין לי פלטינום, יש לי מושלם. אני רוצה לעשות בציבורי, לא בפרטי.
ד. רופאת המשפחה שלי לא קשורה לכלום, היא גם לא ידעה אילו בדיקות לתת לי לעשות.
ה. איך אני אמורה לדעת איזה רופא טוב לי?
ו. איך אני אמורה לקבוע תור לייעוץ אצל מי שאני רוצה (בהנחה שאני יודעת מספיק על כל אחד מהם)? [זאת הייתה השאלה המקורית שלי, שמשום מה אף אחד בשרשור הזה לא הבין]
ז. ממי אני אמורה לקבל אישור לניתוח? ה-BMI שלי הוא די והותר, אבל אני עם הרבה מאוד מחלות ברקע.
ח. תודה.

סליחה אור .

אור זה מוזר שהרופאת המשפחה שלך לא יודעת כלום על מה שעושים בניתוחי קיבה, הנוהלים מופיעים לה איפהשהו, אולי היא לא רוצה לתת לך את המידע???.
אני יודעת שאת לא בצפון. אני מצאתי את הרופא שלי דרך הציטוט באינטרנט ודיבור עם אנשים באינטרנט.
תחפשי אם יש בעיות איתו, או עם הבית חולים שלו. תבררי עם אנשים בנט לא רק בפורום הזה על איזה רופא הם ממליצים באזור שלך.
אחרי שבחרת לך את הרופא והבית חולים את מתקשרת לזימון טורים בבית חולים הזה וקובעת פגישה עם הרופא שבחרת, כזה פשוט.
אל תחכי לפגישה, אם הרופאה שלך לא יודעת כלום לכי למנהלת והיא בטוח יודעת או שתבקשי ממנה שתברר מה צריך בשביל ניתוח כזה.
וגם הרופאה שלך אמורה לשלוח בקשה לאישור של הניתוח בכללית. ואם הבעיות שלך הם כתוצאה מהBMI הגבוהה אז ברור שיסכימו.
המלצתי תחליפי רופאת משפחה.

רופאת המשפחה שלי סבבה לגמרי

מנהל הסניף שלי לא יודע כלום. גם נציגי הכללית שעונים כאן בפורום לא יודעים כלום. גם פרופ' רובין בכבודו ובעצמו לא יודע מה אני צריכה בשביל לעבור את הניתוח המזורגג הזה ונתן לי המון בדיקות וביקש המון אישורים רפואיים שייקח לי שנה רק לארגן את כולם...

למה אני שואלת אם אפשר בכללית להזמין תור למי שאני בוחרת? כי מהניסיון שלי, זה בלתי אפשרי והם נותנים למי שבא להם. אני אפילו לא יודעת איך נקראת המחלקה של קיצורי הקיבה בבלינסון ובהשרון, אז איך אני אבקש רופא מסוים?? הם נותנים לך שרירותית מי שבא להם. גם בתה"ש, שזה לא שייך לכללית, נתנו לי למי שהיה להם, וחבל שלא ביקשתי מישהו אחר לייעוץ. אולי הם היו מסכימים. הזהירו אותי פה מפניו, אבל לא חשבתי שזה כזה עקרוני לפגישת ייעוץ ראשונה.

זה לא כזה ברור שהם יאשרו לי ניתוח אם יש לי כל כך הרבה מחלות, שאחת מהן קשורה ישירות לבעיה בקיבה. רופאת משפחה היא לא האישיו הנגוע כאן. הכללית פשוט לא מאפשרים לך לבחור רופא להתייעץ איתו אלא נותנים מה שיש להם באותו יום (אני מרגישה כמו מפגרת שאני חוזרת על עצמי כבר עשר פעמים ואף אחד לא מבין אותי).

לא להתיאש אור

לי לא היתה בעיה לבחור את הרופא שרציתי לפגישה ראשונה.
אולי התקשרת לבית חולים ושאלת אותם בשרירותי שאת רוצה רופא מנתח לקיצורי קיבה ואז נתנו לך למי שהיה הכי קרוב או הכי פחות לחץ.
קודם תחשבי למי את רוצה ללכת ואז תתקשרי לבית חולים ותפגשי פגישה במחלקת כירורג לברוסקופי לקיצורי קיבה, ואת הרופא שאת רוצה ויתנו לך טור אליו אין מצב שלא.
ככה אני עשיתי ולא עשו לי בעיות.
כשאת בוחרת את הרופא ואת הבית חולים תכנסי לאתר שלהם ותבררי בדיוק איך קוראים למחלקה שהוא נמצא שם.
שיהיה בהצלחה מתוקה.
אפרת.

למעלה