סטיגמות ../images/Emo35.gif
ראשית, אני שמחה להודיע לך שהתבגרתי גם בלי עזרתך ועזרת עמיתך. שנית מעניין ההבדל ביני ובינך: שאתה כותב שאישה רוצה XYZ אלה לא סטיגמות, אלה דברי מים קדושים אמיתיים מהחיים, חוכמה צרופה. לא משנה כמה סטיגמטיים, מכלילים ומגעילים הדברים שלך יהיו, עדין אתה תרשה לעצמך לאמור אותם מבלי לרגע לחשוב להתבגר. אבל שאני אכתוב את הדברים, אז אנחנו מדברים על סטיגמות, שטויות, ממליצים לי להתבגר, אלה סתם הכללות מגעילות. לאחת אפילו הודעת שהיא לא חידשה לך כלום, מזל שלא אמרת לה שגם היא מכלילה הכללות מגעילות על עצמה. אני לא מעוניינת להמשיך ולצטט לך עוד כמה תשובות שלך, אבל בבקשה, כמו שלך יש את הזכות לאמר מה שאתה בוחר מבלי שירמזו לך בעדינות להתבגר ולהוציא את השטויות מהראש, כך גם לי. הפורום מטבעו דן בנושאים כלליים ומכלילים. הוא עוסק לרוב בסטריאוטיפים והרי ברור לך שלעולם לא נגיע לעמק השווה לא בין מגדרים ולא בתוך המגדרים עצמם. אז אני מקווה שבפעם הבאה שתענה להודעה שלי, תהיה קצת יותר עינייני ובמקום לכתוב שטויות, תתבגרי, תוציאי את הסטיגמות מהראש, פשוט תחשוב שאולי יש אנשים שבאמת רוצים לפחות חלק מהדברים שכתבתי. שיהיה לך שבוע קסום.