אחרי כל התלונות

אחרי כל התלונות

שהיו כאן נפתח השבוע פורום מה גברים רוצים. לא קשה לנחש איזה מהשניים יהיה יותר מעניין...

כמה אופיני לגברים...

ישר הופכים את זה לתחרות

אני דווקא התכוונתי

לזה שהפורום הזה יותר מעניין. מה גברים רוצים זו לא סוגיה מאוד מורכבת...

siv30

New member
ומה בדיוק הם רוצים חוץ מסקס

ושפחה שכל היום תרוץ אחריהם, תבשל, תנקה, תעשה כביסה, תגיש להם בירה ופיצוחים בזמן שהם יושבים רגל על רגל מול משחק הכדורגל/ כדורסל (סמן את הנכון) או סתם נחים ומזפזפים, תעשה להם מסאג' ותגיד להם כמה הם מקסימים, מוכשרים והכי חכמים בעולם, תהיה חתיכה בלונדינית ויצוגית (בלי שקיות מתחת לעניים גם אם כל הלילה היא לא ישנה כי היא טיפלה בילדים) וכן הלאה...

Vdrums

New member
די, די כבר עם השטויות האלה

כל פעם שמדברים על הרצונות של גברים מישהי עושה את הרשימה הזאת. אני שונא כדורגללללללללללללללללללללללל זה משעמם רצח (וגם כדורסל!!!!)

siv30

New member
גם אני שונאת כדורגל וגם אותי זה

זה משעמם רצח, כמו גם להגיש בירה ופיצוחים או לעסוק בניקיון, בישולים ואצטרה... מעניין שלא התנגדת לשאר הדברים, אבל זה בסדר אני מניחה שגם אני לא הייתי מתנגדת לשדון קטן שהיה עושה הכל בשבילי.

Vdrums

New member
סיוון תקראי שוב את ההודעה

שלי ותראי שמתחילתה התנגדתי לכל מה שאמרת. מה את רוצה שאני אגיב לך על כל סעיף לחוד? אז רק בשבילך אני לא תומך ולו בדבר אחד ממה שכתבת. סתם הכללות מגעילות. ראית מה כתבו אחרי? תתבגרי ותוציאי את כל הסטיגמות שכתבת מהראש. אם אלה הגברים שיצא לך להכיר אז חבל מאוד אל תשליכי את זה על כולם.

siv30

New member
סטיגמות ../images/Emo35.gif

ראשית, אני שמחה להודיע לך שהתבגרתי גם בלי עזרתך ועזרת עמיתך. שנית מעניין ההבדל ביני ובינך: שאתה כותב שאישה רוצה XYZ אלה לא סטיגמות, אלה דברי מים קדושים אמיתיים מהחיים, חוכמה צרופה. לא משנה כמה סטיגמטיים, מכלילים ומגעילים הדברים שלך יהיו, עדין אתה תרשה לעצמך לאמור אותם מבלי לרגע לחשוב להתבגר. אבל שאני אכתוב את הדברים, אז אנחנו מדברים על סטיגמות, שטויות, ממליצים לי להתבגר, אלה סתם הכללות מגעילות. לאחת אפילו הודעת שהיא לא חידשה לך כלום, מזל שלא אמרת לה שגם היא מכלילה הכללות מגעילות על עצמה. אני לא מעוניינת להמשיך ולצטט לך עוד כמה תשובות שלך, אבל בבקשה, כמו שלך יש את הזכות לאמר מה שאתה בוחר מבלי שירמזו לך בעדינות להתבגר ולהוציא את השטויות מהראש, כך גם לי. הפורום מטבעו דן בנושאים כלליים ומכלילים. הוא עוסק לרוב בסטריאוטיפים והרי ברור לך שלעולם לא נגיע לעמק השווה לא בין מגדרים ולא בתוך המגדרים עצמם. אז אני מקווה שבפעם הבאה שתענה להודעה שלי, תהיה קצת יותר עינייני ובמקום לכתוב שטויות, תתבגרי, תוציאי את הסטיגמות מהראש, פשוט תחשוב שאולי יש אנשים שבאמת רוצים לפחות חלק מהדברים שכתבתי. שיהיה לך שבוע קסום.

זה שיש כאלה

זה עדיין לא אומר שזה כולם, או אפילו שזה הרוב. ואגב, כשאומרים משהו ספציפית לך, זה לא יכול להיות הכללה מגעילה, או הכללה בכלל.

siv30

New member
מעניינת התיאוריה שלך

בפורום, כולם הופכים אינטלקטואלים וירטואלים. אבל שזה מגיע לחיים האמיתיים U KNOW אז זה יורד בדיוק לפסים האלה.

Vdrums

New member
אני יודע שיש כאלה שכן רוצים

את מה שרשמת אבל עדיין מה שרשמת אלה ההכללות שעושים על גברים בד"כ. להיא שאמרתי לה שהיא לא חידשה כלום, לי אישית היא לא חידשה אני לא עניתי להודעה שלה בשם כל הגברים. שוב, לצערך כנראה אלה הגברים שנפגשת איתם ולכן זו הדעה שגיבשת. וחבל. יש הרבה שהם ממש לא כאלה. ראית אותי פעם כותב מה אני רוצה? ואת כתבת מה גברים רוצים ולא מה את רוצה, ולא אמרתי שהדרישות שלי הם חוכמת חיים, לא התנשאתי. מה את נובחת?

התלבטתי לי

אם למחוק את השרשור מהרגע שהוא הפך אלים מילולית או להשאירו, וכמו שאתם רואים - השרשור עדיין פה. שחור על גבי פורום. למה? כי מעבר למשיכות בשיער שרצו פה, העיקר היה נושא השרשור והשתתפות בדיון. חבל לי שבפורום שכמדומני בכניסה אליו נאמר שהכניסה לגילאי 18- אסורה, זו רמת ההתדיינות בו. לרוב אין כאן עניינים כאלה, ותודה לאל על כך, ואני מעוניינת שזה יישאר ככה. לא 'לרוב', אלא 'תמיד'. מבקריאה דיי עקבית של הפורום, תומר אינו מכליל והוא דווקא דיי מתפשר לכיוון הנשים ולא מתפרץ בכעס על המין הנשי, אלא על מקרים סצפציפיים. כמו כן, גם את רצונות המין הגברי, הוא לא פעם הגדיר כרצונותיו, בלי להכליל את כל המין הגברי. לעיתים נעשות הכללות בפורום על בסיס הומור, הן לנשים והן לגברים, אני מבקשת לעשות את ההפרדה. ובבקשה לשמור לי על פורום נעים. תודה

siv30

New member
אי הסכמה אינה מהווה עמדה אלימה

אחת ממטרותיו של פורום היא היכולת לשמוע ולהביע דעות, אפילו אם אין עליהן קונצנזוס רחב בין משתתפיו גם אם הדעות הן אקסצנטריות.

חלילה!

הלוואי והפורום יוצף דיונים שכאלה. זו אכן המטרה שלו וזו גם המטרה שלי בתור חצי הנהלה
[לא כל כך פעילה כרגע, התנצלותי.]. אבל בלי להטיח אחד בשני 'להתבגר' או לא. ובלי לשלול דיעות. זה הכל.

שגיא24

New member
כנ"ל. שונא כדורגל!!! איכס....

מענין מי המציאה את הסטיגמה הזו שכל הגברים אוהבים כדורגל. נראה לי צריך להקים עמותה של גברים שונאי כדורגל, כי זה ספורט דבילי, כמה מטורפים רצים אחרי כדור ויכולה לעבור שעה עד שמישהו יכניס גול. זה אפילו לא ספורט מבחינתי. מה דעתכם, בנות, למשל, על החלקה על הקרח? זה ספורט. ועל טניס? זה ספורט. אבל כדורגל? ספורט. לאאאאא!!!! נדמה לי שזה הספורט הראשון בארץ שילד מסכן נמצא מחוסר הכרה באיזה בית חולים נידח בגלל כמה אוהדי כדורגל חמומי מוח. ספורט אלים, לדעתי בכל אופן.

siv30

New member
החלקה על הקרח ../images/Emo99.gif

ספורט כל כך יפה. אני מסכימה שלפחות כדורגל הפך בשנים האחרונות לזירת התאגרפות של אוהדים חמומי מח. הספורט עצמו לא אלים אבל הרוחות בו סוערות ומשנה לשנה הדבר הופך לקיצוני יותר.

שתתבגרי

ולא תיצמדי לסטריאוטיפים מטופשים ותפעילי קצת את הראש לפני שאת קובעת דעה על אנשים בכלל ועל בנים בפרט.

siv30

New member
וואי תודה על ההמלצה לקחתי לתשומת

ליבי, באמת לא היתי יכולה להסתדר בלעדי הקביעה שלך שהסטיראוטיפים שלי מטופשים ובכלל ההמלצה שלך שאני אתבגר...כן, בוודאי לא היתי מבגרת בלי זה. שבת שלום גם לך.

למעלה